.

Виж резултатите на анкетата: Колко често слушате музика?

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • всеки ден,направо сме неразделни

51 91,07%
  • 3-4 пъти седмичо

4 7,14%
  • веднъж седмично

0 0%
  • от дъжд на вятър

0 0%
  • не слушам музика

1 1,79%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: Музика

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Безценно нещо е музиката.
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Аууууу, колко сме проницателни...

а може би не искаме да слушаме псувните, виковете и безумните разговори на хората около нас, докато ходим по улицата или пътуваме в автобуса.

Или и това е криене зад бретона, а?
    Или вече е лошо, че има хора, които харесват да слушат музика?
    Ne sym ti kazala da spresh da haresvash muzika ili da spresh da q slushash. No da hodish sys zatapeni ushi prez cqloto vreme e glupavo. Izkazah se zaradi mneniqta na nqkoi po-gorni, koito kazvat che slushat muzika v banqta, v uchilishte... i nqkoi, koito kaza, che slusha muzika prez cqloto vreme, zashtoto tq e chast ot nego.

Slunchice, mnogo dobre razbrah kakvo kaza, no ne go beshe napisala... normalno.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Bolt_f

Slunchice, mnogo dobre razbrah kakvo kaza, no ne go beshe napisala... normalno.
    Хаха извинявам се Често ми се случва да бъркам словореда на български или да се изразявам грешно

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Аууууу, колко сме проницателни...

а може би не искаме да слушаме псувните, виковете и безумните разговори на хората около нас, докато ходим по улицата или пътуваме в автобуса.

Или и това е криене зад бретона, а?
    Или вече е лошо, че има хора, които харесват да слушат музика?
    И аз като се возя в градксия транспорт слагам слушалките но когато съм си у нас нямам проблем да седя на тихо. Не ми е НЕОБХОДИМО нещо да бучи за да се чуствам добре.
    Никой не е казал че е лошо да се слуша музика...
    аз пък като съм в нас си пускам музика, не за да ми бучи, а за да я слушам. Потапям се в мелодията, текста...

Не ползвам музиката за фон...
    Povecheto hora q izpolzvat tochno za tova, i posle kazvat, che bila chast ot tqh. Tochno tova razbiram pod "slushane na muzika navsqkyde ili vinagi" i kriene zad sobstven svqt, zpuskaiki ujasno mnogo. Trqbvashe li da se zaqdesh?

hottie
    Guest
    Слушам музика всеки ден - предимно рок и пънк и понякога метал.
    Харесвам и латино ритмите. Като си почивам и се отпускам предпочитам да слушам джаз, понякога и класическа музика ( Бурята например ми е любима).

Не слушам чалга ,техно и хаус

x
    аь ус ефь пьтнсше

Град
    Инкогнито
    Напоследък (тази година) слушам предимно Queen. През другото време докато съм на работа всичко без чалга ( тя е за отрепки а аз не съм )

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Любими стилове:
    Рок
    Електроника
    Ню уейв

Мразя:
    Чалга
    Дръм енд бейс
    Турска помия
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на machoka
    Всички тия посредствени хора, които не обичате народната музика мога да ви кажа да си гледате работата. За да бъде уважаван, човек трябва да уважава първо сам себе си и корените си.
    Да се прекланяте пред разни черни музики и ритми, които ВЪОБЩЕ нямат нищо общо с нашия бит и култура, а да не знаете кое е Дунавското хоро е срам за вас, срам и за мен че съм българин като вас и имам такива сънародници.

Като съм в нас и на даскало понякога.
    Няма стил,който да мразя,във всеки има все някоя хубава песен.

Когато мога слушам музика - навън, у нас..

Не мразя дадена музика, просто някои не са мой тип и не ми носят това, което очаквам - чалгата, примерно, като главна, наред с попа.

Иначе...рок, фолк, метъл, хип-хоп..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Не слушам само когато съм на работа или училище. Иначе винаги съм със слушалки... Просто обожавам да слушам музика.
    Иначе слушам почти всякаква, в последните месеци наблягам на R&B, Rock, Metal, Pop, Classical... май това са.
    А само хип хоп не понасям -това дори не се опитвам да го слушам.
    И техно преди не харесвах, но в последно време започнах да си свалям някои приятни чилаути с техно, които не са чак такива боклуци :Р хаха
    Не мразя никой жанр. Само пропускам някои .. :Р
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Всеки ден слушам музика. Мразя чалга. Слушам хип-хоп, R&B.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: Музика

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Ем...каква музика предпочитате,избройте до 3 стила.И каква най-мн мразите(пак до 3 стила).Коя ви е любимата група,любимия певец и певица(само по един).
    Аз лично харесвам най-мн ню уейв,синт поп и индъстриал рок.Най-мн мразя чалга,народна музика и поп фолк.Любимата ми група е Depeche Mode,любимя певец-Мартин Гор и певица-горе-долу Аврил Лавин.
    Надявам се да е интересна темата и знам,че ще има и спамери .
    Предпочитам чалгичката повече от всичко друго.
    Напоследък се зарибявам с детски и народни песнички.
    Нямам любим певец, група и изпълнител, по-скоро имам любими песни и прочие, а относно каква музика "мразя" няма такава. Уважав всички стилове, изпълнители и т.н.т.н.т.н.

Виждате ли сега чалгарите колко сме добродушни и обичаме всички
    а не като някои други хора. Само знаят да оплюват, дееба!!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Слушам вкъщи,когато съм на компютъра..
    Преди имах мп3 плейър и слушах и навън,но ве4е го няма.Взех си телефон,който уж е с мп3,оказа се,4е може да побира само 2 песни..

Любима музика : изпълнената на живо..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    И аз така викам...
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    И аз така викам...
    и аз

Всеки ден. А ако не съм в нас и нямам плеър може и да пропусна някой, но Тя винаги е в главата ми.

Цитирай Първоначално написано от born_stubborn
    Всеки ден. А ако не съм в нас и нямам плеър може и да пропусна някой, но Тя винаги е в главата ми.
    Да е.. И аз постоянно си ''слушам'' така някоя песен..
    Понеже се кефя да свиря на барабани имам някъв навик да ''свиря'' на барабани, т.е. плескам си с ръцете по бедрата - ключове и някви стинки стават на чинели, томовете са с плескане, а касите са с палец.. И даже доста съм се усъвършенствал...
    Луда работа...

Еми всичко свързано с рапа слушам - хип-хоп, черно, RnB такива стилове, иначе музика не слушам само когато спя...
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Постоянно слушам музика, всеки ден..Без музика..както се казва No music-no life
    Любими стилове:Рок,R&B,метъл
    Най-УЖАСНИИИ стилове:ЧАЛГА (!!!) , попринцип харесвам народната музика, но провлачените народни песни ги мразя многоо соууу и не обичам много български поп тея Мария Илиева, Графа..мм не ми харесват
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Супер фен Аватара на Exothermic
    Музика слушам всеки ден.
    Стилове - метъл, рок, реге, хип-хоп, рап.
    Отвратителна музика няма. Има отвратителни изпълнители
    и безсмислени песни.

“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от born_stubborn
    Да е.. И аз постоянно си ''слушам'' така някоя песен..
    Понеже се кефя да свиря на барабани имам някъв навик да ''свиря'' на барабани, т.е. плескам си с ръцете по бедрата - ключове и някви стинки стават на чинели, томовете са с плескане, а касите са с палец.. И даже доста съм се усъвършенствал...
    Луда работа...
    Хаха, и аз го имам това, ама ръкомахам някво ебати бясното от време на време :Д За въздушната китара да не говорим..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    ^ Хъхъ, то това и при мене го има, понякога толкова яко се вживявам. Веднъж така се развихрих по изобразително(с барабани - два молива и някаква книжка), че докато се усетих, бях вън от стаята.

Град
    Скитосвам по улиците
    Аз също слушам музика почти постоянно.За мен тя е безценна.За любими стилове не мога да говоря,защото от всякаде може да се намери по някоя хубава песен...Има няколко песни,които много харесвам:
    Laurent Wolf-No Stress
    Whitesnake-Is This Love
    Kansas-Dust In The Wind
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си