- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Към всички мъже за брадата съвет
Към мъжете се отнася. На 20 г. съм мъж. искам да си направя брада катинарче само че не ми расте от дясно на устнитеали разбирате каде немога да свържа мустаците с брадата. брада имам мустаци също гъсти са и брадата ми е гъста. Бръсна се през 2 дена на контра. Ходли съм на бръснар каза ми че ще имам и там брада ще мога да свържа брадата с мустаците. Само че виждам момчета на 20 вече имат. Какво ще кажете за мен ще имам ли и аз или нещо да ми препоръчате.![]()
Ако имаш домашен любимец
с окраска сходна с цвета на мустаките ти, оскуби го
около задните части и си присади козината с помощта на
С 200 . Ще ти държи цяло лято и кучките ще ти се лепят.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Някои хора ми казват, че съм още малък, че тряя да стана на 25 и ще се свържат брадата с мустаците.
Относно
Ако имаш домашен любимец
с окраска сходна с цвета на мустаките ти, оскуби го
около задните части и си присади козината с помощта на
С 200 . Ще ти държи цяло лято и кучките ще ти се лепят.
(FINGER)![]()
тряа пораснеш още за да ти поникнат косми
I Love
Vania
Kabakova
От много неща зависи, всеки си е устроен по различен начин .. примерно аз имам приятел, който от 17 годишен си правеше катинарче :} - не беше много гъсто, но си изглеждаше добре .. и сега, след като е на 18 и нещо - ако реши да си остави пак - предполагам, че ще си му стои още по-добре .. съветвам те да поизчакаш още малко ..
катинарче...![]()
![]()
леле, как обичам момчета с разни такива поддържани брадички...
Иначе... може да не е точно катинарче, а нещо близко до него?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еми да .. можеш да започнеш да си я оформяш само отдолу .. и след това да направиш една черта, водеща кам устната .. абе идеи много .. избери си нещо друго докато катинарчето се "заключи" :P
мда...импровизирайПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Да маи наистина тряя да порасна още. То зависи и кога си се бръснал за първи път. Аз започнах на 16 а твоя приятел ако е почнал ан 14 ще има повече. и аз искам да имам катинарче. Пробвал съм по бакенбардите с барадта съм си ги сливал ама неме кефи. Искам да слея мустаците с брадата. sh3_1s_7h3_0n3 Значи много се кефиш на катинарче и аз за това сиакм да имам като ан Ники Кънчев нещо подобно.![]()
хаха защото аз много се кефя, затова ти искаш да имаш катинарче като на Ники Кънчев?![]()
![]()
Но наистина не е задължително да е точно катинарче, а просто някаква по-интересна брадичка... или нещо, знам ли.Импровизирай, както каза Psychopath*, и виж как ще ти отива.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хах ха не нее зарадитеб аз отдавна искам да си имам катинарче![]()