.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Прическа .

Прическа .

Хора ся.. искам да сте нооооооооого честни и нооооооооооооого искрени ахахха , който иска да ми помогне нека да драсне едно Мнение или ЛС аз ще му пратя снимка и да ми каже каква прическа ще ми отива , защото аз немога да преценя.. Благодаря предварително

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    За да бъда нооооооооооооо честна тряя да ти кажа нещо ->
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Добре де , нямаш ли поне идея за прическа квато искаш?! Пусни тука снимка / твоя и на прическата ако има такава /и да ти кажем дали ще ти отива.

мНОГООО си зле и си също толкова неграмотна А и какво е значението даи ще пуснеш снимка тук или на ЛС?!

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    мНОГООО си зле и си също толкова неграмотна А и какво е значението даи ще пуснеш снимка тук или на ЛС?!
    Мисля че е момче...

Пусни снимка тук Така повече хора ще могат да изкажат мнение

Виж ся... аз попринцип в форумите не пиша грамотно дали тва на тебе ти пречи или не ти пречи не ме интересува... Все пак разчита ми се пиша на кирилица и т.н. и т.н. а тва объркал съм някоя буква не съм сложил запетаи извинявай ама... само когато ми е на кеф ги слагам.. апък иначе идеи нямам никакви

10х на хората които ми писаха
    а тези които се правят на много важни... ---> Просто не четете темата

Sorry за спама ... Ама как така пишеш трудно във форуми?!Това е като да пишеш в училище,на работа и т.н. и т.н. .... Освен това как така слагаш препинателни знаци само когато ти е кеф?!В даскало/на работа така ли правиш
    П.П. Сложи снимка да те видим за да ти кажем ...

Sorry за спама ... Ама как така пишеш трудно във форуми?!Това е като да пишеш в училище,на работа и т.н. и т.н. .... Освен това как така слагаш препинателни знаци само когато ти е кеф?!В даскало/на работа така ли правиш
    абе аз си знам , че мога да пиша ,както трябва,стига да искам

Цитирай Първоначално написано от LostInMe
    абе аз си знам , че мога да пиша ,както трябва,стига да искам
    Е оки де Сега щом искаш съвет пусни една снимка и да ти отговорим на въпроса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си