.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Абе едни прозорци... :Д

Ще започна така:06:53 е,някои още спят,други отиват към работа,а в тоя форум няма никой Вместо да се натискам да спя поне до 8,аз си се тюхкам за прозорците си.В стаята ми прозорците хванаха нещо като ..абее,хванаха си направо мухъл.От запотяване ли от какво+насъбрала се прах и стана мазало.По принцип баща ми ги чисти,но напоследък човека е зает,пък аз не знам как да ги почистя.Тоя мухъл е по-скоро най-отдолу-между стената и прозореца отдолу и е някакво натикано.Оф,много тъпо го обясних,обаче който се е сблъсквал с това се сеща за какво говоря.Ако може някой да ми препоръча с какво да почистя тая гадост

П.С-С PVC дограма съм,ако има значение

И аз имах същия проблем в моята стая,само ,че не само около прозореца ,а и зад парното(на същата стена,на която е и прозореца).Баща ми го чистеше с някакъв препарат ,обаче не помня какъв.Ще го питам.То не се изчистваше за дълго време и накрая цялата стена я налепихме със стиропорени плочи.Не стои никак зле и не се появява никакъв мухъл.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    С калпави майстори е така...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Продават се по магазините специални почистващи препарати за плесен и мухъл - имат хлор в тях - ама трябва здраво търкане с ръкавици и противогаз , и ще се изчисти

Има един препарат точно срещу мухъл. Казва се "Savo" и е доста силен. Баща ми го използва, защото и ние имаме такъв проблем по стените, но стаята трябва да се остави необитаема поне 2 дни след напръскването, защото можеш да се натровиш от препарата. След това се отварят прозорците да се проветри и си готова. Но наистина е най-добре както казаха и по-горе да се сложи вътрешна изолация поне на външните стени. (Естествено това е по-скъпо, изисква повече време, изисква и тапети, но пък определено си струва.) А ако решиш да пръскаш с този препарат използвай гумени ръкавици и противогаз. И по-добре накарай баща си.

imah takova neshto, no na stenata otkum banqta, daje padashe mazilkata na stenata mi.Edinstvenoto spasenie e toploizolaciq.

Ама аз и вътрешна изолация имам и именно затова не разбирам от къде се появи това чудо

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Ама аз и вътрешна изолация имам и именно затова не разбирам от къде се появи това чудо
    Калпаво е направена изолацията.Кога сте я правили всъщност?

Ми....преди някъде 2 години,ако не се лъжа

С език и пръсти най-добре се чисти. А с храчка е незаменимо почистването :P

Убедена съм Само,дето не съм толкова слюнкоотдайна....моя материал не стига и за 1/5 от прозореца....тъпак

Има един препарат мисля,че се казваше "Саво" ако не се лъжа...това става ...от конденза в стаята...демек топлината се изпарява и се качва на високо..и остава там...на прозорците и не само.Става на много жилища така,защото тези дограми ...не допусват никакъв въздух...по добре си направете изолация ...външна или вътрешна,колкото Ви са разходите,но мисля,че една е достатъчна (външна)...Успех
    Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Ми....преди някъде 2 години,ако не се лъжа
    Да не е правена през зимния сезон?

Цъ Вътрешната изолация май почна да се прави лятото и свърши есента..нещо такова.Сега като се сещам септември месец май беше правена

Цъ Вътрешната изолация май почна да се прави лятото и свърши есента..нещо такова.Сега като се сещам септември месец май беше правена
    Ако материалите не са "изсъхнали" навреме, след прекараната зима няма да можеш да се отървеш от мухъла.

Аз съм убедена,че не си ме разбрал. Има мухъл не по цялата стена,а само по перваза от вътрешната страна.И то на двата прозореца(отляво и отдясно),но не и на този по средата.Появи се едва преди няколко месеца...Абе,зарежи.Ще се опитам да го изчистя с препарата,който ми препоръчаха.В крайна сметка-или ще се оправи,или ще стане още по-кофти

Аз съм убедена,че не си ме разбрал. Има мухъл не по цялата стена,а само по перваза от вътрешната страна.И то на двата прозореца(отляво и отдясно),но не и на този по средата.Появи се едва преди няколко месеца...Абе,зарежи.Ще се опитам да го изчистя с препарата,който ми препоръчаха.В крайна сметка-или ще се оправи,или ще стане още по-кофти
    Ок.Сигурно е проникнала влага.
    Пробвай някой от препаратите.Винаги може да стане по-зле,нали знаеш.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    и у нас в децката беше така.. направете си вътрешна или външна изолация на външните стени и няма да имаш проблеми

E,четете,де !!! В детската ИМА вътрешна изолация . На темата може да й се удари вече един ключ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си