.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90

Град
    Там някъде :)
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    Проблема на някои ни е ,че сме много добри ....С добрина всичко се постигало .... дрън дрън ... мачкай до край и това е ...ако не можеш - научи се ! Аз така съм решила .... в момента преживявам страшна болка и мразя дори себе си ,иска ми се да убия този - причинил ми това ....и после и аз да се самоубия .........
    И аз това казвам.Ако ти е пукало за дадения човек,после по някое време ще ти се гадно,че си го направил/а .

Живота е наистина много гаден ...
    Дам кофти извод ама верен..и както каза ако не можеш да си гаден,трябва да се научиш да си такъв ! Никой няма да се спре и да ти каже "съжалявам,че те нараних"..лицемерието е на първо място "вече"! Много неща ме учудват,но би трябвало да съм свикнала !
    Съжалявам,мило но такова нещо да свикнеш няма.Както викат хората може да си свикнала с нещо,но всъщност нещо не може да го разбереш
    Е дам,мило .. така е !

Град
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]
    Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Ми не ми се е случвало,дотолкова някой да ме нарани,или нещо такова.Слава богу...
    Но ако се случи,вероятно първо ще ми се иска да му истръгна пръстите един,по един,да му изкарам червата и да го обеся на тях.Но после,като ми помине,ще си отмъстя по друг начин-ще му покажа пулното си безразличие и ще се забавлявам на MAX.Тогава на него ще му е гадно
    Хихи по-добре да му изтръгнеш ноктите ии после да му резнеш пръстите,а може и зелката(тиквата..ааа тоест главата)
    Ми да И това става.
    М`да...ако знаеш какви идеи ми изплуват в главата сега

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Я я сподели какви са тези идеи "мило" ахахах да чета че ми е интересно
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Я я сподели какви са тези идеи "мило" ахахах да чета че ми е интересно
    Хаха...миии може да го покрия с мед и да го завърша до някои мравуняк Или пък да отида при него,наточена уж ми се ще да го .... и да го завържа за леглото,естествено той ще реши че съм перверзна..после ще му направя няколко снимчици и ще ги пратя на родителите му примерно или ще ги кача в някой сайт,или пъък имам един познат може да ги направи на плакати и да ги разлепя из целия град ....хахахах :P ето милоо,ако се сетя ще кажа още.... :P

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Tebe mai ti idvat v poveche filmite aheheahe kato go vurjesh za legloto gledai da se pomotaesh okolo nego da go nadurvish mnogo jestoko i togava si trugni Ili pravi snimkite ili kakvoto ili namaji mu pishkata s neshto i pusni kucheto da q lije i snimai
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Tebe mai ti idvat v poveche filmite aheheahe kato go vurjesh za legloto gledai da se pomotaesh okolo nego da go nadurvish mnogo jestoko i togava si trugni Ili pravi snimkite ili kakvoto ili namaji mu pishkata s neshto i pusni kucheto da q lije i snimai
    Това последното за кучето ме изкефи на МАХ ... хихи "филми" не съм гледала от около няколко месеца мило !

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Не.

Нали знаете всичко се връща...Има кой да отмъсти вместо мен..
    Schranz music is my world !

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не, не бих ..поне за ся

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Имала съм такава възможност и не съм го направила. Отмъщението не е решение поне според мен.Така или иначе ще му се върне...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Отмъщение...... това е нещо още по-лошо и от детинска постъпка.Не бих го направила. Не съм аз човека,който ще съди някой.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Дори ако е някой, който много ме е наранил, няма да го направя... Не виждам смисъл в това Все пак знам, че всичко се връща, така че...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Цитирай Първоначално написано от tigity
    kogato obi4ash nqkoi za jalost kakfoto i da ti naprafi nemojesh da go naranish (cry) ;(
    Точно тогава е най-лесно
    i kfo mu e lesnoto kato go obi4ash kak she go naranish !????
    без ПОДПИС ... xD

Град
    Sofia

Re: Отмъщение ????

Вероятно темата може и да не ви допадне или да ви се стори тъпа но искам да попитам! Бихте ли отмъстили на някой който ви е наранил много сериозно който ви е изневерил излъгал е че ви обича и вие сте се влюбили в него/нея и в крайна сметка пак сте прецакани и всичките такива кофти неща..... Бихте ли искали да отмъстите , бихте ли го направили и как ?
    Bih otmastila ako me e naranil mnogo seriozno.Ako mom4e mi e izneverilo moje bi 6te napravq sa6toto,za6toto 6te sam naranena.Ako momi4e me e izluglo ili e predalo nqkoq moq taina pove4e ne bih i se doverila i 6te i kaja 4e ne iskam da bade moq priqteka ve4e.Kolkoto i gadno da mi e.

Emi zavisi ot sluchaq v nqkoi otnosheniq da v nqkoi ne no po dobre da ne go pravish zashtoto po toq nachin stavash kato tozi koito te e naranil...

Град
    The Girl fr0m hell..
    Zna4i moje da go namerite za detinsko ama biv6oto mi gadje mi otma6tava.NAprimer kazva na drugite 4e sam ku4ka,kurva,narkomanka i tka natatak(nz dali tva se kazva otma6tenie,no az za takova go mislq).ima i o6te ama ne mi se govori mnogo Emi az poprincip ne moga da obidq 4ovek koito sam haresvala i ne go i prava.Prosto ne iskam da padam na negovoto nivo
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Град
    Там, където е сърцето...
    В началото когато човек е много наранен му идват какви ли не мисли, ноо това са детски работи. Най-гадното отмъщение е безразличието - колкото и гадно да ти е, вместо скандали и т.н. просто забравяш че този човек съществува и до там.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ОхХхх бях готова да го съсипя...по всякакъв начин исках да изпита унижението,срама,болката която аз изпитах,но това продължи за кратко имах шанс да тръгна с трима от най-добрите му фр,внедрих се в тяхната компания и като разбрах как говорят за него ми стигаше,та тези уж истински фр неказаха 1 добра дума за него...това ми стигаше...няма смисъл да отмъщавам всичко рано или късно се връща а и няма да му падна на нивото все пак имам поне малко достойнство

Не вярвам да постигна нещо с това отмъщение.

Голям фен
    Не съм го правила досега но много пъти съм имам огромно желание
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Може да правя неща, които да го дразнят, но умишлена болка не мога да причинявам... Пък и не е нужно аз да му отмъщавам - ако е виновен в крайна сметка в тоя живот всичко се връща рано или късно
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Отмъщението няма да ми върне изгубеното...

излъгал е че ви обича и вие сте се влюбили в него/нея и в крайна сметка пак сте прецакани и всичките такива кофти неща..... Бихте ли искали да отмъстите , бихте ли го направили и как ?
    >>> ами отмъщение чак не.Обаче спирам да му говоря,не го поглеждам или като го погледна е някакво страшно
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не, не бих.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

По принцип не обичам да отмъщавам, но на последния си приятел бих отмъстила, ако можех макар че го обичам доста ,но ме нарани толкова гадно.
    Ако можеше да ме види с друго момче, със сигурност щеше да му стане гадно, но въпроса е че сега не съм готова за нищо ново, чувствам се празна, а не искам да наранявам и друг човек. Затова гледам по някакъв начин да продължа напред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си