- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помогнете ми...
Ох ми ето моя проблем...в неделя имам рожден ден и искам да съм с бели панталони НО...днес ми дойде и няма как да ги обуя...мама не ми дава да слагам тампони а аз искам да съм с бяло!Какво да правя?Има ли как да не личи че съм в мензис?
![]()
Не може да си провалиш купона заради едни тампонипросто си вземи и си ги използвай,майка ти няма как да развере (от личен опит ти го казвам
).
...looking for your hot stuff // baby, I need it // looking for your hot stuff // baby, tonight // I want your hot stuff // I got to feel it // got to have your hot stuff // tonight...
Аз имам един въпрос:Не може ли да си с бикини или боксерки и да си сложиш превръзка без крилца.Би трябвало да не се вижда.Поне аз така мисля,нека другите да кажат,аз не нося бели панталони...
облечи некоя от ония по дългите блузи дето са 'модерни ся'
Е, МАЙКА Й КАК НЯМА ДА РАЗБЕРЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ШЕ Я ВИДИ, ЧЕ Е С ПРАШКИ И ЩЕ Я ПИТА ЩО Е С ПРАШКИ КАТ Е В МЕНЗИССССС.Първоначално написано от DeViL's QuEeN
..освен пък да й кажеш, че си с ония превръзки без крилца дето спомена някой по-горе.
Деда знам, и аз съм на мнение, че щом искаш да си с бяло панталонче, да си сложиш тампонец.
ем сигрно така се наричат не им разбиам (:
Като това на менТо е туника,но реших и като рокличка да го ползвам..къъъса рокличка
![]()
Smile!?
Мерси за идеята![]()
Мисля, че превръзката няма да се вижда, освен ако панталонът не е от тия шушляковите, но се съмнявам. А пък ако държиш да сложиш тампон, кажи на майка си ''Моля те, мамо, само този път, имам рожден ден все пак, ще си взема от мъничките, всичките ми приятелки позлват и нямат проблеми (изреди няколко имена)"
mindscan
Офффффффф,писна ми вече от тъпи родители,дето вобще не са просветени и само праат тъпи,излишни проблеми.Аз съм на 13 и съм носила тампони даже като бях на 12!Има си различни размери тампони и те няма да те обезчастят.Има една брошурка,в която пише ''само вие имате право да избирате дали да носите превръзки.тампони или и двете'' и аз добавям-коя е тя,че да ти казва с какво да си,ами то си е за тебе,защо ти да не й наредиш какво да ползва и какво не.Бати идиотските родители има на тоя свят,токкова се радвам,че мойте са толкова разбрани(не искам да се хваля).Обясни й това,което написах(естествено без последното исречение).Успех!
дам наистина има яко гадни родители.....кво ще й задреме на майка ти че ти си с тампон а не с превръзкапфуууу
Ako belia pantalon ne prozira, ne ti prechi da si slojish prevryzka.