- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За родителите
Има ли ги във форума и ако да,да си кажат и споделят мнението![]()
Първо, надявам се , ги няма и второ...едва ли, не знам какво биха правили тук,освен ако не искат да следят какво пише и говори детето им, ама май аз не разбирам правилно темата..
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Родители не знам дали има, ама перверзни дъртаци без работа има...!
Raise your fist!
Първоначално написано от ludo_momiche
Може би пък аз не разбирам темата, ама да не би да е за тийнове-родители?! Ако става дума за "нашите" родители - не мисля, че някой би си рпавил труда да следи мненията на детето си.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми и аз,обаче има доста хахави родители,пък и честно казано друго не ми идва на ум..Първоначално написано от chocolate`kiss
![]()
За съжаление и това е вярно...има ги на всякъде.Първоначално написано от MostHated
Ми мислч, че имаБях чела една тема, която беше написана от родител.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ааа...и как разбра? Ако намериш нея или друга дай линк да видим тях какво ги интересува...Първоначално написано от Elisa`Day
![]()
Еми защото си пишеше , че е от родител на някво момиче там![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първоначално написано от Elisa`Day
Аха,разбрах..а ще ми кажеш ли за какво беше темата? Какво може да искат,че и да я излагат...ОМГ какви родители,ако и моите бяха такива..ще се поболея.![]()
![]()
![]()
![]()
Уф, еми беше питал какво ще направим ние ако бяхме на негово място и 14 годишната ни дъщеря ни каже , че си има приятел![]()
съмнявам се![]()
И аз я четох тази тема, но автора не беше ли момиче на 14, искащо да разбере какво ще каже баща й за това, че си има приятел.Първоначално написано от Elisa`Day
cherry*kiss
и аз така мисляПървоначално написано от cherry*kiss
Lof YAaA..!
Има родители, ама не следят мненията на децата си (бахти злето трябва да са, все едно не си познават изчадията). Има родители, които се интересуват от нашето мнение по някои въпроси, повечето свързани с децата им. =)
ммм да сигурно ги има![]()
Еми може да има някой заинтресован родител, ама не ми се вярва много![]()
Какво ?Да , майка със сигурност тайно си е направила регистрация от нейния компютър , научила ми е ника и следи какво пиша , защото си няма работа !
![]()
![]()