.

Виж резултатите на анкетата: Влияете ли се от мнението на родителите си по отношение на връзките си ?

Гласували
41. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

9 21,95%
  • не

32 78,05%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Какво правите в подобна ситуация?

Какво правите когато вашите родители са против връзката,която имате и настояват да се разделите с приятеля/приятелката си?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    опитвам се да им покажа,че приятелят ми е свестно момче..Просто поговори с тях и им кажи,че го обичаш и значи много за теб...
    Предполага,че ако не е наркодилър или т.н....Нещо толкова драстично ,ще те разберат...и може би дори подкрепят
    Понякога родителите в тва отношение са доста консервативни!Особено бащите..Като са си втълпили,че сме малките им момичета и винаги е едно и също-Този не е достатъчно добър за тебе? Ама нали важното е ти да си го харесваш човека,все пак не ваще имат връзка с него,а ти

Град
    Там някъде :)
    Ако съм решила да бъда с някого...никой не може да си наложи мнението над моето докато сама не се уверя,че не става !!!
    Щом преди известно време щях да се изнеса от нас,защото майка ми нещо не и изнесе моето момче..считай колко ме интересува какво ще ми каже някой за моя избор...и живот !

Нашите не разбират,когато съм обвързана. Не им казвам,а и съм нямала сериозна връзка,така че не е било необходимо.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ако някога им дам възможност да се изкажат, ще се повлиая от мнението си. Затова са ми родители и ми мислят доброто нали?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    в лайната!
    влияе на 1000%!!!

винаги зависи от настроението на родителите

Град
    40 Miles from the Sun
    Ем, не знам дали ще се повлияе, ама определено ще се замисля. =)

Преценявам причината поради която се опитват да ми влияят. Единствено като бях на 14 бяха успели и честно казано не съжалявам, защото бях голямо дете тогава.
    .
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Е аз мога да ви кажа със сигурност как бих постъпола защото вече съм го преживяла.Отначало нямаше проблеми защото мислеха че не е нищо сериозно,но като стана година и нещо почнаха коментари"Айде няма ли да си намериш ново гадже вече? и разни такива,но след един спокоен разговор разбраха,че аз избирам с кого да бъда и дори и да правя грешка,тя е моя,а човек се учи от грешките си.Е за сега грешката е вярна защото сме заедно вече 3 год.Пожелавам го на всички,но ако имате проблеми с викове нещата няма да се подобрят,а ще стават все по-лоши.УСПЕХ

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Рядко се допитвам до мнението на родителите ми, относно личния си живот, но когато поискам мнение, значи то би трябвало да ми повлияе малко или много...
    А иначе съветвам всички момченца и най-вече момиченца да се допитват до мнението на родителите си, защото те са родители, отговорни са за вас и желаят НАЙ-ДОБРОТО за вас!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Ем, не знам дали ще се повлияе, ама определено ще се замисля. =)
    И аз бях на това мнение преди време, обаче осъзнах, че каквото и да ми говорят - влиза през едното ухо, излиза от другото.

Дори да са били прави, след раздяла винаги им изтъквам някакви други причини от това, което те са ми казали.
    Мн объркано стана.

Вярно е, че са ни родители и искат най-доброто за нас, но аз винаги минавам с номера, че не бива да ги слушам каквото ми казват да правя, а е по-хубаво аз сама да си сгреша, за да знам КАКВО наистина ще последва.

От друга страна дори да им доведа някое наистина свестно момченце, те винаги ще го оплюят.

Не знам защо говоря в множествено число, при положение, че майка ми всичките ги харесва... дори и най-големите престъпнци, побойници и всичко лошо, което може да се побере в един човек , тя винаги се старае да ги опознае и да ги хареса.

А относно баща ми.. може би ме ревнува...... щото си живуркам единствено с него и той е мъжа в къщата.. цялото ми внимание е към него.. прислужница, чистачка, перачка, готвачка и т.н и може би се страхува да не ме изгуби
    Ама прав е да ви кажа. Ха-ха
    !

Голям фен Аватара на nadincety
    Цитирай Първоначално написано от Rosenrot_f
    Ако съм решила да бъда с някого...никой не може да си наложи мнението над моето докато сама не се уверя,че не става !!!
    +1

Град
    София
    Никога не съм се вслушвала и винаги съм грешала. Но човек се учи най-добре от грешките си. Не съжалявам
    но родителите..в 99% от случаите са прави
    Smile!?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Преди - определено не. След едно събитие - вярвам на майка ми много. Ако тя каже, че някои е неподходящ, определено е права. Тя има много по-голям опит от мен и може да предценява хората.

Не си мислете, че съм зависима от майка ми и т.н. Ние дори не живеем заедно. Просто докато тя ми казваше, че едно момче ще ме нарани и е ужасен, аз се срещах тайно с него, карах се с приятелите си, не ходех на училище.... И после всичко се оказа лъжа.

вярно е, че в повечето случаи родителите са прави, но докато сама не сгреша, няма да обърна внимание на техните предупреждения...така че не бих казала, че тяхното мнение ми влияе кой знае колко

Сигурно няма да се повлия, но ще се замисля

Град
    Sofia

Re: Какво правите в подобна ситуация?

Цитирай Първоначално написано от jymmys
    Какво правите когато вашите родители са против връзката,която имате и настояват да се разделите с приятеля/приятелката си?
    Kazvam im 4e ne sa pravi za6toto ne go poznavat i trqbva da go opoznaqt i togava da go kritikvat.

Голям фен
    ставам иму в такива ситуации

Щом съм си го избрала значи виждам в него нещо,което майка ми и баща ми не.Опитвам се да им го покажа,за да ся убедят,че е свестен.Ноо независимо,че са ми родители правя каквото си искам с или без тяхно разрешение.Изборът е мой,а както и болката след него (ако има такава)."По-добре да скоча сама,отколкото някой да ме бутне!"
    Just haters make me famous! εĭз

Мнението на родителите ми не влияе,но те непрекъснато ме изнервят с него.Дори не познават човека,с когото съм,а съм сигурна,че ще вдигнат купон,ако скъсаме.Не знам,усещам някакъв вид ревност от тяхна страна,която не знам как да премахна..

Ни най-малко не се влияя. Уча се да имам собствено мнение. Мисля че поне съм дорасла да имам мое си мнение. А и дори да сбъркам, грешката ще си е моя и това ще е един вид опит.
    А и понякога родителите грешат, така че ...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    maika postoqnno se mesi vuv vruzkite mi,zatova izob6o ne i kazvam,4e hodq s nqkoi ili n6 takova
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

често.майка ми не е харесвала по-голямата част от гаджетата ми и затова късах с тях.а тези които ги е харесвала са ме обичали и ми е било скучно с тях.явно иска дъщеря й да бъде щастлива,но начина не е това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си