- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята огромна сладка грешка
da podkrepqm,nai-huu go blokni v skype i v aha i gotovo,posle my pi6i v aha/ot tvoq profil/i ako ne te har.ne se pritesnqvai,ima i drygiПървоначално написано от cherinka
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
spored men trqbva da si pomisli6 za6to si tragnala da pi6e6e ot drug reg ... i posle da re6i6 dali toi ne haresva snimkite ili 4oveka koito mu pi6e . moje da go popita6 diskretno kak bi reagiral ako mu kaje6 4e si go izlaala za ne6ty ... i posle da re6i6 sama kakvo da pravi6 ;] uspeh macka :P
.. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..
Наистина е много глупаво това с чуждите профили. Аз така преди време със снимките на една приятелка-направих и рег във флиртче и от там писах на едно бившо гадже, за да видя дали ще я сваля. После като му признах и се получи много гадно- ядоса се и не си говорихме доста време.
Май наистина трябва да почнеш да го отбягваш (имам предвид от профила на тази твоя фр) - кажи му, че си си хванала гадже и искаш връзката ти да е сериозна или пък, че искаш да сте само фрс, че смяташ, че връзката ви няма бъдеще - измисли нещо. И когато той се убдеи, че с момичето от снимките няма да стане нищо се появи ТИ - истинската и се опитай да се сближиш с него. Успех !!![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
е значи ся е на половина изгорялаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
пп:па с такива тъпи раути ич не е трябвало да са зафащаш щот глей ся къв сеир ши пада
opredeleno!!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
1+ Няма друг начин,ако си гледала сапунени серияли,ще се позамислиш малко,че друг изход нямаПървоначално написано от butty
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Тя няма да му признае, ще видите!
Нормално.. страх я е![]()
Еми признай му по-добре,ако продължиш да изчакваш ще стане по зле![]()
Щото па като му каже няма да стане зло! Да да.Първоначално написано от ZaI4I
Ама и вие едни съвети давате, да се фане за главата човек........
Вярно е, че истината е най-ценното нещо на света, И ТОЧНО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПЕСТИ!
+1 и от менПървоначално написано от dark_angel_7813
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Аз се чудя, защо ти така осърдно провяраваш аха.бг за нередности и потребители с чужди снимки, а то за какво било... Представяш се за друга, защото те е срам от самата теб.
Мислиш ли, че ако не беше писала от този профил, мнението му за теб ще е различно? Ти самата не мислиш, че имаш шанс с него...още по-малко при пожеление, че си го лъжала през цялото време. Забрави го. Следващия път - с повече внимание.
И от мен +1 ..Ако е толкова изключителен за колкото си го мислиш и ако се е влюбил в самата тебе (както казва едно от момичетата) а не както казваш в снимките на приятелката ти въпреки сладката грешка,която си направила той ще я пренабрегне и ще продължи с тебПървоначално написано от Al3ksandra
Успех
![]()
![]()
Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!
Голяма грешка е да се представяш за друг, бъди себе си и бъди откровена с него, ако искаш сериозно отношение от негова страна![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
+Първоначално написано от -Mo-
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
абе изобщо не трябваше да го правиш според мен.аз бях в подобно положение с едно момче което изобщо не ме харисваше а аз него мн и така започнохме да си пишем по скайп той ме опозна и ся май ме харесва ам проблема е че аз вече не.но въпроса е в това че трябваше да му дадеш повод да те опознае и може бе щеше да се получи нещо :)
=D>Първоначално написано от cherinka
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
тъпа си![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
айде без да се отваряш.. мога и алайв да й го кажа, стига да е от града миПървоначално написано от ХодещСъвет
ама човек наистина тряа да е тъп че да си чати с някой и да се представя за красивата си приятелка..
сега няма управия независимо дали ще каже на момчето, или няма да му каже![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ти като си толкова умна, за кво не вземеш да се скриеш някъде
Ne e 4estno sprqmo mom4eto 6tot edin vid go razigravate ..az mislq 4e ako mu priznae6 6te stane po lo6o
В интернет е пълно с болни мозъци се убеждам,затова не си пиша с непознатиПървоначално написано от f.a.k.e.
Може ли така гадно да постъпиш?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
знам , че е гфадно за него, знам , че ще стане по-лошо, ако му призная и може би ще спра въобще да му пиша откъдето и да билоПървоначално написано от reallovr