- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обемна коса
Първоначално написано от elena_k
друг на4ин..вържи я след като се изкъпеш,докато изсухне..ест с пяна..и после като я пуснеш би трябвало да е станало..но нз всяка коса е разли4на.
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аз имам един мн полезен и винаги ефикасен трик за обемна коса.Връзваш я на шапка(горните кичури коса ги събираш отзад и връзваш вече оформената опашка и то изглежда като шапка) и спиш така.На сутринта като се събудиш и се развържеш косата ти е мн обемна.
пробвай с ония големите ролки за обем...седиш 1-2 часа и след тва цялата ти коса е обемна и на вълни
![]()
![]()
nz dali moq na4in she ti pomogne no az sled kato si izmiq kosata i malko se poizsushi si q vurzvam visoko gore i sled okolo 30 min kato si q pusna i dobiva obem
ama az sum postrigana na stepeni nz probfai
moje i pri tebe sa polu4i neshty :P
без ПОДПИС ... xD
slaga6 malko pqna sled kato q izmie6,varzva6 q na ne6to kato kok4e moje i nqkolko da napravi6 posle kato izsahne otvarzva6 i dooformq6 s pqnata![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
издухваш я със сешоара само!! в корените и я топираш със ситен гребен.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
С пресата е най-лесно щом нямаш лак за косаА друг вариант е да поискаш лак от някоя приятелка
Съмнявам се да ти откажат
![]()
emi probvai p1rvo da sloji6 pqna i sled tova q topirai.ne s1m go probvala no vse ne6to trqbva da stane.yspex![]()
Не е нужно да имаш лак.Направи си вафлички само в корените и ги тупирай ако обема не ти достига.Когато косата има вафлички тупирането се задържа по-дълго!
Това с вафличките само в корените еПървоначално написано от jani4ka93
![]()
Използвай пяна,спрей за обем и продължавай да се сушиш с главата надолу.А вафличките и топирането правят косата на гъз.
Еми защо неотидеш на фризиор и му кажи дати вдигне горните пластове и така ще си имаш винаги обем .. а ако неискаш дасе постригваш или както казаха с пияна или със големите ролки![]()
az si slagam piqna na mokra kosa sled towa q izshushavam i q vurzvam gore na kok stoq malko vreme i sled tova q puskam i q doizsushavam vinagi stava![]()
Опитай и с плитки..при мен се получава и наистина има обем. Сплиташ горния пласт, спиш с плитките и после има обем.
ако нямаш никакъв стилизиращ крем или лак или каквото и да е било нямаш друг избор освен да ходиш без обем,но пък изправенаПървоначално написано от indecent
аз преди неможех да изляз ако не ми е топирана косата...от известно време насам си ходя без обем но с изправени краища,защото ако не ги изправя са по бухнали и седи грозно..така че..и това е вариант
или пак си издухаи по някаф странен начин краищаата
когато неможеш да постигнеш нещо пробваи да наблегнеш на друго![]()
Аз предлагам да си направиш вафлички в к0рените и да т0пираш...![]()
S i i s q^ ^ y0ur bear {~}~{}}