- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Побърках се .. какво да правя !!
Mi ne pro4etoh vsi4kite komentari.Moeto mnenie e 4e NE TRQBVA da se promenq6 spored men tva e super tupo,da se promenq6 zaradi nqkoi 4ovek.Obi4ai q no taka si naglasete vremeto 4e da ste si zaedno i t.n.Ako pod dosega6niq ti jivot razbira6 vruzki ei taka i izneveri-qvno tolkova obi4a6 momi4eto.Prosto su4etai 2-te ne6ta izkarvai si qko s fr i s neq tolkova li e trudno a 6tom si misl6 4e 6te i izneveri6 na moreto i otide6 s tazi naglasa tam,ti naistina 6te i izneveri6,a ako tova stane vruzkata vi otiva na kino.Mislq 4e ne si lo6 4ovek prosto si adski oburkan.6tom kazva6 4e q obi4a6 ne i izneverqvai i tolkova.I tq trqbva da rabere 4e nemoje da promeni na4ina ti na jivot(samo ti moje6 da go napravi6),kakto ti taka i tq trqbva da se pogodite edin kum dr kam na4inite si na jiveene,mislq 4e me razbra kakvo iskam da kaja.No est nedei da vzima6 narcotici i da si pilee6 parite v kazinata moje bi tq tova e imala predvid pod buren jivot.Obi4aite se i se priemaite takiva kakvite ste.Sega pro4etoh i kvo dr si pisal ami da ti kaja ako produljava6 taka da misli6 naistina q ostavi ama i ot neina strana tva e hiper tupo da misli 4e vse kato i kaje6 da pogovorite i 4e 6te q zarqzva6 sednete pogovorete seriozno obqsni i vsi4ko i si mislq 4e 6te se opravite vzaimno i 6te re6ite problema.I tva pi6el si sms-si s biv6ata i mu bilo qko taka pak do nikude nqma da stigne6..mislq 4e me razbra ami tova e koeto imah da kaja.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....