- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накарам ...
Как да накарам едно момче да се влюби в мен?Моля ви без тъпи отговори![]()
На тъп въпрос кви други отговори да се дадат?
Няма начин или изпитва някакви симпатии към теб дори на пръв погледет начина по който изглеждаш или просто няма как насила на го накараш да те харесва
С Любовен еликсир.
Ами когато коефициента ти на интелигентност стане по голям от годините ти ще разбереш самаДо тогава дай му да ти пипа разни места по тялото и така ще те хареса хъхъхъхъ ...
De-Phazz - Anchorless
Aм... не благодаря няма да ставам к*рваПървоначално написано от Vichko0o
Еми нали искаш да се влюби. то да не става като по филмите.Първоначално написано от playboygirl
Значи.. отидете заедно в джунгалта, преминете множество изпитания заедно и накрая точно ан финалната сцена- кулминацяита - той ще те целуне и като по чуудо ще се спасите от смъртта.
Не се сърди на Vichko0o,алкоола е виновен за всичкоПредлагам ти да му направиш магия..такава да се влюби в тебе...ама гледай да я отмениш преди 7 години да изтекат,че иначе пича ще пукне
Четох го някъде в тоя форум....не съм го пробвала...ако авторката го пробва,моля да каже резултата
Айде и успех
![]()
Алкохола няма нищо общо !! Днеска съм трезвеник ! Рони не ме карай да те ухапя по дупарата![]()
![]()
Таа мацка като задаваш ТЪПА тема не очаквай да ти отговорят със различен от ТЪП отговор
![]()
De-Phazz - Anchorless
Ела при мен.Ще се влюбиш още като ме видишПървоначално написано от playboygirl
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
хъхъхъхъ
Алкохола ти се задържа по-дълго в кръвта..особено,ако си се наквасил порядъчно.Първоначално написано от Vichko0o
Може пък и да си си просто веселяк.Факт е,обаче че и да искаш аз не си давам дупИтУ !
И за да не е флууд:предлагам ти да го поръсиш със златен прашец.Действа безотказно !
![]()
Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Не мога да повярвам колко прости хора има.
Ако всички хора бяхме едни и същи, смотания ти съвет щеше да има смисъл. Но, уви, хората са различни и не винаги истинското им "аз" е готино. Демек да кажеш подобна простотия на някой смотльо (примерно), е повече от глупаво.
ако си хубава просто чакай
ако не направи си пластична операция и после чакай
Отиди при баба Яга..да ти направи ябълка която като отхапе твоя любим веднага ще те помисли за Анджелина Джоли и ще се влюби !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Действа безотказно!!!![]()
ПП:Мисля че съм прекалила като малка с приказкитеа сега с филмите
![]()
![]()
![]()
![]()
На тъп въпрос как очакваш умни отговори
Ама като ти гледам ника playboygirl
не се учудвам от въпроса
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Почвам да си мисля,че й завиждашПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
честно ... мисля 4е направо 'умира' от завистПървоначално написано от ~*RoNi*~
![]()
![]()
![]()
![]()
Нали така? Все пак не всеки може да бъде playboy..girl и то![]()
![]()
![]()
Няма ли взаймо превличане от двамата неможеш да го накараш да се влюби в теб.или я има или я няма това е положениетоПървоначално написано от playboygirl
с пистолет опрян в главата му ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....