Обичам майка си.Никога не бих я ядосала нарочно или нещо такова.Но преди 2 дена трябваше да замина при баба и дядо...При тях също имам комп и...трябваше да изключа скайпа си от София,за да може,като отида на другото място там да си го ползвам.Майка ми,обаче,понякога ми чете чатовете и аз много се дразня.Винаги съм й казвала какво правя и ако я интересува нещо,никога не съм криела от нея...Просто това ме дразни,че иска да ми чете...А аз си пиша с много хора и понякога доста фрапиращи работи,които не искам да разбира.Не,че са кой знае какво де...Но това си е моето лично пространство и когато тя навлиза в него ми става ужасно гадно!Говорили сме на тая тема и тя все казва,че ще престане,но понякога пак го прави и след това се изпуска пред мен,че е чела...
И за това в деня,когато трябваше да замина,аз се отписах от скайпа си в София...Знаех,че тя никога не би ми разбрала паролата и не се притеснявах.Но и не помислих,какво ще си каже тя,като разбере...Дори не й казах...Разбра чак,когато пристигнах при баба и дядо и то по телефона...Много се ядоса.Но аз не разбирах какъв е проблема,защото тя можеше да влезе в стария ми скайп и от там да държим връзка...Или пък от айсикюто,което в последствие разбрах,че се е преебало.
Извиних й се,че не съм й казала,но тя си мислеше,че е нарочно...Днес си говорихме по телефона и тя каза,че все още не е забравила това,което съм направила и,че постъпката ми била много грозна...Щяла да ме лиши от много работи,като се върна в София...Това най-много ме издразни,защото освен,че се държа грубо и като ми каза,че ще ме лишава ми стана гадно...Понеже ми беше дала да отида до един град,за да се видя с едно момче.Тя знае,че много го харесвам...
Та или ще ми забрани да се видим или ще ми спре нета...
Какво да направя за да я омилостивя?Постоянно се опитвам да не се карам с нея,държа се мило,но имам ччувството,че го прави на инат! ...Моля ви се,дайте ми съвет,защото ще откача,а много искам да се видя с това момче.