Има едно момче, което наистина харесвам, но понеже знам, че нищо не би се получило м/у нас, реших да направя нещо друго. Помолих една моя приятелка от друг град, която е изкл. красива и определено има въздействие в/у момчетата, да ми даде да пиша от нейния профил. Ако питате защо толкова лесно се е съгласила - тя е най-дообрата ми приятелка и със нея си споделяме абсл. всичко и аз съм правила всичко за нея и тя за мен . Та писахме си в аха, след това в скайп, той каза, че мн иска да мен види, защото никога до сега не е срещал такова откровено момиче и смята, че има какво да правим заедно. Той ходи на работа и не може давлиза вече много често в скайп, но в редките случаи когато имаме възможността да си пишем, ми казва колко много иска да се видим, да прекараме заедно лятото, да се получи нещо. Не го мислите за някой смешен мангал, или грозен фешън - много е красив и изкл. земен. Не знам какво да правя, той ме мисли за друга, а всъщност не осъзнава, че аз съм момичето, което всеки ден среща в парка...