.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Град
    Никъде и Навсякъде
    nai dobre spri da mu pi6i6 ot profila na tova momi4e i zapo4ni ot tvoq pak kakvoto stane vsi4ko zavisi ot nego

Град
    -От НякЪдЕ-
    Цитирай Първоначално написано от reallovr
    nai dobre spri da mu pi6i6 ot profila na tova momi4e i zapo4ni ot tvoq pak kakvoto stane vsi4ko zavisi ot nego
    =D> \/ послушай я
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Re: Моята огромна сладка грешка

Цитирай Първоначално написано от f.a.k.e.
    Има едно момче, което наистина харесвам, но понеже знам, че нищо не би се получило м/у нас, реших да направя нещо друго. Помолих една моя приятелка от друг град, която е изкл. красива и определено има въздействие в/у момчетата, да ми даде да пиша от нейния профил. Ако питате защо толкова лесно се е съгласила - тя е най-дообрата ми приятелка и със нея си споделяме абсл. всичко и аз съм правила всичко за нея и тя за мен . Та писахме си в аха, след това в скайп, той каза, че мн иска да мен види, защото никога до сега не е срещал такова откровено момиче и смята, че има какво да правим заедно. Той ходи на работа и не може давлиза вече много често в скайп, но в редките случаи когато имаме възможността да си пишем, ми казва колко много иска да се видим, да прекараме заедно лятото, да се получи нещо. Не го мислите за някой смешен мангал, или грозен фешън - много е красив и изкл. земен. Не знам какво да правя, той ме мисли за друга, а всъщност не осъзнава, че аз съм момичето, което всеки ден среща в парка...
    баси детето..на колко си на 14?

Град
    Destanation unknown ((:
    ОМГ Тая тема е от юли ве хора ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами не мисля, че оттук нататък това начинание ще има успех. Според мен ако му признаеш всъщност коя си, ще те помисли за лъжкиня. Ако наистина е харесах характера ти, а не визията на това момиче и е много много, подчертавам много земен, може и да са получи, но това е в краен случай. Ако ти се рискува, рискувай. Защото като му кажеш има два случая - да спрете всякаква кореспонденция или да се получи нещо повече. Сама избери.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ебаси филма!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Еми това са момчетата.Просто сигурно е адски повърхностен
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ebati filna det si zawyrtqla...
    i da znaesh edwa li she mojesh da izlezesh ot nego po-dobyr nachin bez da se skarash s nego
    bydi sebe si kwo se predstawqsh za nqkwi drugi momicheta...
    adski typo i detsko...
    <N>

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    ОМГ Тая тема е от юли ве хора ...
    hahahah
    <N>

Град
    In Devil's Castle
    това ми напомня на един филм, но в този случай ставаше въпрос за радиоводеща, която "използваше" външността на красивата си приятелка.. ТОЙ разбра и беше много ядосан, но после и прости, защото я обичаше.
    и все пак... това е само филм
    someone else...

Град
    Ямбол
    А защо изобщо е трябвало да се представяш за някой друг??? Толкова тъпа и елементарна постъпка! Порасни...
    Дори да се получат нещата между вас и той да ти прости тази лъжа, ще може ли пак да ти има доверие? Не мисля...

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Мега фен Аватара на Hilary_
    Кажи му че си ти... пък ако ти откаже след като те е опознал само заради една външност значи не те заслужава... Успехх ти желая!!! :P

Харесал е външността на приятелката ти и твоята вътрешност.Ако е от хората които ги интересува само как изглеждаш-много лошо за теб,но задължително трябва да му кажеш наистина коя си всъщност и то колкото може по-скоро,но не вярвам да остане очарован от лъжата
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Цитирай Първоначално написано от DELIRIOUS
    ами единственият начин е да му признаеш.. няма друг изход. ПРосто му казваш, че си го харесвала много и т.н., но не си знаела какво да правиш и си решила да пишеш от профила на фр и т.н. и така
    +1, но само ако си сигурна, че той е влюбен в момичето, с което си пише, а не в снимките на твоята фр
    Абсолютно съм съгласна и с двете мнения!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си