.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Какъв е смисълът да се друсаш с витамин Ц, когато неделя вече предполагам, че или ще ти е свършил или еееееедва-едва ще го има?!

Освен това до колкото знам витамин Ц се пие, за да ти се забави... Помня, че 1-2седм преди състезание по плуване, приятелките ми много набиваха от тия 'безценни хапченца'.

Но каквото и да е, не ми се струва, че имаш нужда от това.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Като се движиш повече и пиеш аналгин .. така сами казвали и ти свършва по бързо за тва със повечето движения съм сигурна че дйства ам за др несъм

При мен с витамин Ц има много малък ефект,но все пак помага..аз съм го пила за да ми свърши цикъла по-бързо и помага.Пила съм около 8-10 хапчета за ден.Относно това дали е вредно-не е,защото ненужното количество се изхвърля от организма като пишкаш Преди мен някой беше казал за аналгин,при мен от аналгин ми тече много силно и по-дълго.

по принцип от аналгина тече по-силно ама незнам дали свършва по-бързо

То ако витамин Ц-то беше за това нямаше да си има специални хапчета и всички момичета щяха да ги пият ей така,за да им свърши по-бързо... Айде на мене като ми дойде след 2 седмици ще го пробвам това да видим колко бързо ще ми свърши .. [/quote]

ми то си е така-на мен ми го е казвам и гинеколога ми и майка ми,пробвала съм и помага
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

какъв ти е проблема ако не ти е свършил в неделя да кажеш на гаджето ти,че си неразположена...

Пийте витамин Ц :)

Голям фен
    takova neshto dosea ne bqh chuvala
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Чувала съм ,че забавя ... за спиране не знам ...
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

И преди бях чувала,но не съм пробвала,от снощи започнах (днес ми е втори ден) и не е толкова напрегнато,както ми е попринцип,намалява.Снощи пих три сутринта две и сега пак три и се чувствам супер...

...hate my nickname

Град
    Оряхово
    Трябваше да се сетиш по-раничко за витамин Ц-пие се преди да ти дойде

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Въпрос:Действието на течния витамин Ц, същото ли е като при хапчетата витамин Ц ?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ае за да ти дойде по- скоро какво трябва да пиеш?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... Дай си източника на информация да почета малко и аз .. Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ...
    Всъщност, дозата е 6 максимум и помага. Аз съм го правила за ад ми закъснее.
    Пиеш 3 пъти по 3 и може и да се получи, но по колко дни по дяволите ти тече?! На мен по 3 и такива притеснения дали до неделя ще ми свърши нямам
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    u nas
    Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... Дай си източника на информация да почета малко и аз .. Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ...
    Хахахаха хахах ах аха хах как ще се натрови бе???
    При витамин С не съществува хипервитаминоза на организма за това нищо не може да й стане от прекалена употреба

абе аз изпих 3 на един път,по същата причина и ми спря... амааа да знаеш че следващата менструация ще е по скоро и Повече

2 vitamina
    i 6a si super

priqtelka go beshe probvala tva i kaza che i teklo malko poveche ot normalnoto no i svarshilo 2 3 dena po rano

Аз се тъпчех с някви разтворими таблетки Витамин С за да ми спре до бала,така и не стана,но намаля поне.Значи пии,но не прекалявай,т.е. най-много 3 на ден,единствения минус е че следващия ти цикъл ще е по-обилен за да компенсира този,ако изобщо помогне разбира се.

Кой да четял листовки я се замисли малко бе? Има доста болни хора които пият по 7-8 на ден и нищо им няма алкъл се иска тук... относно темата: идея си неам чесно
    :P

от витамин Ц закъснява.

Скачай на въже или прави коремни преси. Аз така се спасявам. Хем готино коремче, хем се отърваваш. макар че то до неделя трябва, ако не ти свърши, то поне едва-едва да капи (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Цикъла и Витамин Ц

Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Значи мнозина ще кажат, че темата не е за тук, обаче си е точно за тук ... Неделята съм у приятеля ми и ще правим секс, проблема е че миналата неделя (6) ми дойде ... и да, към края си е, но все пак си мисля, че може да не е свършил до неделята ...
    И знам, че витамин Ц помага за ускоряването на заздравителните процеси и се чудя дали ако пия по 6-7 на ден ще ми свърши по бързо ... Защото при прекалено употреба цикъла закъснява, но на мен ми трябва само да свърши по бързо ...
    Та, да пия ли витамин Ц и по колко на ден или нещо друго???
    А да пиеш желязо-съдържащи препарати случайно/да имаш анемия и да я лекуваш/?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

АХАХАХаХХАхАхаХАХ Е не тва ме сцепи от смех аз съм момче само да уточня.."максимум 6 на ден или кво беше тва там"
    Начи мога да ви кажа от личен опит,испих цял блистер(специално тоя който пих беше 100 мг едното хапченце,а в блистера този който имах аз са май бая хапчета 36 или 40 нещо такова ще ви излъжа) ..Сметнете си го вие 40х100=4000 мг=4 грама попринцип съм чувал,че повече от 1 грам няма смисъл защото тялото го изхварля .. та така за 2 дни погълнах 2 блистера 8 грама и нищичко ми няма така,че не се притеснявайте ..Та този който каза,че можеш да се натровиш от витамин Ц ..БУАХаХХАХАХАХ
    МУХУАХУАХУАХУхау смех на хоризонта ...чудно как не съм се отровил ..
    та макс на ден зимайте ако са по 100мг(милиграма) хапченцето макс 10 тина хапчета и то през 3-4 часа иначе няма смисал ще изпикаете всичко ае лека вечер

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    mnogo filmi gleda6
    в един глас

от витамин Ц спира цикъла но не прекалявай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си