.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 171

Hybrid View

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз съм на 18,а брат ми е на 26.Изобщо не се разбираме и никога не сме.
    Цял живот ме е биел,какво да го обичам?Ужасен е и най-много ме дразни факта,че вече е дърт мъж,а живее у нас и не работи и нищо не прави и направо не мога да го трая.Така искам да си имам сестра или нищо.

mi az sum na 15 brat mi e na 9 i pol mn se karame,no za gluposti (vse o6te) ama mn si go obi4am,brat i sestra sme se pak

Град
    София
    напоследък идеално (е с малки изключения)
    аз съм почти на 16, а тя е на 22 (без малко) =]

Град
    *Maina`City*
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    брат ми е на почти 25 години, вече не живеем заедно, но винаги сме се разбирали с малки изключения
    мдам и ние с брат ми сме така...макарче е голям почти винаги сме се разбирали добре...а откакто не живее с нас се разбираме още по- добре просто защтото няма за какво да се караме ...но пък на моменти мн ми липсва...
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Град
    In Your Dreams...
    Сестра ми е на 7 аз съм на 15 и мн се караме...
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

pfF p1k az ko da kaja .. imam 2 sesTri .. edna na 17 dr e na 7 .. ne si miSlete che maLkiTe sa po krotki ... naprotiw az s malkata mn poweche se karam daje i po nqk0i p1t me biE ama i az ne ostawam nazad.. s g0lqmata s1shty sa karaMi i s neQ imam mn smetki za razchistwane

аз съм на 16 имах брат който почина на 13.септември 2006 разбирахме се страшно много и сега като съм сама ми е много тъжно много ми липсва
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

........

Аз съм на 18,сестра ми е на 25 и супер мн се разбираме като бяхме малки така сме се били лелелееее.... аз я хапех ,а тя ме дереше с нокти,направо няма такова шоу..... ама пък сега супер мн си я обичам,тя винаги ме подкрепя,знам,че във всеки един момент мога да разчитам на нея.Както и тя на мен,разбира се
    If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...

Град
    veliko tarnovo
    imam brat ot vtoriq brak na ba6ta mi hristiqn na 5 i dve dovedeni sestri ednata na 17 drugata na 19 az sam na 15
    KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!

Ми имам сестра и имаме 1 година разлика...ми караме се бая, тя бая гадории ми прави... но си се обичаме а сега сме и разделени!

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Аз с двете ми сестри се рзбирам много добре.Въпеки,че често се караме,след 10 минути всичко е ОК.
    С едната имам 9 години разлика,а с другата-7.Аз съм на 13.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Повече от фен Аватара на bishop
    аз съм на 16, малкото чудовище(брат) през декември прави 8 и общо взето не можем да се понасяме, ама тва е щото го отгледа основно баба и ся сладурчето няма респект от никой и си въобразява че вс му е позволено та наще са се видели в чудо с него.
    Welcome to the end of the thought process.

Аз съм на 16 вече, кака ще направи 26 на Нова година. Винаги сме се обичали и разбирали. Е имало е и сдърпвания и летящи предмети по мен, но това е нормално. Вече е омъжена и не живее вкъщи. Не ми е чак толкова мъчно, всеки има своя път в живота и трябва да върви по него.
    FIRE POI FOREVER!!!

Сестра ми е на 14 а аз на 16 и понякога се разбираме адски много ама като ни хванат лудите братя се биеме много ама пак си я обичам

Град
    lqskovec
    az sam na 16 i imam sestra na 14 i s neq mn se karame i tq mn 4esto me drazni i qdosva no vse pak si q obi4am

na po4ti 17 sum i imam sestra blizna4ka .. i malko brat4e .. s sestra mi se razbirame samo s pogled oba4e malkiq mnogo ni lazi po nervite ... toi stana na 3 predi 2 dena ..
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз съм 94' и април 09' ставам на 15 а брат ми догодина става на 22..почти никога не сме живяли заедно но пък като си видим се бием и се скубем и караме като за цял живот...
    имаме белези уее хода
    in defense of our dreams...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    AЗ СЪМ НА 14 А СЕСТРА МИЕ НА 17 И МНОГО СЕ КРАМЕ И БИЕМ И ТН.МНОГО СИ Я ОБИЧАМ И ТЯ МЕНЕ СЪЩО,НО ВИНАГИ ИМА РАЗЛИЧИЯ ОТ ТИПА НА :НЕ МИ ПИПАЙ ГРИМОВЕТЕ,НЕ МИ ПИПАЙ ДРЕХИТЕ,ОСТАВИ МИ ТЕЛЕФОНА И ДРУГИ ТАКИВА.МНОГО НИ Е ВЕСЕЛО ВКЪЩИ АЙ ТАТЕ И МАМА КАТО СЕ ПРИБЕРАТ И ВЕДНАГА ИЗЛИЗАТ, ЗА ДА НЕ НИ СЛУШАТ.....
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Аз съм на 16,брат ми е на 6.Постоянно ме дразни и се разправяме и естествено абсолютно винаги аз съм виновна. Иначе понякога и на двамата ни става нещо и се разбираме много добре,но тва се случва доста рядко,през повечето време се караме.

Град
    Варна
    аз съм на 13 а брат ми на 5. голяма разлика но той е мн мн сладък и се разбираме чудесно мага и да го командоря ама не сам такава гадна тои е стрелец аз сам козирог супер ни е

имам брат по малък с 2 години -много се разбираме-много е добричак

Аз съм на 16 - сестра ми е на 22 години ! Ами.. преди много се карахме.. но сега - се разбираме страхотно ! Споделяме много неща ,дори по някога излизам с нея и нейната компания ! Не сме се карали почти 2 години вече ! (Смисъл много сериозно - до КРЪВ ! ). Сестра ми я приемам като един много ценен приятел - и много добър съветник в същото време .
    "Съмнението в собственото ни достойнство е малодушно самоунижение!!!"
    "Съдбата помага на силните!"
    Срещу нас стоят: собственото ни малодушие,безразличието,ко варството и злобата на нашите противници! - волята е силата!

Град
    Sofiя
    Преди като малки с по-голямата ми сестра много се биехме... Но вече не е така.Лафиме си,като първи приятелки защото освен,че ми е сестра тя ми е и приятелка и то много добра.

Аз съм на 16, брат ми на 24 и се разбираме перфектно. Той не живее с нас и като се видим сме мн щастливи. А и с него винаги сме се имали. Той е човекът, който най -мн обичам от смейството.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

аз съм на 15 а сестра ми на 20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си