.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...

Как разбирате...?!

алЛохаа [!][!] ..абЕе искам да попитам... ...ъъ как разбирате, когато някой ви обича истински[?][?] ..в смисъл, че не е с вас само заради СЕКСа..

=]] ...

Когато не иска от теб само секс.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Като и кажа "скочи от 7-мия етаж" и тя скочи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

когато го опознаеш, то си проличава в действията му, цялото му отношение към теб...дори и да не ти повтаря постоянно 'обичам те'

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    С течение на времето се усеща просто, действия, жестове дори... отношението му към теб...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

секи различно го прави..

nikoi ne obi4a nqma obi4 ne sa6testvuva lubov

ми на тая възраст любов... не знам, аз квато съм съмнителна.. много ще има да ми доказва..
    но по принцип си се разбира.. когато се държи мило, съобразява се, става му тъжно като се скараме и т.н..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

когато опознаеш даден човек по-добре от себе си ще разбереш дали те обича истински или не.. иска се и време обаче
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    То се усеща просто-по поглед, дума, жест.........

Град
    Sofia
    По самото му държание спрямо теб...

Не можеш да го разбереш това.
    Оф глупости говоря...ами когато секса не е на първо място,когато се интересува от теб,просто цялото държание,както казаха преди мен.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами с времето, когато опознаеш даден човек всичко излиза наяве. Няма как да не разбереш ако е с теб заради секса...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

аз тфа не го разбирам
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен Аватара на babity
    кажи му, че три месеца (примерно) тряа да пиеш хапчета и не тряа се ебеш и той сам "ще си каже"

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Когато след много ми откази,всъщност не бяха баш откази..ами...натискаме се и аз го спирам,а той нищо не е направил,нпо аз съм си вталпила 4е правим нещо...и дори след много,ама многоо пъти да му отказвам тва нещо,което ина4е не правим..той ми казва оби4ам те и ще бъда толкова търпелив,колкото трябва да съм,за да си сигурна в мен. оби4а ме?? да,защото не ми го каза на втория ден,макар 4е беше адски мил...но ми го съобщи 4ак на 3 месец,дори и тогава не бях сигурна,4е е така..оби4а ме? не е само заради секса,защото не съм му го дала още,но все още уйсещам силните му прегръдки. Защото,когато съм тъжна или прецакана,като му споделя, той ме разбира,а не ми се кара. защото никога не е дигнал скандал за нещо,дори и много пъти да е трябвало той е сядал с мен и е разговарял и никога не ме е оставил в труден момент. затова съм сигурна 4е дори и след още 6 месеца..ако сме заедно дай боже,той няма да е с мен заради секс..защото е мом4е с ка4ества,а не просто мом4е с хубава външност. нима не можеше да ми каже преди да замине за 3 седмици в 4ужбина късаме,защото искам да правя секс с някоя англи4анка,ама после като се върна пак ще си се съберем!?? можеше,но ми каза,4е ще ми е верен,както е бил до сега и пак ще бъдем щастливи,дори и след 3 седмици. е затва го ловкам мойто мом4е
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Започвате да се държите и двамата странно,мислите един за друг искарвате си прекрасно на некое тихо местенце.Очи в Очи.

Любовта е като вятъра,не можеш да го видиш,но го усещаш!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Започвате да се държите и двамата странно,мислите един за друг искарвате си прекрасно на некое тихо местенце.Очи в Очи.

Любовта е като вятъра,не можеш да го видиш,но го усещаш!

това е адски сладко...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    The Girl fr0m hell..
    emi....po pogleda spored mene,no pri vseki e razli4no
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Ами да кажем, че ако му кажеш, че в следващите 5 месеца няма да си готова за секс и той остане с теб, значи има чувства.

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Ами да кажем, че ако му кажеш, че в следващите 5 месеца няма да си готова за секс и той остане с теб, значи има чувства.
    Дано момчето да е търпеливо че 5 месеца не са малко време без секс но и не невъзможно ако найстина държи на момичето си

вие на кой свят живеете бе?!

и веднага ти давам контра ти ако обичаш гаджето си няма да му слагаш ултиматуми и ще искаш да правите секс и няма да му отказваш..

извинявайте, ама много сте зле

любовта си е взаимно уважение, респект, съобразяване, комрпомиси..
    не чак такива крайности .. "аз ако му кажа че 5 месеца няа му пусна той ще остане с мен" или някви такива..
    по принцип е мноо миличко 5 месеца да те чака, ама ми се струва че вие не само по тоя въпрос живеете на луната...
    всъщност любовта си е сивичка, не знам що очаквате върховно разбиране, балони, нежност бла бла
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на Remini
    Че какво аджеба му лошото в секса.
    Секса е любов
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    вие на кой свят живеете бе?!

и веднага ти давам контра ти ако обичаш гаджето си няма да му слагаш ултиматуми и ще искаш да правите секс и няма да му отказваш..

извинявайте, ама много сте зле

любовта си е взаимно уважение, респект, съобразяване, комрпомиси..
    не чак такива крайности .. "аз ако му кажа че 5 месеца няа му пусна той ще остане с мен" или някви такива..
    по принцип е мноо миличко 5 месеца да те чака, ама ми се струва че вие не само по тоя въпрос живеете на луната...
    всъщност любовта си е сивичка, не знам що очаквате върховно разбиране, балони, нежност бла бла
    хахахха не го разбирай буквално много ясно че няма да ти кажи още като дръгните миличко няма да правим 5 месеца секс със времето като тръгните ти като си поискаш сеск да ти отказва.Като ти кажи не съм готова има и момчета каито са чакали и повече от 5 месеца тук вече говорим за различни характери и най вече за търпеливост

Отношение просто....не само да те опипва тук и там...като започне така,ти става ясно на къде бие.
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си