- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикъла и Витамин Ц
Какъв е смисълът да се друсаш с витамин Ц, когато неделя вече предполагам, че или ще ти е свършил или еееееедва-едва ще го има?!
Освен това до колкото знам витамин Ц се пие, за да ти се забави...Помня, че 1-2седм преди състезание по плуване, приятелките ми много набиваха от тия 'безценни хапченца'.
Но каквото и да е, не ми се струва, че имаш нужда от това.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Като се движиш повече и пиеш аналгин .. така сами казвали и ти свършва по бързо за тва със повечето движения съм сигурна че дйства ам за др несъм![]()
При мен с витамин Ц има много малък ефект,но все пак помага..аз съм го пила за да ми свърши цикъла по-бързо и помага.Пила съм около 8-10 хапчета за ден.Относно това дали е вредно-не е,защото ненужното количество се изхвърля от организма като пишкашПреди мен някой беше казал за аналгин,при мен от аналгин ми тече много силно и по-дълго.
по принцип от аналгина тече по-силно ама незнам дали свършва по-бързо![]()
То ако витамин Ц-то беше за това нямаше да си има специални хапчета и всички момичета щяха да ги пият ей така,за да им свърши по-бързо... Айде на мене като ми дойде след 2 седмици ще го пробвам това да видим колко бързо ще ми свърши ..[/quote]
ми то си е така-на мен ми го е казвам и гинеколога ми и майка ми,пробвала съм и помага
какъв ти е проблема ако не ти е свършил в неделя да кажеш на гаджето ти,че си неразположена...![]()
Чувала съм ,че забавя ... за спиране не знам ...![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Трябваше да се сетиш по-раничко за витамин Ц-пие се преди да ти дойде![]()
Ае за да ти дойде по- скоро какво трябва да пиеш?![]()
Всъщност, дозата е 6 максимум и помага. Аз съм го правила за ад ми закъснее.Първоначално написано от _miShlence_
Пиеш 3 пъти по 3 и може и да се получи, но по колко дни по дяволите ти тече?! На мен по 3 и такива притеснения дали до неделя ще ми свърши нямам![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
абе аз изпих 3 на един път,по същата причина и ми спря... амааа да знаеш че следващата менструация ще е по скоро и Повече![]()
2 vitamina
i 6a si super
priqtelka go beshe probvala tva i kaza che i teklo malko poveche ot normalnoto no i svarshilo 2 3 dena po rano
Аз се тъпчех с някви разтворими таблетки Витамин С за да ми спре до бала,така и не стана,но намаля поне.Значи пии,но не прекалявай,т.е. най-много 3 на ден,единствения минус е че следващия ти цикъл ще е по-обилен за да компенсира този,ако изобщо помогне разбира се.
Кой да четял листовкиПървоначално написано от _miShlence_
я се замисли малко бе? Има доста болни хора които пият по 7-8 на ден и нищо им няма алкъл се иска тук... относно темата: идея си неам чесно
![]()
:P
от витамин Ц закъснява.
Скачай на въже или прави коремни преси. Аз така се спасявам.Хем готино коремче, хем се отърваваш. макар че то до неделя трябва, ако не ти свърши, то поне едва-едва да капи (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А да пиеш желязо-съдържащи препарати случайно/да имаш анемия и да я лекуваш/?Първоначално написано от black_wish
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
АХАХАХаХХАхАхаХАХ Е не тва ме сцепи от смех аз съм момче само да уточня.."максимум 6 на ден или кво беше тва там"
Начи мога да ви кажа от личен опит,испих цял блистер(специално тоя който пих беше 100 мг едното хапченце,а в блистера този който имах аз са май бая хапчета 36 или 40 нещо такова ще ви излъжа) ..Сметнете си го вие 40х100=4000 мг=4 грама попринцип съм чувал,че повече от 1 грам няма смисъл защото тялото го изхварля .. та така за 2 дни погълнах 2 блистера 8 грама и нищичко ми няма така,че не се притеснявайте ..Та този който каза,че можеш да се натровиш от витамин Ц ..БУАХаХХАХАХАХ
МУХУАХУАХУАХУхау смех на хоризонта ...чудно как не съм се отровил ..
та макс на ден зимайте ако са по 100мг(милиграма) хапченцето макс 10 тина хапчета и то през 3-4 часа иначе няма смисал ще изпикаете всичкоае лека вечер
от витамин Ц спира цикъла но не прекалявай