.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Не знам какво да правя ;(

Обичам майка си.Никога не бих я ядосала нарочно или нещо такова.Но преди 2 дена трябваше да замина при баба и дядо...При тях също имам комп и...трябваше да изключа скайпа си от София,за да може,като отида на другото място там да си го ползвам.Майка ми,обаче,понякога ми чете чатовете и аз много се дразня.Винаги съм й казвала какво правя и ако я интересува нещо,никога не съм криела от нея...Просто това ме дразни,че иска да ми чете...А аз си пиша с много хора и понякога доста фрапиращи работи,които не искам да разбира.Не,че са кой знае какво де...Но това си е моето лично пространство и когато тя навлиза в него ми става ужасно гадно!Говорили сме на тая тема и тя все казва,че ще престане,но понякога пак го прави и след това се изпуска пред мен,че е чела...
    И за това в деня,когато трябваше да замина,аз се отписах от скайпа си в София...Знаех,че тя никога не би ми разбрала паролата и не се притеснявах.Но и не помислих,какво ще си каже тя,като разбере...Дори не й казах...Разбра чак,когато пристигнах при баба и дядо и то по телефона...Много се ядоса.Но аз не разбирах какъв е проблема,защото тя можеше да влезе в стария ми скайп и от там да държим връзка...Или пък от айсикюто,което в последствие разбрах,че се е преебало.
    Извиних й се,че не съм й казала,но тя си мислеше,че е нарочно...Днес си говорихме по телефона и тя каза,че все още не е забравила това,което съм направила и,че постъпката ми била много грозна...Щяла да ме лиши от много работи,като се върна в София...Това най-много ме издразни,защото освен,че се държа грубо и като ми каза,че ще ме лишава ми стана гадно...Понеже ми беше дала да отида до един град,за да се видя с едно момче.Тя знае,че много го харесвам...
    Та или ще ми забрани да се видим или ще ми спре нета...
    Какво да направя за да я омилостивя?Постоянно се опитвам да не се карам с нея,държа се мило,но имам ччувството,че го прави на инат! ...Моля ви се,дайте ми съвет,защото ще откача,а много искам да се видя с това момче.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Първо, само да попитам, ако не се лъжа, ти си на 14?

А като прочетох това с пътуването до друг град за момче, хмм, и аз да ти бях майка, щях да се замисля дали да те пусна.

А това за четенето на чатове и другите неща, доста тъпа постъпка, породена явно от недоверие от страна на майка ти. Явно си мисли, че криеш нещо от нея, и се мъчи да го разбере, като чете чатовете.

Няма как да се оправят нещата сами, трябва да поговорите. Обясни й че това е твоят живот, твоето лично пространство, където тя няма място. Кажи й че не искаш да се карате повече, че не криеш нещо лошо. Трябва да ти повярва.

А друг вариант е да си триеш хронологията.

Град
    Да,на 14 съм,но аз няма да пътувам сама...майка ми ще дойде с мен.В града на момчето тя има стари приятели,които не е виждаа от много отдавна и искаше да ги види...И не мисля,че смята,че крия нещо,защото ми има пълно доверие.Тя ми споделя какво ли не...Когато искам да отида някъде винаги ми е давала(става дума за пределите на София).Дори сама ми е казвала,когато съм я питала дали ми има доверие:"Да имам ти пълно доверие,просто ми е интересно да видя какво толкова си пишеш."
    Ето това е...Интересно й било... ...И аз й викам:
    -Добре бе,жена,като ти е интересно толкова,питай ме бе!Защо трябва да ми четеш хронологийте!?
    -Добре,добре...няма повече.

И след няколко седмици-пак.

Град
    на стола
    Еми, явно с молби няма да стане. Остава вариантът да си триеш хронологията.

Град
    Вече започнах да го правя...Но и напоследък ми идва да ходим на психолог ...Тая жена ме побърква понякога...Няма ден,в който да не сме се заяли...Ето,дори сега-при баба и дядо...Пак не мога да се отпусна,заради нея.
    Както казва баба"Два остри камъка брашно не мелят".
    Готова съм да преглътна гордостта си,достойнството си...Само и само да ми позволи да отида...И да не ми спира нета!...Та какво е човек без лично пространство?! ...Е,какво да й кажа???

Град
    на стола
    Тя па все едно ще се навие да отидете на психолог.

Освен да й мелиш все това на главата, да се надяваш да спре, друго не знам какво ще послужи. Изглежда, майка ти е крайно тежък случай.

Град
    ...Мхм...Но си е моя и за това си я обичам...Но въпросът ми беше друг...Какво да й кажа,за да ми даде да отида в града на момчето и да ми остави интернета?...

Само да кажа,че вече влязох в айсикюто и вече мога да държа с нея връзка...Писа ми съобщение,че ме обича,но може все още да ми е сърдита,аа аз не искам да повдигам този въпрос...

Град
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    ...Мхм...Но си е моя и за това си я обичам...Но въпросът ми беше друг...Какво да й кажа,за да ми даде да отида в града на момчето и да ми остави интернета?...

Само да кажа,че вече влязох в айсикюто и вече мога да държа с нея връзка...Писа ми съобщение,че ме обича,но може все още да ми е сърдита,аа аз не искам да повдигам този въпрос...
    ...Ъ,можем да си пишем,обаче сега тя нещо не знае как да влезе в нейното,защото аз по погрешка й влязах,обаче сега съм си в друго.
    С така обич и нежност ми каза"Не ме ядосвай,че като ти дойда там не знаеш на какво ще те направя!"...

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree

А като прочетох това с пътуването до друг град за момче, хмм, и аз да ти бях майка, щях да се замисля дали да те пусна.

А това за четенето на чатове и другите неща, доста тъпа постъпка, породена явно от недоверие от страна на майка ти. Явно си мисли, че криеш нещо от нея, и се мъчи да го разбере, като чете чатовете.

Няма как да се оправят нещата сами, трябва да поговорите. Обясни й че това е твоят живот, твоето лично пространство, където тя няма място. Кажи й че не искаш да се карате повече, че не криеш нещо лошо. Трябва да ти повярва.

Много вярно,аз съм на същото мнение от начало до край.. Имам една позната,която направи същото,изненадвам се,че имам майки които разрешават пдобни "пътувания" заради момче..( също на 14 ако и авторката е на толкова) ...Иначе и майка ми понякога има тъпия навик да наднича и даже понякога да изпраща някакви емотиконки неподходящи за случая,което е мноого глупава постъпка...но..има една разлика,не би ми забранила да си изляза от скайпа и за подобно нещо да налага някакви накзания..да има късмета.. Айде успехчета!!!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree

+1 бтв аз никога не бих разрешила на наще да ми четат хронологийте. както аз не им се меся, така и те трябва да ми уважават правото на лично пространство

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Майка ти е много любитна Май единственото,което можеш да направиш ,е да й се опъваш и да й мрънкаш да ти позволи да отидеш до онова момче.

Az kato ne iskam nikoi da mi chete xronoto prosto si go triq ili si otpisvam skype i taka pak koito mrunka da si mrunka vse nqkoga shte my mine ;]] Probvai taka da pravish ili si otpisvai skype ili si trii xronoto. Drygi varianti ne vijdam

Мега фен Аватара на Blab
    Мога само да споделя как преди седмица-две открих половината си блог разпечатан в А4 формат в плика на майка ми...
    Ще си замълча...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Диди, ще ме прощаваш за проявеното неуважение, спрямо принципите на майка ти, но имам чувството, че тя те третира като 10 годишна.Може и на 14 да си, но определено има защо да ти вярва.Знам го това нещо, защото и от форума и от лайф контакта ни преди време си пролича, че си отговорно и зряло момиче и няма причина да те подлагат на такива щателни проучвания, все едно майка ти е от разузнавателен концлагер.
    За мен подобно отношение не е нормално и ако сега не тропнеш по-настоятелно с краче в знак на несъгласие, не знам кога ще го направиш....
    Другото, което ако твоята постъпка с отписването от скайп е грозна, то не знам нейната каква може да се нарече..., не е права да се държи така...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си ли много малка да ходиш сама в друг град и то заради момче?На мястото на майка ти не бих те пуснала,опасно е.Майка ти се тревожи за теб и затова ти чете хронологията,все пак си на 14.

Град
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не си ли много малка да ходиш сама в друг град и то заради момче?На мястото на майка ти не бих те пуснала,опасно е.Майка ти се тревожи за теб и затова ти чете хронологията,все пак си на 14.
    Няма да ходя сама,ами майка ми ще дойде с мен.В града тя има стари приятели и иска да ги види.И там ще отседнем за 2-3 дена най-много...Просто ще се видя с момчето за няколко часа.Но няма сама да ходя до града.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си