- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След раздяла променяте ли нещо от външния си вид?
Здравейте на всички.
Преди време бях чела някъде, че след радяла с някой мъж, жената или си подстригва косата или променя цветът й. Така несъзнателно показва, че слага край на това, което е било и започва ново начало.
И, честно да ви кажа, и аз се позамислих малко, и явно (може пък просто да е съвпадение) наистина след като приключи нещо с някое момче от репертоара ми, аз винаги се подстригвам и след това като, че ли всичко е малко по-позабравено.
Вие сещате ли се за някакви такива неща при вас? И какви?![]()
И какво мислите за всичко това, което изприказвах?
EDIT: Не говоря само за косата, както повечето започнаха да обесняват каква им е косата, кога са се подстригвали, колко дълга им е била преди и след раздялата. Питам ви, просто, интересно ми е дали ВИЕ Самите сте ЗАБЕЛЯЗАЛИ някакви подобни промени след като се разделите с някой човек и НЕ ви питам дали аджеба вярно или невярно ви се СТРУВА всичко това.
Толко ли сте влюбени, та не ме разбрахте някои......
Пу да му се невиди!
Миналата година бях адски отчаяна от едно момче, направо си ми беше разбило сърцето и един ден след училище просто ей така отидох и си подстригах косата с 20 см. На следващия ден вече горчиво съжалявах, но поне се научих да ценя косата си. Преди все се нервех, че не стои както искам, обаче е по-добре да я има, отколкото едва да ми стига раменете.
Пък и при мен цялата работа беше безсмислена, защото нито го забравих, нито успях да сложа край на някакви отношения...даже за мое щастие по-късно тръгнахме и сега сме заедно вече 7 месеца ;p![]()
Ми, така, де!Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Подстригала си се и сте започнали отначало.
: )))
преди месец се подстригах ..нямаше причина .. всъщност имаше..дойде лято исках къса косася съм пълен айляк... незнам защо го направих
ако е било заради момче..малко съм позакъсняла
![]()
претставям си ако късаш всяка седмица ще останиш без коса.
По темата еми нищо не си променям по себе си нито коса нищо външно продъжавам напред със високо вдигната глава![]()
Ми, ето де.Първоначално написано от spensi
Вдигаш си главата.
И тва е няква промяна.
Хаххах.
Имам сериозна връзка, от досто време, преди 2-3 месеца си подстригах косата адски много - беше ми до дупето, а сега ми е до закопчалката на сутиена - е нищо не се промени![]()
Еми не е нищо толкова сложно, че да пада толкова чудене. Нали като скъсаш с някой и мине т. нар. от мен депресионен период трябва да тръгнеш да търсиш ново мъжленце => почваш пак процедурите: гримиране, прическосване, лакиране... бла бла бла... всички женски глезотии. Като малка винаги съм била с къса коса и от пети клас насам си я пускам да върви дълга. В момента, 5 години по - късно ми е до раменете.Та.. един вид късата коса е най - голямото наказание за мен. Един път, преди години се бях надъхала в отчаянието да си подстрижа сама косата. Добре, че не ми стискаше!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва ли да си правиш някаква промяна за да забравиш даден човек спорет мен промяната трябва да е вътрешна а не външнаПървоначално написано от cherinka
промяната става в малка част от характера ми,а не във външността ми![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
az se boqdisvam po tamno i si dup4a u6iteqvno obi4am bolkata
imam 4 obeci na ednoto uho,kato 2 ot tqh sa za mom4eta ama az si gi slagam za da mi napomnqt da ne vqrvam ve4e na sa6testva ot majki pol
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Преди 2-3 години се разделих с едно момче и си подстригах косата и винаги при раздяла правя някаква промяна.По този начин казвам"Виж какво си изпуснал"![]()
Вярно е всичко което казваш.Не знам как но косата ни е свързана с емоциите ни.За това ако има стрес тя пада.Пък и има момичета на които след тежка раздяла почва повече да им пада косата защото са стресирани и депресирани...
Изобщо жените(не знам за мъжете)в повечето случаи посягат първо на косата си когато искат да започнат на чисто.
купих си нови дрехи... оплетох една раста и сега ще си правя една плитка с конци... махнах бретона
БисквитенотоЧудовище
Оф we, майна!Първоначално написано от spensi
Тва с външността става несъзнателно!
Извинете ме за думите ми, но ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ, ТА НЕ РАЗБРАХТЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ!?!?Първоначално написано от evil_angel
Първо хубаво си формирай въпросите да няма неразбрали и после ни обвинявай за ТЪПИТЕ ОТГОВОРИ
Не съм казала, че са тъпи, нито съм ви питала кво става ЕДИНСТВЕНО с косата ви!
Много съм доволна от Лиар!
Ето поне един човек, който разбира, и сме на едно мнение
Ама айде ся, няма да водим глупави спорове.
Повече няма да поствам тука.
Само ще чета![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от babity
пък и като си нямаш гадже и вече имаш повече свободно време ии.. търсиш ново..
в моя случаи обаче промяната не се изразява в сменяне на прическата а купуване на някоя нова дрешка или някоя от любимите ми чанти
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Най-много да сложа още някой пиърсинг, ахахха.... Общо взето не![]()
Животът е адът описан в Библията!
Не, не съм забелязала да променям нещо кой знае какво по себе си.. Де да знам..
![]()
Робинята на Quench
Не,променям нещо когато ме избие лудостта,за момче да се променя НИКОГА!
След като съм била изоставяна нееднократно съм забелязала, че отслабвам. Не, че съм била пълна, или пък спирам да ям.......просто слабея......най-вероятно от мъка. Иначе определено се променям-старая се да изглеждам по-добре, обличам се по-готино, излизам повече......До сега все са ме изоставяли и е нормално нещо такова да скапе самочувствието ми. А дамите знаят как хубавата фигура и новата дрешка влияят на това....все едно си нов човек. Тц, сигурно трябва да скъсам с моя...от хубав живот последните години съм ужасно наедряла и то не само на килограми. И по-лошото не мога да върна фигурата си от преди 4 години нито с диета, нито със спорт..ханшът ми просто се е разширил, гърба-също. А иначе и при мен го има това вдигане на главата, особено като се разминем....виж какво изпусна, пич и никога няма да е твое![]()
az kosata ne si baram..
az si smenqh formata na vejdite..moje da zvuchi smeshno ama..
a kolkoto so vunshiq vid..sled nai tejnata razdqla do sega..v nachaloto dori nqmah jelanie da se naglasq..da se obleka hubavo da si napravq kosata..da se grimiram nishto be..noo veche...lele..tozi period totalno premina i mn se radvam za koeto)
Аз се разхубавявам ежечасно.
Понеже бивщия ми приятел обича много дълги коси до кръстта някъде сигурно трябва да си прикача, че като го видя да му опадат зъбите, ама надали ще го направя, харесвам се такава каквато съм, а по темата не съм променяла нищо по себе си след дадена раздяла![]()