- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отмъщение ????
Еми тогава къде ми бягаш ела ще си пуснем един филм.Например този http://zamunda.net/details.php?id=127521Първоначално написано от Rosenrot_f
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от Vichko0o
не оби4ам да отмастявам може би вътрешно в себе си ще го мразя и ненавиждам,но не мисля,4е съм способна да го нараня напук..найстина не бих го направила..но все пак 4овека би ми паднал в о4ите и смятам,4е по този на4ин той ще страда,не 4е го искам,но няма как,каот му покажа какво е направил и как ме е наранил,ако има поне капка 4овещинка ще му е кофти..но на мен ще ми стане кофти за него и може да омекна..дано не ми се налага!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ее айде не бъди такава сега.Излагаме се пред хората.Пък ако не ти хареса ще измислим нещоПървоначално написано от Rosenrot_f
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Ако не ти хареса филма обличаш се и си тръгвашПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
И това е идеяПървоначално написано от Vichko0o
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
of abe 4ovek kolko temi puskash na den beПървоначално написано от Vichko0o
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
xahxha ako bqh v detskata gradina sig![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Амииииииииии по 1 най много по 2 ...А и защо отмъщението да е нещо за в "детската" градина ?? Бтв пишеш се "кукличка бг" пък дори и кирилица не ползваш
Оф бе незнам пишете квото искате се ми е 1
![]()
De-Phazz - Anchorless
Nali kazvat 4e vse nqkoga vsi4ko se vru6ta e mislq 4e e taka.Nikoga za ni6to ne sum otmu6tavala ne me vle4e ideqta prosto,mn moga da se qdosam no za otmu6tenie ne mislq
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Днес го гледах този филм и ми беше доста скучен...отначало само ми хареса....Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
ne no 6te zabravi za men zavinagi !
Отмъщение...дали ще ти донесе удоволствие,може ли да отмъстиш,да нараниш човека на когото до вчера си казвал "обичам те"?Как би наранил човека които те е правил щастлив някога...Аз лично не не бих отмъстила...продължавам напред и се уча от старите грешки,отмъщение е твърде силна дума и не носи радост на никого...
Толкова силно исках да те забравя,че предадох душата си на Дявола и сега вместо сърце имам камък,вместо кръв във вените ми тече отрова,вместо любов изпитвам само омраза...станах човек... търсещ отмъщение...а не...любов...
Едва ли ще кажа нещо, което вече не е било казано.
Но все пак, да, бих си отмъстила. Нищо на тоя свят не остава безнаказано. Ако не го сторя аз, то някои друг ще си го върне на човека, когото ми е направил мръсноИ аз не желая тази привилегия да се препише на някого другико.
И дори някои да твърдят, че няма да ми олекне и да ми стане по-добре - много грешат. Такова удовлетворение изпитвам, че дори и след секс не съм се чувствала така.
Абе, аз съм на мнение, че никой няма право да се гаври с мен и после да си живее добре и щастливо живота все едно нищо не е било!
На мен ако ми е гадно, на другите ще им е три пъти по-гадно!!