.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпрос относно лекарството Вита-Мерфен.

Здравейте, искам да ви попитам дали Vita-Merfen върши някаква работа за мазоли, които вече са се обелили. Защото напоследък като спортувам много често ми стават мазоли на краката и когато се обели кожата на самия мазол остава другата отдолу, която е много зачервена и боли. Тааа, това ми е въпроса, дали мога да ползвам това мехлемче да мажа тази зачервена кожичка, която остава след като се спука мазола и се махне кожата? Мерси за отговорите!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Не знам за Вита-Мерфен , но Алгезал е много добър мехлем - мисля,че ще помогле и за тези зачервявания.

Не, аз питам понеже това имам под ръка в момента.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Виж какво намерих в нета
    ПОКАЗАНИЯ: При дезинфекция на малки рани от всякакъв тип , одрасквания, напуквания, леки изгарания ( I степен) и слънчеви изгарания. ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Унгвентът се нанася на тънък слой директно или върху компрес на подлежащата на дезинфекция област. Прави се 2-3 пъти дневно."

Мисля,че ще ти помогне за твоите зачервявания

Ясно, мерси! Ако все пак още някой има мнение по въпроса, да пише.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Въпрос относно лекарството Вита-Мерфен.

Цитирай Първоначално написано от bquick
    Здравейте, искам да ви попитам дали Vita-Merfen върши някаква работа за мазоли, които вече са се обелили. Защото напоследък като спортувам много често ми стават мазоли на краката и когато се обели кожата на самия мазол остава другата отдолу, която е много зачервена и боли. Тааа, това ми е въпроса, дали мога да ползвам това мехлемче да мажа тази зачервена кожичка, която остава след като се спука мазола и се махне кожата? Мерси за отговорите!
    ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!

всеки "спорт" генириращ "мазоли" с подстояща болезнена тъкан е далеч от физиологично приемливото и полезно усилие. това е болезнена защитна реакция на системата на патологични свръхпретоварвания. печелите само изхарчване на функционалния резерв на организма.

пробвайте с Дефламол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си