- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След раздяла променяте ли нещо от външния си вид?
Амии последният път беше най-болезнено.Смених си прическата,промених стила си на обличане и се откъснах от неговия кръг от познати.След месец се чувствах като нова иии следователно започнах отначало![]()
Just haters make me famous! εĭз
Ami az naskoro se razdelih s gadjeto i promenih mnogo ne6ta v men.Boqdisah si kosata,otslabnah(ne 4e bqh pulna,no mi stana gadno)i stanah po-hubava.Първоначално написано от cherinka
Sega toi sajalqva 4e me e izpusnal.
Абе, май има нещо вярно. И мен ме прихващат разни такива дивотии. По принцип се подстригвам на месец и половина да речем, но ако нещо 'не върви' изведнъж ей така решавам, че е време да се вясна пак при фризьорката, а то може и месец да не е минало. И си изправям косата! 0.о И задължително навестявам и козметичката преди това, въпреки че може да не е наложително или дори да няма причина да го правя! Тя е сигурно единственият позитивен човек, който се радвам да видя в тоя период. И накрая минавам и си вземам разни дрънкулки - я обеци, я нещо за врата. И вечерта... 'женско парти' някъде.![]()
Иначе ако не съм в такъв 'изкуфял' период, или няма да се сетя за нищо от гореизброеното, или ще ме мързи, или просто ще си намеря друга причина да не се мръдна наникъде.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
..
не мисля че е вярно това.аз поне не съм променяла нещо по себе си след раздяла
Забелязала съм, че след раздели (или въобще тежки моменти) дрехите ми стават изведнъж по-... как да кажа, не се гиздя толкова, слагам повече грим, защото иначе без си личи че съм ревала цели нощи и че не съм си доспивала... Не си слагам най-хубавите дрехи, просто нямам желание за никъв живот. Кво да се направи, депресивна, деструктивна и меланхолична личност съм (а може би не? но тва беше най-тежката ми раздяла с моя първи приятел..)
Веднъж даже излязох с черни очи от клепача нагоре до веждата и червено червило (мен си ме е срам още от тая цигания!), защото никога не съм харесвала гробарски изъплення и т.н.. в смисъл.. чак толкова много черно не бях слагала преди, а тогава се бях оляла ужасно, даже метълите не ме харесаха такава
А иначееее чувала съм че не е добре да се правят големи промени с външния вид под емоционален афект, както не е добре и да се пазарува.. Затова косата не съм си я пипала досега, колкото и да ми е било гадно и да ми е идвало да я отрежа и да я направя къса
Та аз се ограничавам до грим и по-грозни дрехи, непрестанно хленчене и мрънкане, самосъжаляване, пушене на цигари (въпреки че не пуша), пиене на алкохол, пафкане на трева и т.н
Веднъж ревах като пощуряла в огромна компания просто защото се чувствах срината и не ми пукаше вече кой как ме гледа.. не че те ми бяха някви близки де.. Единия дойде при мен (той беше мой познат) и пита един друг "Според теб има нужда от козче, нали?" .. Само 4ма бяхме тия дето се навихме да пафкаме а тя беше няква трева от Петрич в голям грамаж, много горчива и адски силна.. Хаха, веднага си оправих настроението!
Тааа, отплеснах се, пък темата беше дали си променям външния вид..
Еми да, гримирам се.. а по принцип не слагам грим, защото се харесвам естествена. Недоспивам си, вися в нет, пуша и то си се отразява на външния видСенки под очите, някак си тъжно и като парцал изглеждам, и така общо взето...
А на който не му се четат романите по-горе..
+1Първоначално написано от pyfpaff
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе замислих се, че когато се разделих с по-бившия си боядисах косата червена. После се събрах с бившия и когато го зарязах си върнах стария цвят. Но според мен си го направих само защото на мен така ми харесваше, но определено се е получило забавно съвпадение.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
em az puk,sled razdqla,si kupuvam novi drejki
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
da... ka4ih 10 kila otgore![]()
![]()
az si boqdisah kosataimi stana super
МмМ аз примерно си смених изцяло стилът на обличане загърбих всичко старо като скъсах с него,но по тежко приех заминаването на един от най-близките ми хора,една страшно добра приятелка за 1-2 месеца за америка,реално прекарвахме много време заедно и след заминаването и аз се постригах доста по-късо и си направих кичури ...![]()
аз пък сменям музиката.. след всяко резване от моя страна или от нечия друга,ставам твърда,спира да ми пука,не си позволявам да се привързвам към др момчета(влюбена съм в 1 ама май накрая няма нищо да излезе)...а сетих се,освен това почвам мн да купонясвам,да говоря глупости и тн
:P
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
да преди 10 се разделих с приятеля си и вчера се подстригах. Е не разбира се много , но имах нужда от малко промяна. Забелязяла съм , че и моите приятелки го правят. Я си боядисат косата или нещо друго направят.
Ми след като скъсах с бившия си промених стила. Отидох и си накупих страшно мн нови дрехи, грим, лакове, дрънкулки(добре че винаги спестявам пари) и почнах да се глася доста повече въпреки че няма никакъв шанс да се засечем някъде тъй като се преместих да живея в друга държава.Сега се сещам че след като се разделихме несъзнателно почнах да си мисля как ли ще изглеждам с къса коса и даже бях казала на всички че ще се подстригвам.. Така и не се реших и сега си пускам мн дълга коса
![]()
sega razbiram zashto mom4etata sa obrasnati xaxaxa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и тази глупост съм правила...за да го е яд! аМА накрая мен ме хвана яд,4е си отрязах косат с 10 см...боже каква грешка. не правете това!!!!!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Еми какво да се променям заради някого.Оставам си без промяна.Ако е нещо по-сериозно си променям мнението за хората.Първоначално написано от cherinka
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от cherinka
Да така е ...но това става също когато си харесаш някой ама нз що!![]()
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
При мен не е така, или поне ако тва, което пишеш е вярно, явно не съм държала мн на тези момчета.. нз
Когато се разделим - не. Когато усетя, че болката е преминала и съм готова за ново начало - да. Вече съм къдрава![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Еми скъсих си косата до 4см. и я боядисах червенае?
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не е нужно да се разделя с някого, за да се реша на промяна!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
mi mejdudrugto i az sum zabelqzala takova ne6ty.. .vseki put kato skkusam s nqkoi na koito naistina sum durjala , obi4ala.. ili tam kakvoto i da e .. vinagi promenqm vun6niq si vid... ne go p[ravq naro4no.. oba4e i predi sum se zamislqla i e taka.. nz za6to ;D
Може да е вярно,не знам.Аз не съм си променяла косата откакто се разделих с бившия.Чувала съм и аз нещо подобно,ама не съм пробвала.Едвали ще се чувствам различно.
ми...да... променям се...най-често НАПЪЛНЯВАМ мамка му (не че искам) или си режа косата![]()