Писна ми от тия диети аз лично търсех некаква лека задравословна диета не някаква диета на аткинс на таис лунна слънчева и такива от 1001 нощ.Та така де днеска ядох за цял ден 2 консерви (колкото пастет големи) риба тон (остана ми още една за вечерта към 9), и еи така из между другото малко Cheerios на Nestlе зърнените закуски и 1 литър студен чаи!,нищо друго!.
Ама нали знаете че уж зърнените закуски били полезни имали витамини калции и тн,ама аз реших да влезна във интернет да потърся дали все пак става за диета еми влезнах в некакав умен форум дето изписваха с големи детаили какво съдържат и се оказа че имало повече захар и други глупости отколкото полезни вещества и не били здравословни ;( наи накрая,391кал на 100грама е тва нещо ама то нали го знаете една голяма кутия и те са леки(375г целия пакет).

Та така излезна че и това не е здравословно а дали рибата е била здравослона?? 100% не е щом е в консерва та голяма работа че е във вода и е риба тон.

Писна ми вече незнам какво да ям не ми се ядът само хамбургери и кюфтетата на маика ми та после да си броя килограмите.

Искам нещо лесно за намиране и приготвяне да ям, немога да карам цялото семеиство да яде боб по цели седмици я.Нито да ми готвят отделно.И да не е нещо от рода прясна риба еди каква си от къде да я намеря тая риба?? или пушена гъска със заек немога да ги намеря не сам няква звезда я.
То излезе че едно дете неможе да яде здравословно защото неможи да си позволи продуктите и маика му понякои път само панира кашкавал защото има всичко на всичко 4 часа в къщи.Писна ми чесно ;(

Вие какво ядете примерно тези дето сте на "здарвословен режим на хранене" само ябълки по цял ден ли?незнам ама аз са отчаях.