.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Братя и сестри

Разбирате ли се с братята и сестраите си?На колко сте вие и на колко са те?Карате ли се често?

Мойта сестра е на 16,а аз съм на 14 и мога да кажа,че се разбираме ЧУДЕСНО! Като малки се карахме разбира се......

Браво на вас! =D> Другата седмица ставам на 16, а брат ми е на 18. Караме се всеки ден и то за глупости в повечето случаи. Той е един от малкото, които могат да ме вбесят с няколко думи. Въпреки това си го обичам, понякога водим доста сериозни разговори, но това е максимум два пъти в месеца
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз съм на почти 18,а сестра ми на почти 17.Вярно,че разликата ни е малка,но се караме,дори и до бой се стига.Скараме ли се бързо ни минава.Нормални са такива неща.И колкото и да се караме и бием,пак се обичаме.

Мега фен Аватара на Blab
    Брат ми ще стане на 13, аз съм на 18.
    Разбираме се, с други думи - дресирала съм го.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    брат ми е на почти 25 години, вече не живеем заедно, но винаги сме се разбирали с малки изключения
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Имам 2 братя-единия ми е биологичен, другото е момче на което адски много държа и го приемам като батко, за какъвто винаги съм мечтала./Той е на 17/
    А биологичното ми братче е на 9, не се разбираме, голям лигльо е, но много го обичам.И двамата ги обичам, не мога без тях.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Razgrad Cartel
    Имам брат на 20 а аз съм на 17,като малки много се карахме,но сега се разбираме много добре.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Сестра ми е на 6, а аз съм на 16 Фрапираща разлика,нали?
    Не се разбираме .. просто голяма разлика в годините, апък и сме една и съща зодия /лъвчета/ големи караници стават
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз съм почти на 16, а брат ми е на 10. Разбираме се много добре, защото не е някакво лигаво лапе. Много си го обичам.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз съм на 15, брат ми е на 19 ... Разбираме се г/д добре
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Не се разбираме .. просто голяма разлика в годините, апък и сме една и съща зодия /лъвчета/ големи караници стават
    И при мене е така Като се изключи че аз съм на 13 тя е на 7 и двете сме деви и страшно много се караме

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Какво да кажа предвид, че сестра ми е с 15 години по-малка? Ама нямам проблеми с нея, обаче се качва на главата на майка ми и по цял ден я дразни. А аз като доблестна сестра се забавлявам... Хубаво, че се роди близнаци, че се беше отчаяла майка ми, че ще е рак като мене
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ми.. аз съм на 15 тя на 10.. не се разбираме кои зн колко добрее

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Аз съм на 19, а брат ми на 25. Като малки бяхме като куче и котка, постоянно и за всичко се карахме. С времето, когато и двамата отраснахме се разбираме повече от чудесно.Явно всичко си е до възрастта.
    [b][i]Je t'aime au-del

Аз съм на 17,сестра ми е на 12.Като малки доста се карахме,но вече не.Само понякога ме дразни нарочно,ама аз пак си я обичам .

Аз съм на 17 сестра ми е на 12.Разбираме се горе-долу като се изключи това, че повече на нея угаждат и тя ми носи дрехите и като малка ми вземаше играчките.Иначе е супер готино лапе,много е наивна и можеш да я въртиш на малкия си пръст.
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Понякога се разбираме тфа мноу рядко Аз съм на 14,тя на 12.И си се караме често
    Суетата.Моят любим грях.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Аз съм на 15,а брат ми-почти на 9.6 години ни е разликата. Караме се за глупости обикновено,до велики караници се е стигало вкъщи между двама ни,но аз си го обичам безкрайно много и за нищо на света не бих го предала. Даже преди малко се карах на брадчеда ,че дразни братела

Аз съм на 13 а сестра и е на 9 и постоянно се караме и бием и то за някакви глупости най вече , чвюе мн ми се бърка! но си я обичкам

a az kato si nqmam ni6to :S

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    sas sestra mi da no s brat mi toi e na 5 ii me nervi adski mnogo i samo me presledva naprimer az gledam ne6to toi idva u vklu4va detsko az utiam na drugiq televizro i toi idva sledmen vednaga ili kato tragne da sa prai pak na spaidarmen naprovo umiram ama go obichham :}}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Разликата ни е 8 години,той е на 10,като изключим факта,че почти не го виждам...да,в добри отношения сме.

аз съм на 17.а брат ми е на почти 20 и се разбираме много

Off ne moga da kaje 4e sam v mn lo6i otno6eniq sas sestra mi,no predpo4itam ve4e da sam sama tq tazi god. kandidastva i sq se nadqvam da q priemat i da otiva na nqkade.Takmo 6et si opraq staqta kakto az iskam... (razlikata ni e 3 god.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си