Ем...каква музика предпочитате,избройте до 3 стила.И каква най-мн мразите(пак до 3 стила).Коя ви е любимата група,любимия певец и певица(само по един).
Аз лично харесвам най-мн ню уейв,синт поп и индъстриал рок.Най-мн мразя чалга,народна музика и поп фолк.Любимата ми група е Depeche Mode,любимя певец-Мартин Гор и певица-горе-долу Аврил Лавин.
Надявам се да е интересна темата и знам,че ще има и спамери.
Nqma te... nqma te do meneeee... da se sgusha v teb segaa... I strahyt mi da izchezne bez sledaaaa.. a otvsqkyde me debne samo cherna praznota... Nqma te ... svyrshi se s lubovta....Emilia - Nqma te =D>
мразя чалга опера и народна музика;![]()
обичам рап и метал...;
любимият ми певец по принцип са много ама маи е Еminem и Papa Roach;
любимата ми певица е Хилъри Дъф;
групите който обичам са много green day , simple plan , system of a down , korn , metallica , slipknot,bullet for my valentine и така нататък...![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Имам доста любими.![]()
всеки ден.
стилове много- метъл рок и пънк примерно...
няма стил който да мразя
Първоначално написано от jujulinkaa
![]()
Почти няма ден, в който да не слушам...
И няма музика, която да мразя. Във всеки стил има хубави песни.. е, в някои жанрове са повече.![]()
Най-много слушам метъл, гот и някви алтърнатив работи.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Постоянно, постоянно... във всяка свободна стотна... навън, в банята, в училище, в кухнята... навсякъде, музиката е една огромна част от мен, неразделна. Зависима съм от нея. Ако един час не чуя и една песен, склонна съм да се побъркам. Не понасям тишината.![]()
Слушам предимно метъл(хеви, траш, дет, блек... блаа блаа). Рок, както и пънк, зависи от настроението ми. Не мразя определен стил, тези, които не ми харесват, са ми просто безразлични, нищо не може да ме накара да ги мразя.
Любими групи, хах, в никакъв случай няма да пиша, прекалено много са, а мен ме мързи да изброявам. :P
аммм постоянно слушам музика,където и да съм...
Предимно слушам пънк,рок и уважавам метала...
Любими групи...Sum41,Simple plan,Green day,Good charlotte,Papa roach,Sex pistols(въпреки че са класика в пънка,не ги слушам толкова много,но наистина са добри),Sunrise avenue имат хубави песни
Песни...еми много са,които харесвам
Не уважавам чалгата,поп-фолка...ммм,сръбско,турско... нещо от сорта![]()
Напоследък слушам музика всеки ден но иначе мога и без...
Няма стил който да МРАЗЯ но рядко слушам метъл, пънк и разни по-агресивни работи. Най-често си пускам джаз, R&B, хаус,.... Абе не се ограничавам. Чалга също слушам. Наскоро с майка ми търсихме разни култуви песнички от преди 10 години и няма толкова смях и хубави спомени...![]()
мухахахах.мразя чалга опера и народна музика;
обичам рап и метал...;
=D>
Винаги слушам музика...Където и да съм!![]()
постоянно слушам музика
любима група-Children of bodom,Slipknot
Dai mi tri prichini zashto mrazish "opera i narodna muzika". Ti na opera prez jivota si da si bila?!Първоначално написано от jujulinkaa
хах постоянно...
когато съм с приятели на по бира, когато се разхождам, вървя из града, в рейса, в училище, навсякъде..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
I zashto trqbva da se slusha muzika postoqnno za da byde nerazdelna chast ot nqkoi? Ne moje li prosto da si e chast ot nqkoi i toi da nqma nujda da q slusha...? Misleneto vi e ujasno plitkoumno ponqkoga...
А може би просто ги е страх да останат насаме със собствените си мисли? Някъде бях чела нещо такова и съм съгласна. Не може да имаш нужда непрекъснато нещо да ти бучи в ушите и да ти е некомфортно когато е тихо...Първоначално написано от Bolt_f
Iskash da kajesh. che ne moje da imash nujda neprekysnato neshto da ti buchi v ushite i da ti e komfortno kogato e tiho, nali?Първоначално написано от slun4ice
![]()
Da, i az mislq taka. Super me drazni kak vsichki si zabivat tapite v ushite i pravqt vsichko taka. Mnogo hora sqkash veche ne govorqt kogato sa zaedno, a slushat muzikata siE, estestveno stava vypros za puberi. Nali vsichki bqgat v 'sobstven svqt' i se kriqt zad 'bretona si', hahaha.
всеки ден,направо сме неразделни
![]()
![]()
![]()
![]()
моята любов е музиката,това е целият ми живот.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Не не правилно си го казах. Нали едно момиче каза че и било кофти като е тихо...Първоначално написано от Bolt_f
Мисълта ми беше че ги е страх да опознаят себе си. Не обичат да са сами със собствените си мисли и за това слушалките са непрестанно в ушите, телевизора е включен... Ако погледнеш в темата за страховете повечето са казали че ги в страх от себе си...
Темата не е за това де... Извинявам се за офтопика.
П.П.: Не искам да обидя никого и не съдя хората които непрекъснато слушат музика и не могат без нея.
+1Първоначално написано от exploitedteen
направих темата за да споделите какво харесвате,а не за да се нападате
някои слушат музика,други-не-всеки си има свое собствено мнение
И аз като се возя в градксия транспорт слагам слушалките но когато съм си у нас нямам проблем да седя на тихо. Не ми е НЕОБХОДИМО нещо да бучи за да се чуствам добре.Първоначално написано от exploitedteen
Никой не е казал че е лошо да се слуша музика...![]()