- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за момичета
мило дете още си малко и тея работи не ти са достатъчно ясни... аз като се опитвах 2 седмици да се променя и ко стана нищо... ти се дръж така през целия си жовот пък после ходи да се променяш... нали всички знаят кво си правил 17 години как ше ги обедиш за 2 седмици че си се променил...кат си си курвар си праскаш наред без да ти пука много за чувства и умираш щастливПървоначално написано от sexy_maniachka
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ti si ima6 priqtelka i iska6 da i dokaje6 4e ne si kurvar ?! malko trudno ... izberi si edna i badi samo s neq taka 6et dokaje6 na vsi4ki 4e si ne6ty pove4e ot pove4eto mom4eta ! ai uspeh i s dvete![]()
.. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..
ne voab6te ne sam malka i ima na4in i moje da se promeni6 i da go dokaji6 6tom az mojah zna4i i drugi sa6to mogat i na men nikoi ne mi vqrva6e 4e ne izneverqvam na priqtelq si i si4ko dokato ve4e sam dosta dalgo vreme s nego i im dokazah 4e ve4e ne sam predi6nata i ne gi hva6tam za po edna dve ve4eri
тебе мога да те уважавам само заради ника, браво!Първоначално написано от desity_1936
![]()
brat ako q vidi6 taq madama nekfa krotka takava mul4aliva pritisnitelna ama kfa e ubava lele ;D i mn q iskam :P :P :PПървоначално написано от tuzaro
кротка, мълчалива, притеснителна.... вече не е мой тип пък и трудно ше я фанеш щом е такава, ако беше някоя по отворена по ставаПървоначално написано от _flirt
![]()
awe nz , 6to da e trudno prosto nz za6to mi e trudno da se durja s neq kakto s drugite momi4eta ama e mn sexy ei
:) :) :) :) :) 6tom kazva6
ironiq ? izdrazni me tfa 4esno !! ama naistina e nai hubavoto i dobro momi4e na zemqtaПървоначално написано от sexy_maniachka
mi 6tom tolkova si hlatnal i momi4eto e mnogo dobro i hubavo deitvai dokaji na vsi4ki 4e ne si takav trqbva da se bori6 za tova koeto iska6
помисли си го защо ти го е казала,дали наистина има нещо което я притеснява за да бъде с теб. А ако много държиш на нея поговори с нея за да разбереш защо така мисли