.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ти луда ли си да му признаеш!?
    Тогава хептен ще го изгубиш - и като човек, и като приятел, и като познат.........

Моя съвет е някак си да го отблъснеш.. примерно от профила на твоята приятелка му кажи, че си имаш сериозен приятел или нещо такова.. някак си се опитай да се измъкнеш от ситуацията и на 100% Той НИЩО НЕ БИВА ДА РАЗБИРА.
    Това ако го направиш, след това ти САМАТА се опитай да му привлечеш вниманието към себе си.

Ако му признаеш, не си мисли, че той ще ахне и ще бъда много доволен, че е разбрал истината и , че ще се влюби в теб.
    Просто никой не търпи да бъде лъган, още по-малко по толкова глупав начин като се представяш за някой друг.
    От Друга страна никой мъж не обича да бъде будалкан от момиче НЕЗАВИСИМО ПО КАКЪВ НАЧИН (и както споменах вече, твоя начин е изключително глупав). В момента говоря от негова гледна точка, но иначе и аз съм го правила този номер (едва ли има човек, който да не го е правил), и наистина дори да сме го направили, защото сме искали да разберем нещо за тях и да се сближим с тях възможно най-много дори и през компютъра, не е правилно! И е супер детско, глупаво и малоумно. Дори не знам с какви думи да го опиша вече..

Съвета ми е НЕ МУ ПРИЗНАВАЙ, ЧЕ ТОВА СИ ТИ, защото за него това ще бъда гавра от твоя страна, и щом сега си го лъгала, надали няма да си помисли, че няма да го направиш пак.
    Тва стаа несъзнателно в главата му, естествено.
    Айде, спирам да пиша, че ме заболя всичко.
    da podkrepqm,nai-huu go blokni v skype i v aha i gotovo,posle my pi6i v aha/ot tvoq profil/i ako ne te har.ne se pritesnqvai,ima i drygi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    plovdiv
    spored men trqbva da si pomisli6 za6to si tragnala da pi6e6e ot drug reg ... i posle da re6i6 dali toi ne haresva snimkite ili 4oveka koito mu pi6e . moje da go popita6 diskretno kak bi reagiral ako mu kaje6 4e si go izlaala za ne6ty ... i posle da re6i6 sama kakvo da pravi6 ;] uspeh macka :P
    .. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Наистина е много глупаво това с чуждите профили. Аз така преди време със снимките на една приятелка-направих и рег във флиртче и от там писах на едно бившо гадже, за да видя дали ще я сваля. После като му признах и се получи много гадно- ядоса се и не си говорихме доста време.

Май наистина трябва да почнеш да го отбягваш (имам предвид от профила на тази твоя фр) - кажи му, че си си хванала гадже и искаш връзката ти да е сериозна или пък, че искаш да сте само фрс, че смяташ, че връзката ви няма бъдеще - измисли нещо. И когато той се убдеи, че с момичето от снимките няма да стане нищо се появи ТИ - истинската и се опитай да се сближиш с него. Успех !!
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Признай му, докато не е станало късно..., защото после съвсем ще 'изгориш'.
    е значи ся е на половина изгоряла
    пп:па с такива тъпи раути ич не е трябвало да са зафащаш щот глей ся къв сеир ши пада

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Признай му, докато не е станало късно..., защото после съвсем ще 'изгориш'.
    opredeleno!!

Град
    не е установено още :]]
    Цитирай Първоначално написано от butty
    ами единственият начин е да му признаеш.. няма друг изход. ПРосто му казваш, че си го харесвала много и т.н., но не си знаела какво да правиш и си решила да пишеш от профила на фр и т.н. и така Успех
    1+ Няма друг начин,ако си гледала сапунени серияли,ще се позамислиш малко,че друг изход няма
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Тя няма да му признае, ще видите!
    Нормално.. страх я е

Не му признавай!Ще се изложиш!Просто пиши от твоя профил...

Град
    БуРГаС бИЕ
    Еми признай му по-добре,ако продължиш да изчакваш ще стане по зле

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ZaI4I
    Щото па като му каже няма да стане зло! Да да.
    Ама и вие едни съвети давате, да се фане за главата човек........
    Вярно е, че истината е най-ценното нещо на света, И ТОЧНО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПЕСТИ!

Вярно е, че истината е най-ценното нещо на света, И ТОЧНО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПЕСТИ!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel_7813
    Цитирай Първоначално написано от DELIRIOUS
    ами единственият начин е да му признаеш.. няма друг изход. ПРосто му казваш, че си го харесвала много и т.н., но не си знаела какво да правиш и си решила да пишеш от профила на фр и т.н. и така
    +1, но само ако си сигурна, че той е влюбен в момичето, с което си пише, а не в снимките на твоята фр
    +1 Съгласна съм и с двете мнения айде успех
    +1 и от мен
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз се чудя, защо ти така осърдно провяраваш аха.бг за нередности и потребители с чужди снимки, а то за какво било... Представяш се за друга, защото те е срам от самата теб.

Мислиш ли, че ако не беше писала от този профил, мнението му за теб ще е различно? Ти самата не мислиш, че имаш шанс с него...още по-малко при пожеление, че си го лъжала през цялото време. Забрави го. Следващия път - с повече внимание.

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel_7813
    Цитирай Първоначално написано от DELIRIOUS
    ами единственият начин е да му признаеш.. няма друг изход. ПРосто му казваш, че си го харесвала много и т.н., но не си знаела какво да правиш и си решила да пишеш от профила на фр и т.н. и така
    +1, но само ако си сигурна, че той е влюбен в момичето, с което си пише, а не в снимките на твоята фр
    +1 Съгласна съм и с двете мнения айде успех
    +1 и от мен
    И от мен +1 ..Ако е толкова изключителен за колкото си го мислиш и ако се е влюбил в самата тебе (както казва едно от момичетата) а не както казваш в снимките на приятелката ти въпреки сладката грешка,която си направила той ще я пренабрегне и ще продължи с теб Успех
    Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0 ...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Голяма грешка е да се представяш за друг, бъди себе си и бъди откровена с него, ако искаш сериозно отношение от негова страна
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от -Mo-
    Ако наистина е толкова земен и не си чак толкова зле на външен вид ще стане работата.
    +
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Re: Моята огромна сладка грешка

абе изобщо не трябваше да го правиш според мен.аз бях в подобно положение с едно момче което изобщо не ме харисваше а аз него мн и така започнохме да си пишем по скайп той ме опозна и ся май ме харесва ам проблема е че аз вече не.но въпроса е в това че трябваше да му дадеш повод да те опознае и може бе щеше да се получи нещо :)

=D>
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

тъпа си
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    тъпа си
    по скоро ти си тъпата Кажи и го в лицето и после ще ходиш като препикано мушкато из форума
    айде без да се отваряш.. мога и алайв да й го кажа, стига да е от града ми
    ама човек наистина тряа да е тъп че да си чати с някой и да се представя за красивата си приятелка..
    сега няма управия независимо дали ще каже на момчето, или няма да му каже
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    РЮАР
    Ак1л море - глава кофа..

ти като си толкова умна, за кво не вземеш да се скриеш някъде

Град
    Никъде и Навсякъде
    Ne e 4estno sprqmo mom4eto 6tot edin vid go razigravate ..az mislq 4e ako mu priznae6 6te stane po lo6o

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Моята огромна сладка грешка

Цитирай Първоначално написано от f.a.k.e.
    Има едно момче, което наистина харесвам, но понеже знам, че нищо не би се получило м/у нас, реших да направя нещо друго. Помолих една моя приятелка от друг град, която е изкл. красива и определено има въздействие в/у момчетата, да ми даде да пиша от нейния профил. Ако питате защо толкова лесно се е съгласила - тя е най-дообрата ми приятелка и със нея си споделяме абсл. всичко и аз съм правила всичко за нея и тя за мен . Та писахме си в аха, след това в скайп, той каза, че мн иска да мен види, защото никога до сега не е срещал такова откровено момиче и смята, че има какво да правим заедно. Той ходи на работа и не може давлиза вече много често в скайп, но в редките случаи когато имаме възможността да си пишем, ми казва колко много иска да се видим, да прекараме заедно лятото, да се получи нещо. Не го мислите за някой смешен мангал, или грозен фешън - много е красив и изкл. земен. Не знам какво да правя, той ме мисли за друга, а всъщност не осъзнава, че аз съм момичето, което всеки ден среща в парка...
    В интернет е пълно с болни мозъци се убеждам,затова не си пиша с непознати Може ли така гадно да постъпиш?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от reallovr
    Ne e 4estno sprqmo mom4eto 6tot edin vid go razigravate ..az mislq 4e ako mu priznae6 6te stane po lo6o
    знам , че е гфадно за него, знам , че ще стане по-лошо, ако му призная и може би ще спра въобще да му пиша откъдето и да било

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си