Имам проблем от няколко месеца ходя с едно момиче,имаме много проблеми по-между си,но се обичаме.Все се караме и все се нараняваме и последните пъти все говорех с най-добрата й приятелка за това,тя беше до мен нали,както и до нея де.Но тя ми помагаше и беше много мила с мен.Приятелката ми е много хубава,но е повече лигла такава оборотна лъже момчетата,това онова.А приятелката й също е хубва нали,но тя не е такава лигла и само за момчета да мисли по-сериозна е и е много мила с мен.В последно време не спирам да мисля за нея,само тя ми е в главата и вчера и признах,че много я харесвам и че май съм влюбен в нея.Тя почна да ми вика "Оф,стига лъга какво ще постигнеш така .. " и някакви такива.Защото ме мислят за женкар такъв,дето не му пука и само преебва.Преди бях така преди да се запозная с приятелката ми,но сега мисля много за другото момиче.Преди малко си писахме с нея и тя ми вика по-добре е да спрем да си пишем да си говорим.И аз и викам,че няма да правя нищо за да я спечеля и че тя никога не би имала нещо с такъв като мен.И тя ми каза "А бе осъзнай се ти си с най-добрата ми приятелка,дори да си най-прекрасния няма да стане нищо" ... ;( ;( незнам какво да правя немога да спра да мисля за нея..