- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomosht
priqtelqt mi kaza 4e se 4uvstva zadu6en i misli 4e sum mu omruznala,dali tova e vremenno ili e kraq,molq vi pomognete mi,imam 4uvstvoto 4e umiram otvutre,v momenta ne moga d api6a smisleno sujalqvam,ni koito moje d arazbere d ami pomogne
Е аз отде да знам?
Ако искаш донеси чай да ти гледам.
Наистина си параноя.Остави го той да реши какво иска и пий валериан!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Отдръпни се от него, за да види как ще се чувства без теб, дали ще му липсваш или ще му е по-добре без теб... Ако те обича сам ще те потърси, бъди сигурна...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
той и моя така ме е стреснал напоследък ..преди време ме заряза за същото и ако го напрай пак край вече ...тея момчета незнаат кво искат май..![]()
напълно съм съгласна!Първоначално написано от GabiT{{}}
![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
на мен често ми се случва да ме задушават.моя съвет е:не му досаждай постоянно,остави го да живее и да излиза с фр,не му звъни непрекъснато,искай да се виждате отвреме навреме и сам да разбере през този период дали това е временно или просто не си пасвате
moje i da e vremenno,prosto ne go tursi,ako iska toi moje i sam da te potursi
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от DaRk LaDy~
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Според мен жените в една връзка не знаят какво искат...или искат всичкоПървоначално написано от spensi
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Първоначално написано от GabiT{{}}
+1И аз мисля така
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough