.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    Plovdiv

Той е ПълеН психар ПОМОщ ...

Наскоро се запознах с момчето което харесвах от доста време .... но по скайп де ... до сега бяхме в едно училище но ... нали той е с една година по голям от мен и изглеждаше голяма душица но се държеше много странно. Преди да се запознаем ... ме предупредиха да не се занимавам шото бил и много ревнив даже прекалено .... и нали един път се държеше така все едно съм му безразлична а друг път все едно ... ме харесваше наистина ... и мен тва държание ме издразни и взех да страня от него ... Освен че не ми е никав говореше на една моя фр за тва кой ми бил на аватара на скайп (шот беше едно момче ... и си бях сложила разни сърца но те бяха за друго ..) а той си мислеше че имам нещо с тоя фр ... Той казал на тази моя фр .. че щял да си маха абонатите в скайп... включително и мен ... но после ни запази нас двете .. и той щот някав ОтКАЧен Хакер ... и разработвал програма за влизане в чужди компютри... и от там нз как но си хванал аватара ми и взел да го прай на нищо ( момчето което беше на него ) ... и той наистина е мн ревнив и казал на фр ми че който го издразнил без проблем можел да влезе в нечий комп .... и да му делне всичките работи или целия уиндолс ... И нали той си ни запази нас в списъка му с абонати ... и сега нз какво ни очаква ... кат нищо можи да влезе ... в скайповете ни и .... ;( ;( ;( А между другото ... беше разбивал всякви пароли на предишната му причтелка и само е следеше ама аз тогава не вярвах да е толкова гаден ;( ;( ;( ии нз той от ся като няма нищо между нас ... само ме дебне а кво ше стане после .... МОля Ви ПОмоГнете МИ как да се ОТтърва от ТозИ без Да ми се яДоса и без да ми разбива пароли и да ми Прави Мръсно ... с тези програми.... МОлЯ ВИ !!!!!! ;( ;( ;( Всичко се Очаква от този ... ;( ;( ;( HElP ME PLS !!!!!! ;( ;( ;(
    DoN't TuRn AwaY!DoN't GiVe In To ThE pAiN..DOn't trY tO HiDe,ThoUgH tHeY'rE sCrEamInG yOuR nAmE... DOn'T cLoSe YoUr EYeS..GoD kNoWs WhAt LiEs BEhInD tHeM.....

BiBI Нз и аз кво ше прайм с тоя психопат ....... мн ме е страх ... па и нз дали вече не е влизал в скайпа ми и в твоя нз ужас ай да го убием
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ужас
    Добре де,той може да казва,че ще направи това и онова,обаче само на думи,нали така?В крайна сметка няма да се оставяш ей така.Какви са тия програми?В крайна сметка ако ставаше толкова лесно,всеки щеше да може да влиза в скайпа на друг.
    Блокирай го,щом не искаш общо с него.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Ужас
    Добре де,той може да казва,че ще направи това и онова,обаче само на думи,нали така?В крайна сметка няма да се оставяш ей така.Какви са тия програми?В крайна сметка ако ставаше толкова лесно,всеки щеше да може да влиза в скайпа на друг.
    Блокирай го,щом не искаш общо с него.
    Думи думи .... ама тоя е болен и преди е прайл така... и кат нищо ся и нас да ни го напрай.... и мойта фр после няма да е в тва даскало и аз и тя ако тръгнем да го блокирваме и после аз ше го изям в даскалото къвто е откачен ......
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Няма начин да ти влезе в машината. Спри да се държиш като малка пикла.

Пояснение: 99% от днешния "хакерлък" е т.нар. social engineering - не се правят никакви магии с компютрите, а просто много глупави хора записват паролите си на видни места или ги казват на някой, който се представя за оторизиран персонал (например, че е администратор на фирмата или че е доставчика на интернет и т.н. и т.н.). Единственият начин да се засече каквото и да е парола из нет-а, са "снифърите", програми, които прихващат пакети, но в твоя случай това не е възможно. Вероятно си на доставчик, който има един гейтуей на изхода на мрежата и онзи не може дори истинското IP да ти хване, какво остава за нещо по-сложно.

НЕ може да ти влезе в машината, ако ти не му позволиш!

Аман от хора без капка компютърна грамотност.
    Another version of the truth

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от Neon Black

+1 Стига сте вярвали.. не всичко което лети се яде пфуу какви хора сте бе..плюят ги а те си мислят че дъжд вали..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Пояснение: 99% от днешния "хакерлък" е т.нар. social engineering - не се правят никакви магии с компютрите, а просто много глупави хора записват паролите си на видни места или ги казват на някой, който се представя за оторизиран персонал (например, че е администратор на фирмата или че е доставчика на интернет и т.н. и т.н.). Единственият начин да се засече каквото и да е парола из нет-а, са "снифърите", програми, които прихващат пакети, но в твоя случай това не е възможно. Вероятно си на доставчик, който има един гейтуей на изхода на мрежата и онзи не може дори истинското IP да ти хване, какво остава за нещо по-сложно.

Смятам,че този отговор беше напълно изчерпателен.
    Вече можеш да го блокираш и да си спокойна.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

+1
    ии нз той от ся като няма нищо между нас ... само ме дебне а кво ше стане после
    Ти да не би да смяташ да имаш нещо с него? Остави го тоя ненормалник да си мърмори глупостите, ако ви направи нещо - родители, полиция и готово

Град
    Dreamland Varna
    Блокирай го, и си направи нов скайп.
    И даже събери хора и отидете да го пребиете. Тоз е за лудница
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

На колко годинки сте?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zna4i po-dobre si naprai nov skype i tova e a pak da ti kaja tva s teq paroli e vuzmojno,daje 1 fr. mi se regna y skype i posle smenih paroli vsi4ko se opravi de ama ti zemi si naprai
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от mistical_girl

+1
    ии нз той от ся като няма нищо между нас ... само ме дебне а кво ше стане после
    Ти да не би да смяташ да имаш нещо с него? Остави го тоя ненормалник да си мърмори глупостите, ако ви направи нещо - родители, полиция и готово
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

Град
    pz city
    пича просто не е фред .... нали въпреки всичко не смяташ да имаш нещо общо с него

Град
    Plovdiv
    Ами преди наистина го харесвах но сега след като разбрах какъв 4овек е не смятам да имам не6то общто с него
    DoN't TuRn AwaY!DoN't GiVe In To ThE pAiN..DOn't trY tO HiDe,ThoUgH tHeY'rE sCrEamInG yOuR nAmE... DOn'T cLoSe YoUr EYeS..GoD kNoWs WhAt LiEs BEhInD tHeM.....

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Оха майчице милаааааа смея се със сълзи на очите ..... Момиче той ако можеше да ти влезе в компа нали се сещаш че щяха да го земат в Майкрософт да бачка ?Боже Боже заблудени деца !!! 1-во за да ти влезе в компа тряя да е около 40-50 сантиметра висок 2-ро да наистина има такива програми но те не са с такава цел и те искат оторизация ! Те са с цел ако родителите са някъде да могат да управляват домашната машина да следят какво им правят децата ! И това нещо САМО МОЖЕ ДА СЛЕДИ .... Няма да казвам как се казва програмата , но НЯМА НИКАКВА ОПАСНОСТ ОТ ТОВА ДА ТИ ВЛЗЕЗЕ В МАШИНАТА .......
    Както някой каза по нагоре за social engineering това е другото 3-то ти си някоя 10-11 годишна девучка а той е човек който просто е прекалил с филмите Можеш спокойно да му сложиш един краси БЛОК във скайпа и да забравиш за него
    De-Phazz - Anchorless

Може да се влезне в друг компютър ,ако сте в локална мрежа ( използвате един и същ интернет (ЛАН) ) Има си програмка ,за която е нужно само ИП-то иначе паролите по компа няма да имат значение ,ако знае какво да прави ... и те така ... , ако сте на различни доставчици няма как да ти припари до компа , а имаше една програма с която може ,но трябва и ти да си инсталл на твоя комп той на неговия и пак може да влезне да ти рови из компютъра ... ! Относно програми за разбиване на пароли НЯМА ... , има такива ,които ти припомнят паролите ,които си си писал на компютъра ,но НЯМА такива за разбиване .... !

Град
    plovdiv
    a za6to ne sedne6 da pogovori6 s nego ?! moje da se razberete . pokajimo 4e nqma6 ni6ty kam nego i da te ostavi na mira , a ako taka ne stane blok i vsi4ko e tok i jica
    .. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

100% вярно.А и тя сигурно е на не повече от 15 години
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Немое ти флезне в компа бе жено, спокойно, недей рева!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Той е ПълеН психар ПОМОщ ...

Абе мацки най-простото решение: 1.Правите си нови скайпове
    2.Заявявате пълномощно до вс абонати, които искате, НО БЕЗ ВЪПРОСНИЯ ПСИХАР
    3. Намирате Психаря от търсачката и без да му искате пълномощно го блоквате
    И с това се слага край

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    hahahaa ГОЛЯМ ХАКЕР , правел програма за влизане в чужди компютри
    Да, би бил такъв, ако наистина можеше да направи...

Иначе съм чувала за програми, които обаче по някакъв начин трябва да влезат в компа ти (т.е. ти да го позволиш) и като си напишеш паролите в месинджъра, то тя праща на мейла на "хакера".

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Оха майчице милаааааа смея се със сълзи на очите ..... Момиче той ако можеше да ти влезе в компа нали се сещаш че щяха да го земат в Майкрософт да бачка ?Боже Боже заблудени деца !!! 1-во за да ти влезе в компа тряя да е около 40-50 сантиметра висок 2-ро да наистина има такива програми но те не са с такава цел и те искат оторизация ! Те са с цел ако родителите са някъде да могат да управляват домашната машина да следят какво им правят децата ! И това нещо САМО МОЖЕ ДА СЛЕДИ .... Няма да казвам как се казва програмата , но НЯМА НИКАКВА ОПАСНОСТ ОТ ТОВА ДА ТИ ВЛЗЕЗЕ В МАШИНАТА .......
    Както някой каза по нагоре за social engineering това е другото 3-то ти си някоя 10-11 годишна девучка а той е човек който просто е прекалил с филмите Можеш спокойно да му сложиш един краси БЛОК във скайпа и да забравиш за него
    В social engeneering-а няма никфо хакерство...пък и е напълноо възможно да ти влезе в компа начини има но просто много дълбоко се съмнявам че той го може....това не става току така влизаш в датата дърпаш някфа си там програма и вечеи с в комповете на хората...няма от кфо да се притесняваш...просто блок и т'ва е...пък като рече нещо да се прави на тарикат свързваш се с някой дето да му влее малко респект (физическа саморазправа...)

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

100% вярно.А и тя сигурно е на не повече от 15 години
    Брато по скайпа е елементарно да ти разбера ИП-то тряят ми 5 сек...

А Авторката верно може и да е някое лапе но все пак 99% от днешните момичета не разбират нищо от компютри тъй че...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    баси мощните клюки ...6 клас ли сте е маина !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Блокирай го, и си направи нов скайп.
    И даже събери хора и отидете да го пребиете. Тоз е за лудница
    BLOKIRAI GO
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си