.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Проблем...дайте савет?

Значи юни ми доиде на 10 , а май на 11 днеска сме 10 ,а още не ми е дошло.Правя секс с приателя си с презарватив по принцип той казва ,че нищто не е станало ама от 2 дена взех кво ли не да си мисля адски притеснена сам. Дали е вазможно да закаснява от притеснение..изразете някакво мнение.Благодаря предварително.А имали средство ,от което да ми доиде по-барзо?
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Град
    Plovdiv
    не се притеснявай излишно нормално е да не ти идва в точните дати това е организъм все пак .

Може и от жегите да ти закъснява.Спокойно.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Don`t worry Нормално е да ти е нередовен.

Ами сега сме в такава възласт, че е нормално цикълът ни да идва по-рано или да закъснява, тоест да бъде нередовен. Освен това фактори като притеснение и всякакви психически и физически оказват влияние върху него. Но ако искаш до си по-спокойна си направи тестче за бременност.

Blagodarq za mneniqta dano da e samo zakasnenie i da e ot pritesnenieto za6toto po moe nabliodenie okazva vliqnie.Dano da mi doide 4e 6te se pobarkam kadeto da sam mislq samo za tova....

Възможно е да е от смяна на климата.Ако си ходила на планина или на моренце и то климата се сменя и може да е просто то това.А пък найстина има сридство, и това е ванилията.Казвали са ми големи хора,по-големи от мене с 5-6 години,че ванилията карала организма да действа по-бързо по вълроса с цикъла.Също така друго средство са там някакви си инжекции,които също карат цикъла да дойде по-рано,ама незнам с какво съдържание са.Те лекарите си знаят.
    Любовта е нещото,за което си струва да се живее!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Проблем...дайте савет?

Цитирай Първоначално написано от MACKA prez no6ta
    Значи юни ми доиде на 10 , а май на 11 днеска сме 10 ,а още не ми е дошло.Правя секс с приателя си с презарватив по принцип той казва ,че нищто не е станало ама от 2 дена взех кво ли не да си мисля адски притеснена сам. Дали е вазможно да закаснява от притеснение..изразете някакво мнение.Благодаря предварително.А имали средство ,от което да ми доиде по-барзо?
    E не може да е като часовник, мила. Не разбирам какъв е проблема- като се притесняваш, вземи си тест. Няма смисъл да пиеш хапчета за предизвикване на менструация :P

Според мен няма какво да се притесняваш .
    Relax take it easy. както се пееше в една песен
    Let’s not think about tomorrow.
    Take my hand tonight.
    We can find some place to go.
    Cause our hearts are locked forever.
    And our love will never die.
    Take my hand tonight one last time.

Ами на море ще ходя след 10 дни ,а резки промени в климата е нямало май, цикала ми не е от наи-редовните ама започнах да се притеснявам и дано да го бави само притеснението.А ванилията как деи ства някой знаели, сащо бях чувала и за канела 1 лажица да се изпие при някои имало ли е ефект?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    спокойно...мен ми закъсня с 11 дена.... ама дойде
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

BeBsItO dano i na men mi doide 4e mn se pritesnqvam a ti predizvika li gi s ne6to ili ot samo sebe si.......

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от MACKA prez no6ta
    BeBsItO dano i na men mi doide 4e mn se pritesnqvam a ti predizvika li gi s ne6to ili ot samo sebe si.......
    Спокойно мила! Не го мисли..... аз се бях забъркала....само за това мислех В един момент ми писна и си казах КРАЙ-КАКВОТО СТАНЕ СТАНЕ! И то дойде..... но точно днес...когато имам рд , малко кофти ама какво да с е прави по добре така. Иначе не съм го предизвикала.

PP ISKAM DA BLAGODARQ NA PEPITO_SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Още не ми е дошло, незнам какво да правя вече ,а притесненията са толкова големи ,че коремат ми е свит на топка и не мога да спя, станах в 6,което не не нормално за мен.......мн ми е зле се тва ми е в главата ,а го правим с презарватив и винаги сваршва ванка ама цикала не ми идва

Може да е от времето или по някаква друга причина.Ами за да ти дойде по-бързо може да пиеш аспирин.Всъщност ако искаш може да пробваш и нещо друго,което при мен помага.Знам че е горещо ама разбирам и че си доста притеснена.Моят съвет е ако имате електрическа възглавница или одеало си го сложи на кръста.Главната идея е кръста да е затоплен и да се отворят кръвоносните съдове.Надявам се да съм ти помогнала малко

Ами вазглвница имаме ,но е на село с сега няа как да отида вчера пих някоко пати канела с малко вода дано да има ефект при някои има пи др не....ох дано да ми дойде по-скоро щото така не се издаржа на напрежението

Ами вземи си горещ душ(ако имате вана още по-добре) и изпий един-два аспирина и дано да ти помогне. Гледай да се разсееш с нещо. Препоръчвам ти сега ако нямаш работа да отделиш малко време за себе си-пробвай да си направиш нова прическа,маникюр,педикюр и т.н. Това отвлича вниманието и е приятно От много нерви може да се забави,а като се поразсееш и спреш да го мислиш много тогава ще ти дойде (обикновенно така става)

Just_me_91 От много нерви може да се забави,а като се поразсееш и спреш да го мислиш много тогава ще ти дойде (обикновенно така става) -за това смятам че си напално права дано да е така и при мен смятам да те послу6ам и дано стане........

Ами успех и кажи после какво е станало

Ами опитвам се да си разсеивам вниманието и до някаде оспявам зех си вчера горещ душ и дано има ефект,опитвам се да бада по-спокоина, а като има развитие ще пиша задалжително.И благодаря за отделеното жнимание и саветите Just_me_91

Zdaraveite neska mi doide nai-nakraq sled tolkova pritrsneniq,koito sabili naprazni qvno.Blagodarq na vsi4ki za savetite i mneniqta moje da zaklio4ite temata.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си