- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отмъщение ????
Първоначално написано от ™G-Baby™
Живота е наистина много гаден ...
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
ami i az 6te mu izneverq!Shte go nakaram da revnuva i da me vidi s drugiq i 6te mu kaja 4e ne e edinstven!!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Най - добрата ми приятелка е такава. Няма приятели, няма познати, има само АЗ!Първоначално написано от Luda_do_poluda
Зависи от настроението ми и от това колко ме е ядосал.Ако съм му много ядосана и в този момент на бяс може да направя някоя глупост.После като ми мине сигурно ще осъзная,че от отмъщение няма смисъл и,че единствения начин да "отмъстя" е безразличие т.е. да забравя за човека,причинил ми болка.
Хората ,които отмъщават много жестоко са били наранявани много жестоко и за това изпитват адски силна жажда за мъст .... Това е просто човешки инстинкт ... нещо като препазна стена ,щит или както искаш го наречи .... Както пчелите и змийте хапят от страх да не ги наранят - така и хората нараняват първи ,за да не бъдат те наранени .......![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Отмащавал съм по най-гадните начини и ще продължа да го правя щото никой незнае през кво съм преминала![]()
ами миналавало ми е през ума да си отмъстя на някой но само докато съм била ядосана ... за тва което са ми причинили и просто забравям и почвам на ново
![]()
![]()
само се каня да си го върна ама после немога да го направя нз защо
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
kogato obi4ash nqkoi za jalost kakfoto i da ti naprafi nemojesh da go naranish (cry) ;(
без ПОДПИС ... xD
Точно тогава е най-лесноПървоначално написано от tigity
![]()
Много пъти ми е минавало през ума да си отмъстя на някого, който ме е наранил, но в крайна сметка не го правя...прекалено добричка съм![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Хах,като се замисля...да отмъстих си веднъж...
Но всъщност от моята гледна точка - това не беше отмъщение,а справедливост...Така се стекоха обстоятелствата,че се наложи да раздам малко правосъдие...
A qui
Не бих отмъстила по никакъв начин. Колкото и наранена да се почувствам, не бих паднала толкова ниско...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
няма смисал от децки работи.... отмъжаванки а у... тЦ![]()
Eeeeemi da ama de da misleha poveche hora kato vas mojeshe da e po dobre ! A vijte po zabavno e kogato (tova e moq sluchka) pomognesh na nqkoi koito ima nujda budesh do neq i ne iskash nishto v zamqna i tq v kraina smetka te preebe otvratitelno togava prosto e oshte po gotino .....
De-Phazz - Anchorless
spored men ... ako tolkova mn te e naranil ... moje6 da mu otmasti6 vse pak ako e napravil tolkova d1lboka rana v s1rcety ti ... ima smis1l ***
What if I need you baby,would you even try to save me,
or would you find some lame excuse to never be true... [music]
{{}}
Първоначално честно казано ще започна да мисля някви гадни неща, за да си го върна тъпкано![]()
, но на другия ден вече ще съм размислила и ще реша , че просто няма смисъл да падам на нивото на този човек
... след време той/тя сам/а ще съжалява
![]()
![]()
Да но така ще падна на нейното ниво ! Пък ако не друго то достоинство и акъл имам и това няма да го направя но просто за пореден път се обеждажам ЧЕ СВЕСТНИ ХОРА НЯМА !!!!! И това е най тъжното в този шибан свят !
De-Phazz - Anchorless
zavisi kakvi sa 4uvstvata mi v momentak ogato mi se otkriva vyzmojnost za otmy6tenie
ne,dostatu4no mi e slojen i oburkam jivota ,4e da se 4udq kak da si go douslojnqvam sama,misleiki kak da otmu6tavam i da se natovarvam s o6te tolkova otricatelna energiq.narani li me nqkoi-ok,prav mu put si4ko nai-... v jivota,samo det nqma da mi vidi o4ite pove4e
Ми не ми се е случвало,дотолкова някой да ме нарани,или нещо такова.Слава богу...![]()
Но ако се случи,вероятно първо ще ми се иска да му истръгна пръстите един,по един,да му изкарам червата и да го обеся на тях.Но после,като ми помине,ще си отмъстя по друг начин-ще му покажа пълното си безразличие и ще се забавлявам на MAX.![]()
Ми даПървоначално написано от Rosenrot_f
И това става.
Съжалявам,милоПървоначално написано от Rosenrot_f
но такова нещо да свикнеш няма.Както викат хората може да си свикнала с нещо,но всъщност нещо не може да го разбереш
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.