.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 171
    Ние с брат ми имаме голяма разлика (9 год) и мн си се разбираме. Аз съм на 15 и той винаги гледа да ме съветва и да ме предпазва което ме дразни. А за ревността му да не говорим, но страшно мн го обичам. (няма др човек, който да обичам повече на света!)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az sum, na 14,sestra mi e na 2 god.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    in my world!
    Разбирате ли се с братята и сестраите си?На колко сте вие и на колко са те?Карате ли се често?
    Да и то много добре,аз съм на 14 тя е на 23,Понякога спорим но не се караме, винаги стигаме до консенсус,мн си я обичам
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от ivito_13
    a az kato si nqmam ni6to :S
    не само ти
    Non musique - non vie!

Аз съм на 14,а брат ми е на 7.
    Не се разбираме.
    Спорим често и винаги аз побеждавам.

Град
    ВаРнаАа...
    Аз съм на 14, а брат ми на 12. Мноогоо се дразним, и той мен, и аз него Понякога се стига до бой, но аз винаги бия. Най-много се нервирам като тръгне да лъже че аз съм го ударила е тогава става ЛОШО!
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Сестра ми е на 6, а аз съм на 16 Фрапираща разлика,нали?
    Не се разбираме .. просто голяма разлика в годините, апък и сме една и съща зодия /лъвчета/ големи караници стават
    доста ми е познато...и нашата разлика със сестра ми е 10 години.Тя е на 25...абе като по малки не се разбирахме много ама сега аз като поотраснах и ми дойде акъла вече добре се разбираме
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    Ми аз съм на 14, а систъра на 25.. супер се разбираме, то вече не живеем заедно, ама и преди и сега - никога не сме се карали, да не говорим за бой..
    Horse Crazy Girl!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Имам 2 сетрички с които се разбирам повече от чудесно. Едната ще направи другата сряда 18(а аз на същия ден правя 19 ) а другата е на 5(през есента ще стане на шест). Не мога да си представя живота без тях. Обичаме се много

Град
    Los Angeles
    немога да гу понасям тои е на 8 аз на 14 мисля че е нормално
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    аз съм на 19 сестра ми е на 22, разбираме се повече от идеално, но тя живее в софиа, а аз не, сега се виждаме рядко и заради това се разбираме ощще по добре
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз съм на 16, сестра ми е на 20... Винаги сме се дразнили и карали за глупости, но и винаги сме се защитавали... Сега през годината е у нас само лятото, иначе живее в София и много ми липсва и затова си говорим на ден по половин-един час... Много, много си я обичам, няма човек, който да обичам повече от сестра ми!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Etropole
    am imam brad na 21 mai am azsma na 17 katy malki mn se karahme (sega pak no po malko) i na dvapati shtqh da go ubiq
    Auspuh ...!!!

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    аз съм на 14, брат ми на 10 много го убичкам :P и много държа на него иначе по малко се караме ам в последно време повече се разбираме

Имам брат на 12 а аз съм на 16.. голям пикльо е. Постоянно се караме

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Сестра ми е на 6, а аз съм на 16 Фрапираща разлика,нали?
    Не се разбираме .. просто голяма разлика в годините, апък и сме една и съща зодия /лъвчета/ големи караници стават
    Фрапираща разлика е 17 години ...
    каквато аз ще имам с моята сестричка

Аз съм на 19,той е на 25,напоследък не се караме много,но пак някой път за простотии само,той е супер нервен тип и аз пък и аз само му отговарям...Даже вече почнахме да се разбираме,имам 6 год разлика,но явно разбира,че не съм толкова малка и ме приема нормално,а не като човек,с който да се чуди как да се заяде
    Стремеж е да се опиваш да си по-добър от най-добрите.И да знаеш,че най-доброто не е достатъчно.Да правиш неща,които друг не е дръзнал да стори...И не според стандартите на останалите.Стремежът не е да следваш,а да водиш...

Град
    Варна
    Аз съм на 15 и имам двамата братя близнаци на 11 години.При нас няма нормален разговор който да не включва "цветни думички" xD И съм се заклела,че някой ден ще ги убия в съня им..ама и този ден ще дойде

Look here she comes now,
    bow down and stare in wonder...

Имам сестра на 29. Аз съм на 19. Въпреки голямата разлика се разбираме и винаги си прекарваме добре заедно. Брат си нямам Братята и сестрите са хубаво нещо...

Аз съм на 18,имам сестра,която е на 23 години и от 5 години работи в Гърция.
    Много се обичаме.Тази година ще си идва,и повече няма да заминава, за което се радвам.Ще наваксаме много пропуснато време.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Аз съм на 14 имам брат на 6 разбираме се чудесно,. за което много се радвам,.

Сестра ми е на 21, аз съм на 17... и се разбираме. Въпреки, че тези дни бая се дрънкахме, но това е заради морето... Просто се чудехме къде да идем...
    Заключението ми е, че се разбираме!

Имам брат на 17,а аз съм на 13.Всеки ден се караме

ми разликата със сестра ми ни е 6 год. аз съм на 15 а тя на 9 ми разбира ме се ее има и моменти в които се караме ама бързо ни минава

Сестра ми е колкото мене и е най-добрата ми приятелка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си