.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

След раздяла променяте ли нещо от външния си вид?

Здравейте на всички.
    Преди време бях чела някъде, че след радяла с някой мъж, жената или си подстригва косата или променя цветът й. Така несъзнателно показва, че слага край на това, което е било и започва ново начало.

И, честно да ви кажа, и аз се позамислих малко, и явно (може пък просто да е съвпадение) наистина след като приключи нещо с някое момче от репертоара ми, аз винаги се подстригвам и след това като, че ли всичко е малко по-позабравено.

Вие сещате ли се за някакви такива неща при вас? И какви?
    И какво мислите за всичко това, което изприказвах?
    EDIT: Не говоря само за косата, както повечето започнаха да обесняват каква им е косата, кога са се подстригвали, колко дълга им е била преди и след раздялата. Питам ви, просто, интересно ми е дали ВИЕ Самите сте ЗАБЕЛЯЗАЛИ някакви подобни промени след като се разделите с някой човек и НЕ ви питам дали аджеба вярно или невярно ви се СТРУВА всичко това.
    Толко ли сте влюбени, та не ме разбрахте някои......
    Пу да му се невиди!

Град
    У нас Си (=
    Миналата година бях адски отчаяна от едно момче, направо си ми беше разбило сърцето и един ден след училище просто ей така отидох и си подстригах косата с 20 см. На следващия ден вече горчиво съжалявах, но поне се научих да ценя косата си. Преди все се нервех, че не стои както искам, обаче е по-добре да я има, отколкото едва да ми стига раменете.
    Пък и при мен цялата работа беше безсмислена, защото нито го забравих, нито успях да сложа край на някакви отношения...даже за мое щастие по-късно тръгнахме и сега сме заедно вече 7 месеца ;p

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Миналата година бях адски отчаяна от едно момче, направо си ми беше разбило сърцето и един ден след училище просто ей така отидох и си подстригах косата с 20 см. На следващия ден вече горчиво съжалявах, но поне се научих да ценя косата си. Преди все се нервех, че не стои както искам, обаче е по-добре да я има, отколкото едва да ми стига раменете.
    Пък и при мен цялата работа беше безсмислена, защото нито го забравих, нито успях да сложа край на някакви отношения...даже за мое щастие по-късно тръгнахме и сега сме заедно вече 7 месеца ;p
    Ми, така, де!
    Подстригала си се и сте започнали отначало.
    : )))

преди месец се подстригах ..нямаше причина .. всъщност имаше..дойде лято исках къса коса ся съм пълен айляк... незнам защо го направих ако е било заради момче..малко съм позакъсняла

претставям си ако късаш всяка седмица ще останиш без коса.
    По темата еми нищо не си променям по себе си нито коса нищо външно продъжавам напред със високо вдигната глава

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от spensi
    По темата еми нищо не си променям по себе си нито коса нищо външно продъжавам напред със високо вдигната глава
    Ми, ето де.
    Вдигаш си главата.
    И тва е няква промяна.
    Хаххах.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Имам сериозна връзка, от досто време, преди 2-3 месеца си подстригах косата адски много - беше ми до дупето, а сега ми е до закопчалката на сутиена - е нищо не се промени

Мега фен Аватара на babity
    Еми не е нищо толкова сложно, че да пада толкова чудене. Нали като скъсаш с някой и мине т. нар. от мен депресионен период трябва да тръгнеш да търсиш ново мъжленце => почваш пак процедурите: гримиране, прическосване, лакиране... бла бла бла... всички женски глезотии. Като малка винаги съм била с къса коса и от пети клас насам си я пускам да върви дълга. В момента, 5 години по - късно ми е до раменете. Та.. един вид късата коса е най - голямото наказание за мен. Един път, преди години се бях надъхала в отчаянието да си подстрижа сама косата. Добре, че не ми стискаше!!!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми, ето де.
    Вдигаш си главата.
    И тва е няква промяна.
    Хаххах.
    Трябва ли да си правиш някаква промяна за да забравиш даден човек спорет мен промяната трябва да е вътрешна а не външна

промяната става в малка част от характера ми,а не във външността ми
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Град
    На края на дъгата :)
    az se boqdisvam po tamno i si dup4a u6ite qvno obi4am bolkata imam 4 obeci na ednoto uho,kato 2 ot tqh sa za mom4eta ama az si gi slagam za da mi napomnqt da ne vqrvam ve4e na sa6testva ot majki pol
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Преди 2-3 години се разделих с едно момче и си подстригах косата и винаги при раздяла правя някаква промяна.По този начин казвам"Виж какво си изпуснал"

Вярно е всичко което казваш.Не знам как но косата ни е свързана с емоциите ни.За това ако има стрес тя пада.Пък и има момичета на които след тежка раздяла почва повече да им пада косата защото са стресирани и депресирани...
    Изобщо жените(не знам за мъжете)в повечето случаи посягат първо на косата си когато искат да започнат на чисто.

Град
    Dreamland
    купих си нови дрехи... оплетох една раста и сега ще си правя една плитка с конци... махнах бретона
    БисквитенотоЧудовище

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми, ето де.
    Вдигаш си главата.
    И тва е няква промяна.
    Хаххах.
    Трябва ли да си правиш някаква промяна за да забравиш даден човек спорет мен промяната трябва да е вътрешна а не външна
    Оф we, майна!
    Тва с външността става несъзнателно!

Цитирай Първоначално написано от evil_angel
    69промяната става в малка част от характера ми,а не във външността ми
    Извинете ме за думите ми, но ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ, ТА НЕ РАЗБРАХТЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ!?!?

Първо хубаво си формирай въпросите да няма неразбрали и после ни обвинявай за ТЪПИТЕ ОТГОВОРИ

Град
    гр. Пловдив
    Не съм казала, че са тъпи, нито съм ви питала кво става ЕДИНСТВЕНО с косата ви!

Много съм доволна от Лиар!
    Ето поне един човек, който разбира, и сме на едно мнение
    Ама айде ся, няма да водим глупави спорове.
    Повече няма да поствам тука.
    Само ще чета

Цитирай Първоначално написано от babity
    Нали като скъсаш с някой и мине т. нар. от мен депресионен период трябва да тръгнеш да търсиш ново мъжленце => почваш пак процедурите: гримиране, прическосване, лакиране... бла бла бла... всички женски глезотии.
    +1
    пък и като си нямаш гадже и вече имаш повече свободно време ии.. търсиш ново..
    в моя случаи обаче промяната не се изразява в сменяне на прическата а купуване на някоя нова дрешка или някоя от любимите ми чанти
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Най-много да сложа още някой пиърсинг, ахахха.... Общо взето не

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    SF
    Не, не съм забелязала да променям нещо кой знае какво по себе си.. Де да знам..

Робинята на Quench

Не,променям нещо когато ме избие лудостта,за момче да се променя НИКОГА!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като съм била изоставяна нееднократно съм забелязала, че отслабвам. Не, че съм била пълна, или пък спирам да ям.......просто слабея......най-вероятно от мъка. Иначе определено се променям-старая се да изглеждам по-добре, обличам се по-готино, излизам повече......До сега все са ме изоставяли и е нормално нещо такова да скапе самочувствието ми. А дамите знаят как хубавата фигура и новата дрешка влияят на това....все едно си нов човек. Тц, сигурно трябва да скъсам с моя...от хубав живот последните години съм ужасно наедряла и то не само на килограми. И по-лошото не мога да върна фигурата си от преди 4 години нито с диета, нито със спорт..ханшът ми просто се е разширил, гърба-също. А иначе и при мен го има това вдигане на главата, особено като се разминем....виж какво изпусна, пич и никога няма да е твое

Град
    sofiq
    az kosata ne si baram..
    az si smenqh formata na vejdite..moje da zvuchi smeshno ama..
    a kolkoto so vunshiq vid..sled nai tejnata razdqla do sega..v nachaloto dori nqmah jelanie da se naglasq..da se obleka hubavo da si napravq kosata..da se grimiram nishto be..noo veche...lele..tozi period totalno premina i mn se radvam za koeto )

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз се разхубавявам ежечасно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Понеже бивщия ми приятел обича много дълги коси до кръстта някъде сигурно трябва да си прикача, че като го видя да му опадат зъбите, ама надали ще го направя, харесвам се такава каквато съм, а по темата не съм променяла нищо по себе си след дадена раздяла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си