.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на Sweet_Play_F

На какво се дължи?

Тази сутрин като се събудих и усетих адски силна болка от лявата страна под брадичката,мисля че се казваше линфен възел,също и като преглъщам.Эабелязала съм че всеки път като отида на лекар за вирус и проверяват там.Някой знае ли от какво се получава?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Proverqvat da ne bi da imash LIMFON - uvelichenie na limfnite vyzli na belia drob. Tova e mnogo trudno lechima bolest i otnema mnogo vreme i sili - fizio- , himioterapii...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: На какво се дължи?

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Тази сутрин като се събудих и усетих адски силна болка от лявата страна под брадичката,мисля че се казваше линфен възел,също и като преглъщам.Эабелязала съм че всеки път като отида на лекар за вирус и проверяват там.Някой знае ли от какво се получава?
    кога ще се научите: ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!

- стоматолог => търсене на фокална инфекция;
    - ото-рино-ларинголог => търсене на инфекция;
    ако горните не докажат наличиети на проблем следват: хематолог, онколог ......etc...до доказване

аз имах такъв проблем с линфните възли преди години . но мен не ме болеше освен ако не го пипам и ми се беше подуло едно топче и аз отначало не се уплаших като беше малко и не казах на наще, обаче когато започна да става по-голямо казах и ме заведоха на лекар. той ме прегледа и ми каза , че няма страшно и че не е рядко срещано после мисля ,че една седмица носех абокат на ръката щото не исках всеки ден да ми бият инжекцията в крака понеже много болеше . и всеки ден ходех на нагревки в болницата ама това беше приятната част седиш си на едно столче и един апарат ти топли гушката но не е зле да отидеш да се прегледаш , защото после става мн по-сериозно ако не се лекува навреме

а по въпроса от какво се получава ми казаха ,че може да е от някой болен зъб или ако см се замърсила като см пипала животни

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Вече бях на лекар.Получило ми се е от настинка или по точно защото бях пила мн студени течности.Иначе благодаря на всички ,които се отзоваха.

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Вече бях на лекар.Получило ми се е от настинка или по точно защото бях пила мн студени течности.Иначе благодаря на всички ,които се отзоваха.
    Радваме се,че си открила причината
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си