- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отмъщение ????
Я я сподели какви са тези идеи "мило" ахахах да чета че ми е интересно![]()
De-Phazz - Anchorless
Хаха...миии може да го покрия с мед и да го завърша до някои мравунякПървоначално написано от Vichko0o
Или пък да отида при него,наточена уж ми се ще да го .... и да го завържа за леглото,естествено той ще реши че съм перверзна..после ще му направя няколко снимчици и ще ги пратя на родителите му примерно или ще ги кача в някой сайт,или пъък имам един познат може да ги направи на плакати и да ги разлепя из целия град ....хахахах
![]()
![]()
![]()
:P
ето милоо,ако се сетя ще кажа още.... :P
Tebe mai ti idvat v poveche filmite aheheahekato go vurjesh za legloto gledai da se pomotaesh okolo nego da go nadurvish mnogo jestoko i togava si trugni
Ili pravi snimkite ili kakvoto
ili namaji mu pishkata s neshto i pusni kucheto da q lije i snimai
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Нали знаете всичко се връща...Има кой да отмъсти вместо мен..
Schranz music is my world !
не, не бих ..поне за ся
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Имала съм такава възможност и не съм го направила.Отмъщението не е решение поне според мен.Така или иначе ще му се върне...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Отмъщение......това е нещо още по-лошо и от детинска постъпка.Не бих го направила.
![]()
![]()
Не съм аз човека,който ще съди някой.
Дори ако е някой, който много ме е наранил, няма да го направя... Не виждам смисъл в товаВсе пак знам, че всичко се връща, така че...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
![]()
i kfo mu e lesnoto kato go obi4ash kak she go naranish
!????
без ПОДПИС ... xD
Bih otmastila ako me e naranil mnogo seriozno.Ako mom4e mi e izneverilo moje bi 6te napravq sa6toto,za6toto 6te sam naranena.Ako momi4e me e izluglo ili e predalo nqkoq moq taina pove4e ne bih i se doverila i 6te i kaja 4e ne iskam da bade moq priqteka ve4e.Kolkoto i gadno da mi e.Първоначално написано от Vichko0o
Emi zavisi ot sluchaq v nqkoi otnosheniq da v nqkoi ne no po dobre da ne go pravish zashtoto po toq nachin stavash kato tozi koito te e naranil...![]()
Zna4i moje da go namerite za detinsko ama biv6oto mi gadje mi otma6tava.NAprimer kazva na drugite 4e sam ku4ka,kurva,narkomanka i tka natatak(nz dali tva se kazva otma6tenie,no az za takova go mislq).ima i o6te ama ne mi se govori mnogo![]()
Emi az poprincip ne moga da obidq 4ovek koito sam haresvala i ne go i prava.Prosto ne iskam da padam na negovoto nivo
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
В началото когато човек е много наранен му идват какви ли не мисли, ноо това са детски работи. Най-гадното отмъщение е безразличието - колкото и гадно да ти е, вместо скандали и т.н. просто забравяш че този човек съществува и до там.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ОхХхх бях готова да го съсипя...по всякакъв начин исках да изпита унижението,срама,болката която аз изпитах,но това продължи за кратко имах шанс да тръгна с трима от най-добрите му фр,внедрих се в тяхната компания и като разбрах как говорят за него ми стигаше,та тези уж истински фр неказаха 1 добра дума за него...това ми стигаше...няма смисъл да отмъщавам всичко рано или късно се връщаа и няма да му падна на нивото все пак имам поне малко достойнство
![]()
Не съм го правила досега но много пъти съм имам огромно желание![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Може да правя неща, които да го дразнят, но умишлена болка не мога да причинявам... Пък и не е нужно аз да му отмъщавам - ако е виновен в крайна сметка в тоя живот всичко се връща рано или късно![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Отмъщението няма да ми върне изгубеното...![]()
излъгал е че ви обича и вие сте се влюбили в него/нея и в крайна сметка пак сте прецакани и всичките такива кофти неща..... Бихте ли искали да отмъстите , бихте ли го направили и как ?
>>> ами отмъщение чак не.Обаче спирам да му говоря,не го поглеждам или като го погледна е някакво страшно
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Не, не бих.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По принцип не обичам да отмъщавам, но на последния си приятел бих отмъстила, ако можех макар че го обичам доста ,но ме нарани толкова гадно.
Ако можеше да ме види с друго момче, със сигурност щеше да му стане гадно, но въпроса е че сега не съм готова за нищо ново, чувствам се празна, а не искам да наранявам и друг човек. Затова гледам по някакъв начин да продължа напред.