- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Братя и сестри
Ами аз съм на 15, а брат ми на 21. Разбираме се и винаги сме се разбирали. Винаги ме подкрепя пред нашите.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Аз съм на 15, а брат ми на 10 - НЕ се понасяме.
Stay up all night with the stars *
имам брат на 16 и с него не спираме да се караметой адски много ме дразни и направо го мразя, нямам усещането,ч е ми е брат
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
брат ми е на 17 аз съм на 14 (почти) .. караме се ии се млатим всеки ден за най-малкото нещо![]()
![]()
wcичкi stanaхте зwezдиi ,
aма маi zabраwихte ,
че зwezди ima
caмо на неbeto ...;;[!]
Аз съм на 22 и имам брат с 9-години по-голям от мен! Много добре се разбираме с него, може би защото се виждаме само 2-пъти годишно за по 5-6 дни! Като малки много се карахме и дори биехме! Сега мога да твърдя, че сме много големи приятели с "братото"... Когато съм имал нужда от него винаги ми е подавал ръка в каквато и да е ситуация, както и аз съм правил дори невъзможни неща за него. Явно на това казват "братска подкрепа"![]()
П.С. - Много се радвам, че сме братя с него...![]()
аз съм на 12 а брат ми е на 20 до миналата година мн се карахме и до бой се стигаше ама ся сме горе долу добреможе би е до възрастта :P
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Аз съм на 18, сестра ми е на 13. Преди много се карахме и биехме, но напоследък си се разбираме![]()
ми със сестра ми имаме 7 години разлика,а сме в такива възрасти,които имат огромна разлика като цяло...
понякога хич не се разбираме,но има и моменти когато успяваме да се държим добре xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Аз съм на 19 и имам сестра на 18,с която се разбираме много добре,защото съм я дресирал отрано
Първоначално написано от Belair
![]()
![]()
Аз съм на 14 и имам сестра на 23 почтиНе се разбираме много, ама какво да се прави...
![]()
Имам 3 братя и тримата са по-малки от мен. Може да се каже, че се разбираме.
Аз съм на 14,а сестра ми е на 21.Разбираме се..като бях по-малка много се биехмеДразни ме понякога,но много я обичам много много
!!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Имам сестра, но не живеем заедно. Аз сега съм на почти 14, тя е на 12 и половина. Нашите са разведени и доста рядко се виждаме, но като малки живеехме заедно и горе-долу се разбирахме.Все пак бяхме на 2-3 години
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Нямам нито брат,нито сестра ...![]()
az sam na 13 sestra mi e na 16 nese razbirame osobeno dobre i se karame pochti vsqka sedmica
Аз съм на 16 брат ми е на 19 и са разбираме доста добре![]()
![]()
![]()
нещо невиждано
![]()
Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!
Брат ми е на 8 , а аз на 15 ...![]()
в нас винаги е бойно поле.. майка ми милата полудява с нас![]()
![]()
Аз съм на 14 , а брат ми е на 6 години . Всеки ден се бием по 3 пъти най - малко![]()
.. веднъж ми спука главата с тръбата на прахосмукачката , иначе аз редовно му прехвърлям керемидите
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!
България над ВСИЧКО !!
хъх, нещата се промениха само за 1 година
тааа, с братчето отношенията ни се подобриха,
той се промени, аз също и се разбираме повече от преди
ляля
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone