- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Братя и сестри
Ние с брат ми имаме голяма разлика (9 год) и мн си се разбираме. Аз съм на 15 и той винаги гледа да ме съветва и да ме предпазва което ме дразни. А за ревността му да не говорим, но страшно мн го обичам. (няма др човек, който да обичам повече на света!)![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
az sum, na 14,sestra mi e na 2 god.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да и то много добре,аз съм на 14 тя е на 23,Понякога спорим но не се караме, винаги стигаме до консенсус,мн си я обичамРазбирате ли се с братята и сестраите си?На колко сте вие и на колко са те?Карате ли се често?![]()
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
не само тиПървоначално написано от ivito_13
![]()
Non musique - non vie!
Аз съм на 14,а брат ми е на 7.
Не се разбираме.
Спорим често и винаги аз побеждавам.![]()
Аз съм на 14, а брат ми на 12. Мноогоо се дразним, и той мен, и аз негоПонякога се стига до бой, но аз винаги бия. Най-много се нервирам като тръгне да лъже че аз съм го ударила
е тогава става ЛОШО!
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Първоначално написано от Elisa`Day
доста ми е познато...и нашата разлика със сестра ми е 10 години.Тя е на 25...абе като по малки не се разбирахме много ама сега аз като поотраснах и ми дойде акъла вече добре се разбираме
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ми аз съм на 14, а систъра на 25.. супер се разбираме, то вече не живеем заедно, ама и преди и сега - никога не сме се карали, да не говорим за бой..![]()
Horse Crazy Girl!!
Имам 2 сетрички с които се разбирам повече от чудесно. Едната ще направи другата сряда 18(а аз на същия ден правя 19) а другата е на 5(през есента ще стане на шест). Не мога да си представя живота без тях. Обичаме се много
![]()
немога да гу понасям тои е на 8 аз на 14 мисля че е нормално![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
Аз съм на 16, сестра ми е на 20... Винаги сме се дразнили и карали за глупости, но и винаги сме се защитавали... Сега през годината е у нас само лятото, иначе живее в София и много ми липсва и затова си говорим на ден по половин-един час... Много, много си я обичам, няма човек, който да обичам повече от сестра ми!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
am imam brad na 21 maiam azsma na 17 katy malki mn se karahme (sega pak no po malko) i na dvapati shtqh da go ubiq
![]()
Auspuh ...!!!
аз съм на 14, брат ми на 10много го убичкам
:P и много държа на него
иначе по малко се караме ам в последно време повече се разбираме
![]()
![]()
Имам брат на 12 а аз съм на 16.. голям пикльо е. Постоянно се караме![]()
Фрапираща разлика е 17 години ...Първоначално написано от Elisa`Day
каквато аз ще имам с моята сестричка![]()
Аз съм на 19,той е на 25,напоследък не се караме много,но пак някой път за простотии само,той е супер нервен тип и аз пък и аз само му отговарям...Даже вече почнахме да се разбираме,имам 6 год разлика,но явно разбира,че не съм толкова малка и ме приема нормално,а не като човек,с който да се чуди как да се заяде![]()
Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...
Аз съм на 15 и имам двамата братя близнаци на 11 години.При нас няма нормален разговор който да не включва "цветни думички" xD И съм се заклела,че някой ден ще ги убия в съня им..ама и този ден ще дойде![]()
Look here she comes now,
bow down and stare in wonder...
Имам сестра на 29. Аз съм на 19. Въпреки голямата разлика се разбираме и винаги си прекарваме добре заедно. Брат си нямамБратята и сестрите са хубаво нещо...
Аз съм на 18,имам сестра,която е на 23 години и от 5 години работи в Гърция.
Много се обичаме.Тази година ще си идва,и повече няма да заминава, за което се радвам.Ще наваксаме много пропуснато време.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Аз съм на 14 имам брат на 6 разбираме се чудесно,. за което много се радвам,.![]()
Сестра ми е на 21, аз съм на 17... и се разбираме. Въпреки, че тези дни бая се дрънкахме, но това е заради морето...Просто се чудехме къде да идем...
![]()
Заключението ми е, че се разбираме!![]()
ми разликата със сестра ми ни е 6 год. аз съм на 15 а тя на 9 ми разбира ме се ее има и моменти в които се караме ама бързо ни минава![]()
Сестра ми е колкото мене и е най-добрата ми приятелка![]()