Ami da obi4a me pokazva mi go .. az se durja s neq unikalno dobre .. i tq s men no prosto tq e na 15 godini az sum na 18 ddz tq e ligla az sy6to sum liglio no ponqkoga iskam ne6to e taka po spokoino ddz i az a tq samo kafeta nasam natam i az vinagi s neq sum nqma da i kaja nqma da hodim edi kude si .. tolkvoa mnogo bolka sum i pri4inqval tolkova e plakala za men .. tq predi za men be6e prosto igra4ka i si q vzimah kogato iskam i q zahvurlqh kogato ne q iskam pove4e .. iskah q zatova 4e be6e destvena ii iskah da spa s neq 6ot adtskata kukla i vsi4ki a y nemoje6 nqma da q navie6 i vse i hodeh po guza nali da q omaq i taka govorihme li govorihme dni nared i az se vliubih v neq i vse o6te ne sum spal s neq i ne mi i trqbva kogato tq go poiska togava .. znam 4e me obi4a i 4e e vliubena v men prosto ne6to lipsva a neiskam pak da se karame za6toto tq vse si misli kato i kaja trqbva da pogovorim 4e 6te kusame ii mi stava gadno .. ;( ;( iskam da sum 6tastliv s neq.. no mislq 4e trqbva da q ostava za6toto obi4am q mnogo no tq e samo s men malka e da vidi jivot iskam .. a ne da se zabie s men .. predi malko pisah sms na nai dobrata i fr da mi zvunne nikoi ne zvunna a ne se 4uvstvam dobre tujen sym .. i vikam trqa da govora s nqkoi pisah sms na edno dr momi4e s koeto hodeh no q zarqzah zaradi sega6nata .. tq vednaga mi otgovori ii sa sms-i pi6em i mi e qko .. ;( no obi4am momi4eto si no iskam nai dobroto za neq a ne mislq 4e tova sum az