.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Фен
    Град
    Пловдив

Момичето от магазина

Здравейте нека разкажа и моита случка.Случайно се разкарвахме с приятели и влезнахме в 1 магазин за дрехи до тук нормално,но продавачката ме погледна с такъв изпепеляващ поглед и такава усмивка която трудно се описва.Таква усмивка не бях виждал през живота толкова красива и нежна няма как да се засмееш и ти.Разглеждах аз блузките а тя отсреща с грейнала усмивка и мила.Незнам какво усетих влизаха други клиенти но не им обръщаше грам внимание,нито им се усмихваше.Примерих едни панталони оказаха са доста мънички тя се засмя и ми каза ставаш за мадама Говорихме си доста даже не помня какво вече .Разгледах всичко но въобще не ми се тръгваше.Тръгнах си тя ме изпрати отново с усмивка,после бях толкова много ядосан на себе си че ми идваше да си ударя някаде главата.Казах си нова е нормално е да се усмихва,сигурно си има някой по-добър,неставам за нея.
    Дайте ми съвет от една страна ми е конфузно сигурно си внушавам,но от друга аз нямам думата а .

Абе земи пробвай без да се задълбочаваш много. Нищо няма да изгубиш
    (прецени добре ситуацията)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    всичко ще отмине.

хахаха, мн глупав пост.

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    всичко ще отмине.

хахаха, мн глупав пост.
    То че минава след време минава.Получава се така при мен че си хващам за приятелка някоя която нямам чувства към нея,колкото да не съм сам.А тези които ми взимат акъла все ги отбягвам и си мисля че нищо няма да се получи

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    всичко ще отмине.

хахаха, мн глупав пост.
    То че минава след време минава.Получава се така при мен че си хващам за приятелка някоя която нямам чувства към нея,колкото да не съм сам.А тези които ми взимат акъла все ги отбягвам и си мисля че нищо няма да се получи
    И това ще отмине.

Хахах.

Ся сериозно:
    Спокойно, всичко ще отмине.
    След време ще си намериш някоя, дето да не си безразличен към нея..
    А относно "не харесвам тия дето ме харесват, и харесвам тия дето не ме харесват" - всеки има по един такъв етап в живота си.

ахаха, оф, ама харабия големи простотии дрънкам.....

Е като сте си говорили , що не и взе номера ве пич

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от surrender_
    На кредитната карта

е може що..в знак на симпатия да и преведе някой друг лев

Фен
    Град
    Пловдив
    Щот ми беше доста неудобно казах си сигурно пак си въобразявам Не ми пречи и утре да отида Мадамата не беше някоя барби,с 10 тона грима и самучувствие до небето!

ем като не ти пречи..бегай .. отпусни се малко.. все пак и тя е проявила очевидно симпатия..

Фен
    Град
    Пловдив
    ем като не ти пречи..бегай .. отпусни се малко.. все пак и тя е проявила очевидно симпатия..
    Мисля си какво да и кажа точно да не прозвуча като някои галфон
    Някакъв съвет как да подходя?

Питай я дали можеш да и вземеш номера (на мобилния ) ако иска някой път да се видите някаде извън магазина (все пак..) или нещо подобно ддзн

Град
    гр. Пловдив
    "Може ли телефонният ви номер, за да направя справка каква е била сметката ви за предния месец?"

"Може ли телефонният ви номер, за да направя справка каква е била сметката ви за предния месец?"
    хаха къртиш

Фен
    Град
    Пловдив
    Спри да пишеш глупости.Разбрахме че си в пубертета замълчи като няма какво да кажеш.

Град
    гр. Пловдив
    Къде видя, че нямам какво да кажа?
    Пък и карам втори пубертет.
    То за това.

Ама, пък, попринцип, нали като си влюбен трябва да се държиш добре с всички и целия свят трябва да ти изглежда розав.
    Кво ми се дзвериш ся! : )

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Момичето от магазина

Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Здравейте нека разкажа и моита случка.Случайно се разкарвахме с приятели и влезнахме в 1 магазин за дрехи до тук нормално,но продавачката ме погледна с такъв изпепеляващ поглед и такава усмивка която трудно се описва.Таква усмивка не бях виждал през живота толкова красива и нежна няма как да се засмееш и ти.Разглеждах аз блузките а тя отсреща с грейнала усмивка и мила.Незнам какво усетих влизаха други клиенти но не им обръщаше грам внимание,нито им се усмихваше.Примерих едни панталони оказаха са доста мънички тя се засмя и ми каза ставаш за мадама Говорихме си доста даже не помня какво вече .Разгледах всичко но въобще не ми се тръгваше.Тръгнах си тя ме изпрати отново с усмивка,после бях толкова много ядосан на себе си че ми идваше да си ударя някаде главата.Казах си нова е нормално е да се усмихва,сигурно си има някой по-добър,неставам за нея.
    Дайте ми съвет от една страна ми е конфузно сигурно си внушавам,но от друга аз нямам думата а .
    еми пробваи се...или просто е искалада да те накара да си купиш нещо или си и симпатичен .... като работех и един път влезна ебаси салдура, и аз супер мно се притесних и наговорих супер простотий ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

отиди скоро пак там и поне се запознай с нея...като видиш как се развиват нещата, ще разбереш как да действаш по нататък

Голям фен
    продавачка.. такава й е работата мн ясно че ще ти се усмихва да си земеш панталоните

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    Сега само да не се окаже че IdiOtKa е момичето от магазина
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

върни се в магазина и отново си поговорете,после ако задълбочите нещата я покани на кафе.ако е навита значи е заинересована от теб и току виж си няма гадже.лято е така че не се замисляй,а действай

Е тая продавачка колко по-голяма е от теб бе?
    Не знам само аз ли мисля да не предприемеш нищо, защото след ден-два няма да се сещаш за нея.
    То и аз имам случка с таксиметров шофьор, красив, синеок, с бръсната глава беше ама беше сладък. И някъв усмихнат, ослепителен. Всеки се рдва да вижда усмихнати хора. Нямаше как да ми върне някакъв си там 1 лв и аз му казах да задържи, а той не, та не.. Каза да си ходя и ми намигна. Аз му казах че ще го запомня... И наистина този сладур made my day, ама не съм тръгнала да му запомня номера на колата, и като викам такси да искам той да се появи. Споко, не я харесваш, още по-малко си влюбен в нея.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си