- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След раздяла променяте ли нещо от външния си вид?
Червено-к1со-косите жени са истерички... нали няма да си резнеш вените?Първоначално написано от Crazy`Witch
Мойта бившата като скъсахме
и си направи рус кичур.
Аз нищо не съм променял![]()
аз нищо не си промених след раздялата с моето гадже!![]()
Рязането на вените промяна на външния вид ли е?![]()
Първоначално написано от Riot
да правя го променям нещо в себе си,но неусетно![]()
Попринцип когато се разделих с последното момче въобще не ми пукаше.Може би на момента когато скъсахме станах по-силна и просто не ми пукаше. Но не съм си рязала косата или нещо друго![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
има нещо вярно и отдавна съм го осъзнала де. но продължавам да го правя. просто като направя нещо ново,дебилно и безразсъдно със себе си,като прическа, която изобщо не знам дали ще ми отива, след няколкото дни сдух от раздялата, се чувствам много по-добре.
алелуя.
А ти явно си психолог? как установи,че са истерички??? И не,няма да си резне вените...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Не аз промени във външния си вид няма да направя независимо поради каква причина!!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ха смятай.... сещам се като скъсах със най-голямата си, страстна, неповторима и нежна любов.......... си направих бритоннз не съм се замисляла защо го направих, то просто се случи....
аа и си скъсих малко косата
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
След последната ми раздяла - когато заминах на море и за седем дни се разделих с кучето си отслабнах. Явно не мога да понасям раздели...
Първата ми работа след раздяла е да кача няколко килограма.Живота с мъжете ме вталява..мязам анорексия...Хапвам стабилно няколко сладоледа, шоколадчета и всичко което съдържа калории.. След тфа грабвам най-добрата ми приятелка и я карам да ме намаца едно хубаво в тъмни цветове косата..Тъмно,тъмно-гарван със леко сини отенъци... последната раздяла беше точно преди два месеца, скъсих косата си с 10 сантиметра и я пикирах (демек никаф обем да няма почти) и ся като си дойде аверката ш ме мацаа!
и за 15-ти съм чисто новичка и готова за нови завоевания
![]()
само драцкотините по ръцете ми (реженето на вените)![]()
![]()
разбира се че нищо не променям
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~