- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога започнахте да изпитвате ...
...удоволствие от секса?Защото аз правя секс за 5-6 път и все още ми е малко неприятно.Боли ме мъничко.Не изпитвам почти никакво удоволствие![]()
не се отпуска6 махимално затова те боли
No matter where you go, there they are...
От първия път
Зависи под какъв ъгъл взиза в теб, дали си достатъчно влажна и най-важното дали си предразположена.
Ако тръгнеш с нагласата, че те е страх и че няма да свършиш, наитина ще е така![]()
Отпускам се,но не се получава.Днес докато правих секс стимулирах клитора си.Така ми харесва,но иначе не.
Говорих с една приятелка и я питах кога е започнала да усеща нещо и тя отвърна,че 2-рия път не я е боляло и е усещала нещо,но много малко.
добре 6том се отпуска6 зна4и G то4ката ти е по надълбоко съ6тата работа и при мен затова с моя поне го карам махимално да навлезе в мен седи така малко после бавно и така 4естно казано само така полу4авам оргазъм по друг на4ин немога..
No matter where you go, there they are...
Ами може би,човека до тебе не те предразполага достатъчно...или пък трябва да се отпуснеш и да не мислиш за това ,че ще те боли.....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
То винаги ме боли в началото,докато проникне и става по-бавно,защото много ме боли,но после тази болка изчезва и в най-добрия случай не усещам нищо.Ако забърза темпото започва да ме боли (започва да ми пари)Имам чувството,че никога няма да мога да кажа,че съм правила наистина пълноценен секс,в който и двамата сме задоволени.Първоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
Ами явно още си тясна ,пък и не си овлажняваш кой знае колко,за да почва да ти пари...и да те боли...Първоначално написано от princesa_viki
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Определено съм много тясна.Първият път когато опитахме да правим секс страшно много ме болеше и оттогава всеки път ме боли (е не като първия).Ходих на гинеколог.Казах й да види всичко ли е наред,защо ме боли и тн,да не да има някакъв проблем и тя каза,че всичко си е наред.Ама явно не е ...Първоначално написано от A_Loving_Girl
i az ot skoro pravq sex,no orgazam sam polu4avala samo vednaj![]()
za teb mila malko vreme ti trqbva i 6te zapo4ne da ti haresvai nqma da boli tolkova
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Използвайте овлажнител..? (няма да те боли толкова) И стимулирай клитора си, няма нищо лошо в това
Опитвайте нови пози, в които той, чрез движенията си ще стимулира клитора ти и няма да е необходимо да го правиш сама![]()
ми и при мен небеше от раз да има удоволствие,но с времето всичко ще си доиде на мястото и ще започнеш да изпитваш удоволствие ,не се притеснявай.Първоначално написано от princesa_viki
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Опитвали сме само мисионерска и аз да съм отгоре.Честмо казано,когато аз съм отгоре по-ми харесва(не че изпитвам удоволствие,но поне виждам,че на него му харесва)Опитвали сме и на задна един път,но ме заболя,може да е било и защото той започна да става груб(поне на мен така ми се стори)Първоначално написано от Sigrina
а има ли значение,ако го правим по-често да стане по-бързо или не?Първоначално написано от bebeT00
na kolko godini si, edna frendka e na 19 i pravi seks ot dosta vreme (pone 4-5 godini i kaza 4e samo 1-2 pati e polu4avala orgazam, a ne se pesti...)Първоначално написано от princesa_viki
На 16 съм.Аз не за оргазъма се притеснявам,ами че изобщо нищо не усещам по време на сексПървоначално написано от vodolei4e_m
Колкото и странно да звучи удоволствието си го получих още 1-2 път. Но при повечето момичета е нормално да не стане от раз.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ем, момъка ти е калпав. Върни го в магазина :Р
Споко, не преклаявайте - пробвайте различни пози и целувки. С времето всичко ще си дойде на мястото.
И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Започвам да се отчайвам вече честно казано.Знам че е глупаво да се тормозя за такова нещо,но имам чувството,че имам проблема и като гледам повечето момичета са си наред.....Първоначално написано от Wrathchild
първите пъти е нормално да не изпитваш удоволствие... с практиката нещата се оправят![]()
Хвани го твоя за ушите и му кажи как ти е приятно и как не ти е. Ако и той е новак като теб.....ще е весела картинка. Ама споко - практика, практика и пак практика му е майкатаПървоначално написано от princesa_viki
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не се отчайвай и не трябва да се сравняваш с никой друг. Всяко момиче си е различно. Да, може да си по-тясно, но се преодолява. Още си на 5-6 път. Има време. Казваш, че се отпускаш. Да, може би е така, но вътрешно според мен си стегната защото те е страх да не те заболи отново. Което е нормално.
Защо не пробвате с лубрикант?Така самата болка още в началото ще намалее. Един горещ душ преди това също би помогнал, може би. Отделянето на достатъчно време за така наречената любовна игра също.
Аз не си спомням на кой път изпитах нещо, но оргазъм чак след година някъде.
от първия път