- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Братя и сестри
Аз съм на 13 , а брат ми е на 11 ..
И почти никога не се разбираме .. голяма напаст е.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Аз съм на 19,а брат ми е на 21.Еми като по-малки не се разбирахме ама като станах на 16 вече започнахме да се подкрепяме![]()
Аз съм на 14 и малко, а брат ми ще направи другия месец 20.Като малки много се карахме и много се биехме(всъщност той мен), но вече отчумя, откакто почнахме да излизаме заедно...да ме води с него, понякога ми се явява като закрилник, провеждаме разговори относно момчетатано т'ва е рядкост.
кфи сестри кфи братя
по хубаво нещо от само дете няма!!!
Аз съм на 18, а брат ми на 17 и вече се разбираме чудесно, може да си говорим и споделяме като зрели хора. Няма ги вече детските караници и боевете![]()
Аз съм на 16 брат ми е на 17 много се обичаме с него хич н се карамеама като малки сме се били само
![]()
![]()
![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Ми аз на 15, а кака ми на 21. Изобщо не се разбираме...то нормално де. Особено кат малки постоянно се карахме и биехме, което беше доста нечестно щот тя беше мн по-голяма и по-силна и доста ме удряше(е не че аз бях някво ангелче де...
) Добре че се изнесе от апартамента...
имам по-голям брат..аз съм на 15 той на 17..никога не сме се разбирали,постоянно се караме, изобщо несъвместими сме- характерите ни нямат нищо общо различни интереси и т.н. Ако не беше външната прилика (много хора и казват че адски мн си приличаме) и общите родителищях да кажа че не ми е брат.. е има и моменти изключения когато той ми споделя и аз на него..като по-често той ми споделя и ме изнервя с глупавите си действия за едно или друго и все иска аз да му оправям кашите. Аз се пак си го обичам ама той мен май не
![]()
Аз съм на 16, Сестрами на 24 и се разбираме чудесно![]()
Imam brat na 21, sestra na25kato malki mnogo se karaxme no segan... btw i az sym na 21
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
нямам нито братя, нито сестри, но за сметка на това си имам един братовчед който е на 21 и си го обичам повече и от брат..
естествено разбираме се страхотно.. и много си държа на него =D>
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз съм на 21, брат ми е на 19. Бих казал, че се разбираме доста добреКато излизаме компания по принцип с него сме заедно.
Na 18 sam,sestra mi na 19 i moga da kaja,4e takova 4udo kato na6eto nadali 6te se nameriIstinata e,4e prosto sme tragi4ni,otno6eniqta ni sa mnogo zle,no vse pak az q obi4am adski mnogo estestveno,nadqvam se i tq men.
![]()
Първоначално написано от angellove
Аз съм на 14 и половина ..брат ми скоро ше прави 12 ...е нема такова млатене ..като бяхме с един компютър много се биехме, даже в мойта стая има едн дупка![]()
![]()
Попринцип не се разбираме много много..само когато става въпрос за пари![]()
![]()
щом се обичате е нромално !!!Първоначално написано от sasha_90
4 години разлика.
Той на 11 аз на 15.
Не се караме.
Мразя да развалям боя с кавга.
Брат на 21, а аз съм на 18. Все ми се бърка в нещата, все иска да знае къде съм, даже си мисли че пуша трева (хубу, че не казва на наште). Мразя да ме занимава с глупости, за кво изобщо ми говори![]()
Имам по - голям братна 17 е , а аз на 15 ... разбираме се , даже си споделяме всичко
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Ами имам брат на 24 години. С него се разбираме отлично, а и единствено той застава на моя страна пред нште, когато искам да направя нещо, а за него трябва подпис на родител, а майка ми и баща ми не искат.
Аз съм на 13, а брат ми е на 17 .. постоянно се караме![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
аз на 15 брат ми на 3...но иначе се разбираме
Имам по-малък брат с 5 години. Всеки божи ден се караме и се бием.Уж аз да отстъпвам, че съм по-голяма ама той е ужасен. Затова когато аз съм в нас него го няма и обратното.![]()