- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята огромна сладка грешка
Има едно момче, което наистина харесвам, но понеже знам, че нищо не би се получило м/у нас, реших да направя нещо друго. Помолих една моя приятелка от друг град, която е изкл. красива и определено има въздействие в/у момчетата, да ми даде да пиша от нейния профил. Ако питате защо толкова лесно се е съгласила - тя е най-дообрата ми приятелка и със нея си споделяме абсл. всичко и аз съм правила всичко за нея и тя за мен . Та писахме си в аха, след това в скайп, той каза, че мн иска да мен види, защото никога до сега не е срещал такова откровено момиче и смята, че има какво да правим заедно. Той ходи на работа и не може давлиза вече много често в скайп, но в редките случаи когато имаме възможността да си пишем, ми казва колко много иска да се видим, да прекараме заедно лятото, да се получи нещо. Не го мислите за някой смешен мангал, или грозен фешън - много е красив и изкл. земен. Не знам какво да правя, той ме мисли за друга, а всъщност не осъзнава, че аз съм момичето, което всеки ден среща в парка...
+1, но само ако си сигурна, че той е влюбен в момичето, с което си пише, а не в снимките на твоята фрами единственият начин е да му признаеш.. няма друг изход. ПРосто му казваш, че си го харесвала много и т.н., но не си знаела какво да правиш и си решила да пишеш от профила на фр и т.н. и така![]()
+1, но само ако си сигурна, че той е влюбен в момичето, с което си пише, а не в снимките на твоята фрами единственият начин е да му признаеш.. няма друг изход. ПРосто му казваш, че си го харесвала много и т.н., но не си знаела какво да правиш и си решила да пишеш от профила на фр и т.н. и така![]()
Ако наистина е толкова земен и не си чак толкова зле на външен вид ще стане работата.
Признай му, докато не е станало късно..., защото после съвсем ще 'изгориш'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
DELIRIOUS,каква любов?само от единия чат да се влюбишсигурно се пораждат симпатии в него..знам ли, да се влюбиш в някакъв непознат човек,за който не знаеш нищо,тоест не може да си 100% сиг,че това,което ти казва е истина,си е глупост...
Иначе по темата подкрепям мнението на sh3_1s_7h3_0n3![]()
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
ами аз не съм зле, той си е земен, обаче явно не му допадам на външен вид. но пък и има някаква възможност да ме харесва, защото на завършването като пуснаха на sugababes или нещо такова too lost in you дойде при мене и ме помоли да танцуваме, но пък беше много пиян, за това се съмнявам..
Plush`thing.. по думите на авторката ми се струва, че тя като човек (в чатовете) му е направила мн сило впечатление (може би не още влюбване) и до няква степен сигурно вече са се опознали доста...и най-добре е на време да му каже кво е положението![]()
ами постоянно ми праща емотиконките с мечето, целувката, като влезе веднага ми пише, седим до 3-4 часа през ноща, само защото не може да влиза мн често, говорим си за абсл. всичко...
ми като лъжеш така е
Кажи му истината,иначе може да стане по-лошо!Тц тц защо лъжете бе хора?!
Just haters make me famous! εĭз
а защо не му пишеш в аха от твоята рег , да си размените скайповете, да започнеш на чисто и да спреш да се представяш за др момиче и да не му пишеш ве4е от оная рег и от оня скайп. и ако видиш, че нещата се получават, можеш ако искаш да му кажеш, че ти си била тази, която му е писала от оная региначе др вариант е още сега да му признаеш, но може да си промени мнението за теб
![]()
mn lo6o...... ama da ne te ot4aivam... priznai mu kolkoto se moje po skoro i go napravi mn vnimatelno.. moje da mu kaje6 ne6to ot roda na... "mn iskah da se zapoznaq s teb no se strahuvah 4e 4rez internet nqma da mi oburne6 vnimanie i zatova predpo4etoh da polzvam drugiq profil. sega kogato te opoznah vijdam kolko zemen 4ovek si i 4e ne e bilo nujno da polzvam 4ujd profil. znam 4e sigurno si mi mn qdosan i sujalqvam za6toto be6e gre6ka no se nadqvam da mi prosti6 i razbere6" .... olele olqh se.... emi ne6to takova primernouspeh i da kaje6 posle kakvo e stanalo...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
да, да..ще спра да му пиша от др профил..мерси на всички все пак![]()
Trqbva da mu kaje6 istinata.Ako te haresva 6te te prieme takava kakvato si.Razkaji mu za6to si se predstavqla za drugo momi4e i bi trqbvalo da te razbere(a puk sigorno ne si tolkova grozna).Първоначално написано от f.a.k.e.
![]()
а всъщност не осъзнава, че аз съм момичето, което всеки ден среща в парка...
Зловещо....
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
АбсолютноПървоначално написано от otka4ena
![]()
Damn...Това го взех от едно момиче(абсолютното)![]()
така си е, мн ми е странно и на мене, много често като излизам и да го засичам и само да си казваме здр/здрасти и тва е...хахаПървоначално написано от otka4ena
Първоначално написано от A_B_C
![]()
![]()
Най-добре му кажи истината, може и да те разбере....
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Съжалявам,че трябва да те разочаровам,но каквото и да ти е казал,той иска да се срещне с момичето което вижда,което НЕ СИ ТИСледващия път имай повече самочувствие и бъди честна с хората с които искаш да се получи нещо по нататък.Ти какво очаквоше,че ще стане като пишеш от друг профил???
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ти луда ли си да му признаеш!?
Тогава хептен ще го изгубиш - и като човек, и като приятел, и като познат.........
Моя съвет е някак си да го отблъснеш.. примерно от профила на твоята приятелка му кажи, че си имаш сериозен приятел или нещо такова.. някак си се опитай да се измъкнеш от ситуацията и на 100% Той НИЩО НЕ БИВА ДА РАЗБИРА.
Това ако го направиш, след това ти САМАТА се опитай да му привлечеш вниманието към себе си.
Ако му признаеш, не си мисли, че той ще ахне и ще бъда много доволен, че е разбрал истината и , че ще се влюби в теб.
Просто никой не търпи да бъде лъган, още по-малко по толкова глупав начин като се представяш за някой друг.
От Друга страна никой мъж не обича да бъде будалкан от момиче НЕЗАВИСИМО ПО КАКЪВ НАЧИН (и както споменах вече, твоя начин е изключително глупав). В момента говоря от негова гледна точка, но иначе и аз съм го правила този номер (едва ли има човек, който да не го е правил), и наистина дори да сме го направили, защото сме искали да разберем нещо за тях и да се сближим с тях възможно най-много дори и през компютъра, не е правилно! И е супер детско, глупаво и малоумно. Дори не знам с какви думи да го опиша вече..
Съвета ми е НЕ МУ ПРИЗНАВАЙ, ЧЕ ТОВА СИ ТИ, защото за него това ще бъда гавра от твоя страна, и щом сега си го лъгала, надали няма да си помисли, че няма да го направиш пак.
Тва стаа несъзнателно в главата му, естествено.
Айде, спирам да пиша, че ме заболя всичко.
С две думи :
опитай се да се поставиш на негово място и си представи как би реагирала ако някое момче постъпи така с теб.
Нима няма да го сметнеш за глупак за дето не се е усмелил да бъде самия себе си пред теб и да се опита да те спечели по нормалния начин.
Оф, ай, млъквам вече.
+1 Съгласна съм и с двете мнения айде успехПървоначално написано от DELIRIOUS
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough