- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- препоръчайте нещу
ami zabelqzah 4e dosta kosi4ka mi se skybi kato se kapq ta ako nqkoi znae da kaje kakvo da is kupq
сигурно е от сезона, ще покапе и ще ти мине![]()
Нормално е , но ако те притеснява си купи някоя маска за коса или пробвай от домашните такива.Има много хубава тема за маски в домашни условия.![]()
като за на4ало си купи балсам и шампоан за накъсване на косата..може и маска ако имаш възможност. можеш да пробваш стимуланта на икаров два пъти седми4но,защото той е мазен и ще възстанови накъсаната коса,а и ще я заздравиуспех
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
спокс и мойта е същата..ама то като се има в предвид как я тормозя е направо чудо как все още имам косаиначе аз ползвам шампоан и балсам на елсев ли там как се произнася
![]()
![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Нормално е да ти пада в този сезон! Ходи на фризьор и се подстрижи малко!тъкмо ще питаш да ти препоръчат нещо
![]()
на Garnier една маска за коса. В една топчеста опаковка е и е зелена. 7лв и нещо е. Аз, лично, ползвам тази за изтощена коса и съм си доста доволничка. Една приятелка ми я беше препоръчала......
Сега е лято не е нормално да пада косата.А на теб колко ти пада?
emi nqkade kam 10kosama ..15Първоначално написано от Liar
mi azsamo q su6a i lakova i t.n ne pozvam sega i daje i s presa ne q minavam kvato e takava hahh ami naskoro ina4e se boqdisah i izpozvam edin balsam na gliss zovi4ak
Няма страшно. И на мен ми е така. Ако можеш се сресвай по-често и по повече.
mindscan
+1Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Мама има шампоан с хума Клеопатра и казва, че й помага, пробвай. Не е скъп.
ot sezona e ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
o ne sam samo az![]()