- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя
Здравейте трябва ми помощ за следната ситуация има една мацка и съм влюбен в нея аз и подарих билет за металика от 50 кинта и на една нейна фр-ка обаче после се оказа от сигурен източник че мацката харесва трудно достъпни пичове са ко да направа за да я впечатля до октомври месец какво да направа за да стана и аз трудно достъпен за нея
извинете че няма запетайки точки и такива работи но пиша с червените букви на клавиетурата и не мога да оправям с тези букви
Стани мъж.
Влез в тях и открадни билетите.Остави полицията да те залови и да те тикне в затвора.Зад решетките 100% ще си трудно достъпен.
Първоначално написано от Чичко_Полицай
xax +1![]()
+1Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
На теб помощ не ти трябва по скоро, ти трябва банка за таз мацка да смогваш да и плащаш глезотийките![]()
w0w kak 6te i podari6 tak1v bilet, btw nqkoi ako znae koga e koncerta neka da pi6e![]()
ти лично ли ще го опандизишПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
ЙесссссссссссссПървоначално написано от w0sh
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ела при мен ,аз не съм металарка и не ходя по концерти![]()
![]()
П.С. Научи се да не падаш в краката на жените - ние сме отвратително отмъстителни твари и не го заслужаваме ... Ако се отнасят добре с нас - мачкаме докрай ,ако се отнасят зле - се държим възможно най-добре .... от мен да го знаеш![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Аре уе, искам и аз билет! Моля, всичките ми тайни обожатели да се стягат.![]()
Кретенията напоследък е пълна...удивявам се колко е затъпяло населението...пич ти си кретен. Колкото и да се обиждаш от това...истина е...това беше най кретенския въпрос на седмицата...падала си по трудно достъпни ...ми изкопай ров около къщата си и минирай по улицата...разположи и кратечни гнезда....
Не ме издавай, под прикритие съм.Първоначално написано от mystery`girl
![]()
хаха![]()
![]()
Седни мъж има ли ?Първоначално написано от w0sh
Седни мъж в/у мъж...гейПървоначално написано от cherinka
![]()
Чесно и аз не разбрах какво казах![]()
Успех ако вие сте![]()
![]()
да бтв и аз тва си мисля ..Първоначално написано от Offspring
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....