- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикъла и Витамин Ц
Вярно е, че витамин "C" го забавя... но не знам дали и го "забързва"...![]()
По-скоро, едва ли![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Е,да ама това са противозачатъчни и не е изобщо редно да си ги взима без лекарско предписание.Първоначално написано от Luda_do_poluda
И аз съм чувала така за витамин Ц,но честно казано,не бих се опитвала да си спра цикъла така.Въпрос на избор![]()
stranno za6to men mi deistva po dr na4in ako pia vitamin c glei kvo stava niama da moga da izlezna ot kinefa![]()
=D>Първоначално написано от ubuntu
![]()
brao,brao!!!
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
zagorela e!Първоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
ами колко бързо спира цикълът,след като на 2рия ден започна да пия по 6-7 хапчета витамин Ц ??![]()
Въобще не са глупости само ,че до 3 е максималната доза за деня (за деца над 6 години ) , а за възрастни е 6.Аз сега пия и гледам ,че намалява сиг утре ще има Happy End![]()
Мдам и аз съм чувала,че ти закъснява като пиеш и мои приятелки са го правили и казват,че е ефикасно ама незнам .. попринцип не съм много привърженичка на такива методи ама щом се налага.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ми то тва эа витамин Ц-то си е вярно,смисъл отлага за часове :d:dПървоначално написано от miShle
КогАтО лЕбеДъТ умИрА,тОй тАнЦувА пРеД СмЪртТа ,зАщОтО ЗнаЕ ,чЕ УмиРа В имЕтО нА ЛюБоВтА.
витамин C не спира, а намалява цикъла. На опаковката си пише дозата която трябва да се пие.![]()
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Абе я не говори глупости.Това е цикълът ти, всяка жена го има, не можеш да се отървеш от него.Нещо нормално е, просто природа.Да с витамин Ц наистина намалява, но няма смисъл.Лично аз тренирам тенис и често за състезания ми се налага да пия специални хапчета, които да спрат цикъла ми или въобще да не ми дойде, което е много вредно и наистина няма смисъл.
Амии честно казано...според мен от такива груби изказвания няа нужда шот момичето е право (да витамин C е желателно да се пие по време на цикал и да мисля, че по - бързо ше ти спре) Но има и нещо вярно, че повече от четири хапчета не трябва да се поемат на ден!!! (за това сщо съм сигурна(не е хубаво да се предозира))!!Ааа и ако се разровите в гоогле Ше видите, че това за витамин С е напълно вярно ето и източника...Първоначално написано от miShle
Менструация е месечния цикъл на всяка жена по време на опита си дете, носещи години. То е знак, че тялото се подготвя за самата бременност. По време на менструация, която трае между 2 и 7 дни, кръв заедно с ендометриоза тъкан е изгубен като вагинални отговорност. Загубата на кръв води до загуба на желязо, което е необходимо да се попълва за да се избегне умора, анемия и други нежелани странични ефекти. Витамин С е известно увеличаване на absorptive правомощията на органа, така че е важно да се увеличи приема на Витамин С по време на този период. Не може така да се извършва чрез увеличаване на храни, богати на витамин С или алтернативно чрез хранителни добавки.
Можех и още много да копирам, но май и това стига за доказателство
Маслинка,лед,мартини-
наздраве за много години.
Весел, здрав, засмян
и цяла година пиян,
но не от домашна ракия,
а от любовна магия!!!
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
За витамин С-то не знам ама знам, че с бира или с някакав алкохол можеш да си спреш цикала знам го от личен опит ама не да се напиеш например 2 чашки бира два дни подред ии си готова няма и следа от цикал![]()
при някой ефекта не е такъв на едни намаля на други се усилваимаше едно момиче пиеше по 15 хапчета на ден
после не можеше да излезе от WC
иди на лекар да ти предпише нещо не си прави шега с това
![]()
поредното объркано хлапе
Не разбирам , какво лошо е казало момичето . Да ,права е ,че витамин Ц наистина помага за намаляване или по-ранно спиране на цикала. Възможно е и усилване при някой , но все пак свършва по-бързо , но разбира се не и веднага. Всеки организъм си е индивидуален нали се сещате. От много хора съм чувала този метод и аз самата съм го пробвала и няма нищо лошо или вредно в това. Но все пак и не трябва да се прекалява с таблетките тъй, като може да има обратен ефект , както xXxinsatiablexXx вече каза . НЕ е полезно този метод да се прилага всеки месец ,защото тогава наистина ще е вредно. Само по спещност .Аз например след 3 дни заминавам за Италия а ми дойде днес и пия витамин Ц за да го съкратя максимално... Такъв ми е винаги късмета![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Е ма много знаете сичките бе...![]()
Наистина забавя цикъла. Аз когато имам същите като твоите проблемипия по толкова - 6-7 на ден и спира по бързо.
![]()
намалява и СПИРА, моето момиче.Първоначално написано от xxmexx
![]()
Ай стига толкова.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!