Безценно нещо е музиката.![]()
What you give is what you get!
Ne sym ti kazala da spresh da haresvash muzika ili da spresh da q slushash. No da hodish sys zatapeni ushi prez cqloto vreme e glupavo. Izkazah se zaradi mneniqta na nqkoi po-gorni, koito kazvat che slushat muzika v banqta, v uchilishte... i nqkoi, koito kaza, che slusha muzika prez cqloto vreme, zashtoto tq e chast ot nego.Първоначално написано от exploitedteen
Slunchice, mnogo dobre razbrah kakvo kaza, no ne go beshe napisala... normalno.
Хаха извинявам сеПървоначално написано от Bolt_f
Често ми се случва да бъркам словореда на български или да се изразявам грешно
![]()
Povecheto hora q izpolzvat tochno za tova, i posle kazvat, che bila chast ot tqh. Tochno tova razbiram pod "slushane na muzika navsqkyde ili vinagi" i kriene zad sobstven svqt, zpuskaiki ujasno mnogo. Trqbvashe li da se zaqdesh?Първоначално написано от exploitedteen
Слушам музика всеки ден - предимно рок и пънк и понякога метал.
Харесвам и латино ритмите. Като си почивам и се отпускам предпочитам да слушам джаз, понякога и класическа музика ( Бурята например ми е любима).
Не слушам чалга ,техно и хаус![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
Напоследък (тази година) слушам предимно Queen. През другото време докато съм на работа всичко без чалга ( тя е за отрепки а аз не съм)
Любими стилове:
Рок
Електроника
Ню уейв
Мразя:
Чалга
Дръм енд бейс
Турска помия
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Всички тия посредствени хора, които не обичате народната музика мога да ви кажа да си гледате работата. За да бъде уважаван, човек трябва да уважава първо сам себе си и корените си.
Да се прекланяте пред разни черни музики и ритми, които ВЪОБЩЕ нямат нищо общо с нашия бит и култура, а да не знаете кое е Дунавското хоро е срам за вас, срам и за мен че съм българин като вас и имам такива сънародници.
Като съм в нас и на даскало понякога.
Няма стил,който да мразя,във всеки има все някоя хубава песен.
Когато мога слушам музика - навън, у нас..
Не мразя дадена музика, просто някои не са мой тип и не ми носят това, което очаквам - чалгата, примерно, като главна, наред с попа.
Иначе...рок, фолк, метъл, хип-хоп..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не слушам само когато съм на работа или училище. Иначе винаги съм със слушалки... Просто обожавам да слушам музика.
Иначе слушам почти всякаква, в последните месеци наблягам на R&B, Rock, Metal, Pop, Classical... май това са.
А само хип хоп не понасям -това дори не се опитвам да го слушам.
И техно преди не харесвах, но в последно време започнах да си свалям някои приятни чилаути с техно, които не са чак такива боклуци :Р хаха
Не мразя никой жанр. Само пропускам някои .. :Р
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Предпочитам чалгичката повече от всичко друго.Първоначално написано от adizitk1
Напоследък се зарибявам с детски и народни песнички.
Нямам любим певец, група и изпълнител, по-скоро имам любими песни и прочие, а относно каква музика "мразя" няма такава. Уважав всички стилове, изпълнители и т.н.т.н.т.н.
Виждате ли сега чалгарите колко сме добродушни и обичаме всички![]()
а не като някои други хора. Само знаят да оплюват, дееба!!
Слушам вкъщи,когато съм на компютъра..
Преди имах мп3 плейър и слушах и навън,но ве4е го няма.Взех си телефон,който уж е с мп3,оказа се,4е може да побира само 2 песни..
Любима музика : изпълнената на живо..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
И аз така викам...Първоначално написано от Desi_etnies
we give it all.
и азПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
Всеки ден. А ако не съм в нас и нямам плеър може и да пропусна някой, но Тя винаги е в главата ми.
Да е.. И аз постоянно си ''слушам'' така някоя песен..Първоначално написано от born_stubborn
Понеже се кефя да свиря на барабани имам някъв навик да ''свиря'' на барабани, т.е. плескам си с ръцете по бедрата - ключове и някви стинки стават на чинели, томовете са с плескане, а касите са с палец.. И даже доста съм се усъвършенствал...
Луда работа...![]()
Еми всичко свързано с рапа слушам - хип-хоп, черно, RnB такива стилове, иначе музика не слушам само когато спя...![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Постоянно слушам музика, всеки ден..Без музика..както се казва No music-no life![]()
Любими стилове:Рок,R&B,метъл![]()
Най-УЖАСНИИИ стилове:ЧАЛГА (!!!) , попринцип харесвам народната музика, но провлачените народни песни ги мразя многоо соууу и не обичам много български поп тея Мария Илиева, Графа..мм не ми харесват![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Музика слушам всеки ден.
Стилове - метъл, рок, реге, хип-хоп, рап.
Отвратителна музика няма. Има отвратителни изпълнители
и безсмислени песни.
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Хаха, и аз го имам това, ама ръкомахам някво ебати бясното от време на време :Д За въздушната китара да не говорим..Първоначално написано от lizzard_92
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ Хъхъ, то това и при мене го има, понякога толкова яко се вживявам. Веднъж така се развихрих по изобразително(с барабани - два молива и някаква книжка), че докато се усетих, бях вън от стаята.![]()
Аз също слушам музика почти постоянно.За мен тя е безценна.За любими стилове не мога да говоря,защото от всякаде може да се намери по някоя хубава песен...Има няколко песни,които много харесвам:
Laurent Wolf-No Stress
Whitesnake-Is This Love
Kansas-Dust In The Wind
Rest In Peace....We Will Never Forget You