- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето от магазина
Здравейте нека разкажа и моита случка.Случайно се разкарвахме с приятели и влезнахме в 1 магазин за дрехи до тук нормално,но продавачката ме погледна с такъв изпепеляващ поглед и такава усмивка която трудно се описва.Таква усмивка не бях виждал през живота толкова красива и нежна няма как да се засмееш и ти.Разглеждах аз блузките а тя отсреща с грейнала усмивка и мила.Незнам какво усетих влизаха други клиенти но не им обръщаше грам внимание,нито им се усмихваше.Примерих едни панталони оказаха са доста мънички тя се засмя и ми каза ставаш за мадамаГоворихме си доста даже не помня какво вече .Разгледах всичко но въобще не ми се тръгваше.Тръгнах си тя ме изпрати отново с усмивка,после бях толкова много ядосан на себе си че ми идваше да си ударя някаде главата.Казах си нова е нормално е да се усмихва,сигурно си има някой по-добър,неставам за нея.
Дайте ми съвет от една страна ми е конфузно сигурно си внушавам,но от друга аз нямам думата а.
Абе земи пробвай без да се задълбочаваш много. Нищо няма да изгубиш
(прецени добре ситуацията)
всичко ще отмине.
хахаха, мн глупав пост.![]()
То че минава след време минава.Получава се така при мен че си хващам за приятелка някоя която нямам чувства към нея,колкото да не съм сам.А тези които ми взимат акъла все ги отбягвам и си мисля че нищо няма да се получиПървоначално написано от cherinka
![]()
И това ще отмине.Първоначално написано от Просто Гост
![]()
Хахах.
Ся сериозно:
Спокойно, всичко ще отмине.![]()
След време ще си намериш някоя, дето да не си безразличен към нея..
А относно "не харесвам тия дето ме харесват, и харесвам тия дето не ме харесват" - всеки има по един такъв етап в живота си.
ахаха, оф, ама харабия големи простотии дрънкам.....
На кредитната картаПървоначално написано от surrender_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щот ми беше доста неудобно казах си сигурно пак си въобразявам Не ми пречи и утре да отидаПървоначално написано от surrender_
![]()
![]()
Мадамата не беше някоя барби,с 10 тона грима и самучувствие до небето!
![]()
ем като не ти пречи..бегай.. отпусни се малко.. все пак и тя е проявила очевидно симпатия..
![]()
Мисля си какво да и кажа точно да не прозвуча като някои галфонПървоначално написано от surrender_
Някакъв съвет как да подходя?![]()
Питай я дали можеш да и вземеш номера (на мобилния) ако иска някой път да се видите някаде извън магазина (все пак..)
![]()
или нещо подобно ддзн
![]()
"Може ли телефонният ви номер, за да направя справка каква е била сметката ви за предния месец?"
Спри да пишеш глупости.Разбрахме че си в пубертета замълчи като няма какво да кажеш.Първоначално написано от cherinka
Къде видя, че нямам какво да кажа?
Пък и карам втори пубертет.
То за това.
Ама, пък, попринцип, нали като си влюбен трябва да се държиш добре с всички и целия свят трябва да ти изглежда розав.
Кво ми се дзвериш ся! : )
еми пробваи се...или просто е искалада да те накара да си купиш нещо или си и симпатичен .... като работех и един път влезна ебаси салдура, и аз супер мно се притесних и наговорих супер простотий ... !Първоначално написано от Просто Гост
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
отиди скоро пак там и поне се запознай с нея...като видиш как се развиват нещата, ще разбереш как да действаш по нататък![]()
продавачка.. такава й е работата мн ясно че ще ти се усмихва да си земеш панталоните![]()
Сега само да не се окаже че IdiOtKa е момичето от магазина![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
върни се в магазина и отново си поговорете,после ако задълбочите нещата я покани на кафе.ако е навита значи е заинересована от теб и току виж си няма гадже.лято е така че не се замисляй,а действай![]()
Е тая продавачка колко по-голяма е от теб бе?
Не знам само аз ли мисля да не предприемеш нищо, защото след ден-два няма да се сещаш за нея.
То и аз имам случка с таксиметров шофьор, красив, синеок, с бръсната глава беше ама беше сладък. И някъв усмихнат, ослепителен. Всеки се рдва да вижда усмихнати хора. Нямаше как да ми върне някакъв си там 1 лв и аз му казах да задържи, а той не, та не.. Каза да си ходя и ми намигна. Аз му казах че ще го запомня...И наистина този сладур made my day, ама не съм тръгнала да му запомня номера на колата, и като викам такси да искам той да се появи. Споко, не я харесваш, още по-малко си влюбен в нея.
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride