- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отмъщение ????
Вероятно темата може и да не ви допадне или да ви се стори тъпа но искам да попитам! Бихте ли отмъстили на някой който ви е наранил много сериозно който ви е изневерил излъгал е че ви обича и вие сте се влюбили в него/нея и в крайна сметка пак сте прецакани и всичките такива кофти неща..... Бихте ли искали да отмъстите , бихте ли го направили и как ?
De-Phazz - Anchorless
v parviq moment kogato me e naranil bih zapo4nala da izmislqm vsqkakvi na4ini za otma6tenie , no posle s pomo6ta na fr i 1-2 cigari 6te re6a 4e nqma nujda da se zanimavam s 4ovek koito e po nqkav na4in pod moito nivo (imam predvit az li4no smqtam 4e kolkoto i da naranqva6 nqma da postigne6 ni6ty osven vremenno oblek4enie na nqkav problem) . ako si re6il da otma6tava6 na nqkoi po dobre nedei . jivota e tvarde kratak da se zanimava6 s podobni kasa6ti nervite gluposti ;]
.. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..
Не не аз никога не съм отмъщавал и никога няма и да го направя ! Просто ми е интересно какви хора има тук дали има хора който го правят нарочно или просто това им е в природата дали и ми е интересно кой как ще отговори![]()
De-Phazz - Anchorless
искало ми се е,но още не съм го правила..с меко сърце съм![]()
Cruel Intentions
Аз не си бих го помислял даже.Ако имаш и капка съвест след време ще се почувсташ много гадно.Първоначално написано от Vichko0o
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Замисляла съм се, но веднага след това ми изниква мисълта, че това са детски работи и на този човек ще му се върне някой ден без моята намеса...Всичко се връща и то в повечето случаи тъпкано![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Искало ми се е страшно много ....и понякога все още ми се иска ,но като реша да го направя - малко след това омекна и размисля .... Просто няма смисъл .В живота всичко се връща-рано или късно !
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Зависи..Наранявали са ме доста често в миналото изпитвала съм болка и чувство че искам да убия дадения човек,но не съм го правила..мекушава съм(бързо ми минава за съжаление) Но ако сегашния ми приятел ме нарани ще го убия без да се замислям..Прекалено много го обичам,за да го оставя да мине метър! Хмм как бих го направила..естествено е че ще е нещо,което да му засегне мъжкото самочувствие(значии много гадно)..но сега не ми идва нищо на акъла![]()
П.П- най-малкото ще тормозя следваща му приятелка !![]()
Не. При Господ всеки своя сметка има.
Ами това което всички казахте е доста добреКато изключиме факта че нали сте наясно че колкото по лош е един човек толкова по добре си живее ? И че Господ така ни е заебал че понякога се чудя дали и той може да помогне на хората .... Но да поне явно че сте нежни създания
![]()
De-Phazz - Anchorless
Ще и сменя шампоана с мед.
И това е вярно.Но Господ ни е оставил ние да си оправим живота тук.Просто като ..... Той ще ни чукне 1 касова бележка горе.Първоначално написано от Vichko0o
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
ako me e precakala super gadno i nema nekoi okolo mene da me fane 6e treskam novoto i gadje ot zemqta !
Е..така е ! В повечето случаи човек трябва да е "гаден",но не всички го умеят...когато някой се оплаче "ама защо все аз съм прецакания" е защото не знаят как да бъдат като тези,които ги прецакват,как да отвръщат със същото с което ги посрещат..което общо взето е лошо !Първоначално написано от Vichko0o
![]()
Еми тогава защо до сега не е помогнал на всички,който са имали нужда.Няма значение лош или добър.Той помага на всички.Първоначално написано от Rosenrot_f
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Добре добре не споретеВсеки си има мнение
Добре а тогава ми стана интересно ако все пак можете да отмъстите без последствия какво бихте направили дайте няколко примера
![]()
De-Phazz - Anchorless
Не секарам просто изказвам и твойто мнение по мое виждане.Първоначално написано от Rosenrot_f
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Проблема на някои ни е ,че сме много добри ....С добрина всичко се постигало .... дрън дрън ... мачкай до край и това е ...ако не можеш - научи се ! Аз така съм решила .... в момента преживявам страшна болка и мразя дори себе си ,иска ми се да убия този - причинил ми това ....и после и аз да се самоубия .........![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Да много пъти съм си мислила и съм искала да отмъстя на човека, който ме е наскърбил, който ме е излъгал, че ме обича, който се е подиграл с мен - в момента, в който това стане измислям хиляди начини за отмъщение ( без убийство), но след 1-2 дни решавам, че това е глупаво и безмислено, то отмъщението ще си дойде с времето
![]()
И аз това казвам.Ако ти е пукало за дадения човек,после по някое време ще ти се гадно,че си го направил/а .Първоначално написано от Luda_do_poluda
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
Можем ли да си останем "гаджета"Първоначално написано от Rosenrot_f
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.