.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Вярно е, че витамин "C" го забавя... но не знам дали и го "забързва"...

По-скоро, едва ли
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... Дай си източника на информация да почета малко и аз .. Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ...

Аз пък мога да е светна ,че Витамин Ц намалява цикъла и дори го спира ,няма да се отрови от 6 хапченца на ден.Има и друг начин да се спре цикъла - купуваш си Ясмин и почваш да го пиеш на петия ден от цикъла ( в този случай от утре сутринта ) И продължаваш да си ги пиеш до края .... След като свършат хапченцата до 2-3 дни отново ще ти дойде цикъл .....Дори можете да го правите без презерватив ,но само ако се вземе утре хапчето ,защото първото няма ефект.И да се изпразни в теб няма никаква опасност да забременееш ....
    Е,да ама това са противозачатъчни и не е изобщо редно да си ги взима без лекарско предписание.
    И аз съм чувала така за витамин Ц,но честно казано,не бих се опитвала да си спра цикъла така.Въпрос на избор

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    stranno za6to men mi deistva po dr na4in ako pia vitamin c glei kvo stava niama da moga da izlezna ot kinefa

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от miShle
    Това чудо пък от къде го измисли,бе момиче .. Ама всеки ден с нова простотия ... Дай си източника на информация да почета малко и аз .. Няма ги тея филми със витамин Ц-то .. Ти знаеш ли,чее повече от 4 хапченца на ден не трябва да с епоемат,защото можеш да се натровиш,това да не са ти бонбонки ... Вярно все пак витамин,ама прочети на една листовка да видиш до какви мг се пропоръчват ... Пък и изобщо няма връзка със цикъла ти ... Как го реши тфа ...

На тебе май ти трябва да четеш листовката!От витамин Ц как ще се натровиш?Организма си задържа колкото му е нужно,а останалото изхвърляш като ходиш до WC!А това което написа авторката и аз съм го чувала и то от много хора!
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Абе я не давайте такива идея че малките пикли ще се изпонатровят ....
    =D> brao,brao!!!
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    какъв ти е проблема ако не ти е свършил в неделя да кажеш на гаджето ти,че си неразположена...
    zagorela e!
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

ами колко бързо спира цикълът,след като на 2рия ден започна да пия по 6-7 хапчета витамин Ц ??

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Въобще не са глупости само ,че до 3 е максималната доза за деня (за деца над 6 години ) , а за възрастни е 6.Аз сега пия и гледам ,че намалява сиг утре ще има Happy End

Мдам и аз съм чувала,че ти закъснява като пиеш и мои приятелки са го правили и казват,че е ефикасно ама незнам .. попринцип не съм много привърженичка на такива методи ама щом се налага.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Ми то тва эа витамин Ц-то си е вярно,смисъл отлага за часове :d:d
    КогАтО лЕбеДъТ умИрА,тОй тАнЦувА пРеД СмЪртТа ,зАщОтО ЗнаЕ ,чЕ УмиРа В имЕтО нА ЛюБоВтА.

витамин C не спира, а намалява цикъла. На опаковката си пише дозата която трябва да се пие.
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Абе я не говори глупости.Това е цикълът ти, всяка жена го има, не можеш да се отървеш от него.Нещо нормално е, просто природа.Да с витамин Ц наистина намалява, но няма смисъл.Лично аз тренирам тенис и често за състезания ми се налага да пия специални хапчета, които да спрат цикъла ми или въобще да не ми дойде, което е много вредно и наистина няма смисъл.

Амии честно казано...според мен от такива груби изказвания няа нужда шот момичето е право (да витамин C е желателно да се пие по време на цикал и да мисля, че по - бързо ше ти спре) Но има и нещо вярно, че повече от четири хапчета не трябва да се поемат на ден!!! (за това сщо съм сигурна(не е хубаво да се предозира))!!Ааа и ако се разровите в гоогле Ше видите, че това за витамин С е напълно вярно ето и източника...
    Менструация е месечния цикъл на всяка жена по време на опита си дете, носещи години. То е знак, че тялото се подготвя за самата бременност. По време на менструация, която трае между 2 и 7 дни, кръв заедно с ендометриоза тъкан е изгубен като вагинални отговорност. Загубата на кръв води до загуба на желязо, което е необходимо да се попълва за да се избегне умора, анемия и други нежелани странични ефекти. Витамин С е известно увеличаване на absorptive правомощията на органа, така че е важно да се увеличи приема на Витамин С по време на този период. Не може така да се извършва чрез увеличаване на храни, богати на витамин С или алтернативно чрез хранителни добавки.
    Можех и още много да копирам, но май и това стига за доказателство
    Маслинка,лед,мартини-
    наздраве за много години.
    Весел, здрав, засмян
    и цяла година пиян,
    но не от домашна ракия,
    а от любовна магия!!!

......

Кирилицата е задължителна.
    kalpazanka

За витамин С-то не знам ама знам, че с бира или с някакав алкохол можеш да си спреш цикала знам го от личен опит ама не да се напиеш например 2 чашки бира два дни подред ии си готова няма и следа от цикал

при някой ефекта не е такъв на едни намаля на други се усилва имаше едно момиче пиеше по 15 хапчета на ден после не можеше да излезе от WC иди на лекар да ти предпише нещо не си прави шега с това
    поредното объркано хлапе

Не разбирам , какво лошо е казало момичето . Да ,права е ,че витамин Ц наистина помага за намаляване или по-ранно спиране на цикала. Възможно е и усилване при някой , но все пак свършва по-бързо , но разбира се не и веднага. Всеки организъм си е индивидуален нали се сещате. От много хора съм чувала този метод и аз самата съм го пробвала и няма нищо лошо или вредно в това. Но все пак и не трябва да се прекалява с таблетките тъй, като може да има обратен ефект , както xXxinsatiablexXx вече каза . НЕ е полезно този метод да се прилага всеки месец ,защото тогава наистина ще е вредно. Само по спещност .Аз например след 3 дни заминавам за Италия а ми дойде днес и пия витамин Ц за да го съкратя максимално... Такъв ми е винаги късмета
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Е ма много знаете сичките бе...

Наистина забавя цикъла. Аз когато имам същите като твоите проблеми пия по толкова - 6-7 на ден и спира по бързо.

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xxmexx
    витамин C не спира, а намалява цикъла. На опаковката си пише дозата която трябва да се пие.
    намалява и СПИРА, моето момиче.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ай стига толкова.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си