- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Родителите ви знаят ли че се обезкосмявате :D
То мама ме накара..в пети клас...
абе да не би обезкосмяването да е престъпление,че родителите ни да не знаят![]()
haha miii da znaqt maika mi se pak mi pomogna parviq pat apak ba6ta mi e vlizal v staqta dokato si epiliram krakata...nikoga ni6to ne sa mi kazvali
![]()
Да знаят!Сами го научиха...
No matter where you go, there they are...
омгг.... да празнуваме сяка година деня в който се обезкосмих за първи път ...
ае вие дуре ли сте. ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз за първи път се обръснах на 6ти май 2007 година щеше да ходим на имен ден у роднини и майка вика неможе да ходиш с такъв мустак.
Знаят. Не съм ги осведомявала, ама те пък да не са кьорави.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Знаят разбира се!Нали в началото майка ми ми записваше часовете за кола маскаПък на бащата никоаг не му е пукало как ще си ходя
![]()
Иииии кфо ше ми кажат?!Няма да съм като маймуна,а...Не съм ги питала,ама все пак съм на 14 вече,мисля,че е нормално.Майка ми даже ми записва часовете при козметичката и тя ми купи епилатор.Не сме се карали изобщо...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Еми знаят...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Знаят ест
Dam znaqt .. maika mi mi kupuva kremovete i epilatora mi kupi tq.. taka che ..Puk bashta mi ne go interesuva .. ama nqma kak sigurno se e dosetil ;D
~Remember,remember...25th of November~
+1Първоначално написано от Just_say_no
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Разбира се,че знаят...не виждам нищо странно и лошо в това...![]()
znae maikami ,poneje mislq 4e tva sa jenski raboti i ba6ta mi moje i da ne znae.
Руса кукличка
много ясно че знаят![]()
![]()
даже некой път обувам едни къси панталонки, постилам едно чаршафче, сядам и действам с епилатора пред тях, те не обръщат вече внимание, а и никога не са били против, да не живеят в каменната ера!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Разбира се че знаят..Това все пак си е нещо нормално.Да не убивам случайно някой та да са против...
Ха, дядо ми ми даде парите за епилатора, много ясно, че нашите знаят. Пък и едва ли очакват да ходя космата, на 16 съм все пак!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Че какво и е на темата? Има къде къде по-тъпи теми. Нищо и няма на тази.Първоначално написано от dark_sw
![]()
Естествено, че знаят. Не помня дали аз съм им казала, или те са разбрали, но не съм криела.