- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултатите излезнаха !! Къде сте приети?
V koq gimnaziq ste prieti?
Ot koe jelanie vleznahte?
Dovolni li ste ili 6te 4akate vtoro klasirane?
Първоначално написано от Riot
1-ва английска, 5 желание.![]()
What you give is what you get!
mi az sym si napisala za sofiq 6toto u4li6tata v dr gradove ne me interesuvatПървоначално написано от elena_k
![]()
Мене ме приеха в НТБГ.Ще кажат ли тези които са ги прели в 9 ФЕГ с какъв бал, за да знам дали имам някакъв шанс за 2ро класиране?
I класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
91 НЕГ
ЧЕ - НЕ; АЕ
с бал: 32.856![]()
![]()
гъзария до шия...
I love only myself and fight only for myself!
не си написала всички училища... или не те интересуват другите![]()
mindscan
Първоначално написано от preichetoy
...Мхм
Стига сте правили 1000000 теми за кандидатстването, тъпанари такива!Малко ли има на една и съща тема?
e ne moga da znam vs u4ili6taПървоначално написано от preichetoy
napisah samo teq dato mi doidoha pyrvo naum
ina4e za izvyn sf syvsem ne gi znam
![]()
Мойто даскало го няма тука![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Резултат от класиране
I класиране: КЛАСИРАНA
по 1 желание
ПМГ "Акад. С.П.Корольов"
Пр. мат. - М, Инф., АЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ooo sorry az napisah i o6te edin otg - "dr u4ili6te" ma ne6to ne mi e izlqzlo v anketata![]()
А ти в кое си???Първоначално написано от AnzaRe
Първо може да пишеш на кирилица, после да се поровиш малко и да видиш всички софийски гимназии и да ги напишеш (безпредметно е, но щом ти се рпави такава накета, давай)
mindscan
az napisah i o6te edin otgovor : "dr u4ili6te (18, 22, 31, 7, 21, 133, 35, 1, 33, 21, 157)" ama qvno ima limit na vyzmojnite otgovori. kvo da napravq? i stiga s typata kirilica imam 5 i 70 po bel moga da pisa na bylgarski no ne iskam. problem?Първоначално написано от preichetoy
Доста слабо ме интереусва колко имаш по български, нямаше нужда сда се хвалиш, по добре щеше да е, ако беше хвърлила едно око на правилата...
mindscan
Първо желание-НФСГ-Банково дело-НЕ
Май целта на темата беше да се похвали с успеха сиПървоначално написано от preichetoy
Иначе невиждам какво я интересува къде са ги приели някакви непознати....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Е за това изказване заслужаваш 2 по български...Първоначално написано от soulja_girl4e
Ама кефи се, с тия тъпи тестове идиотчета като теб успяват да изкарат прилични оценки.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
И въобще цялата шибана образователна система е устроена така. Аз имам 6 по математика а не мога дори с дроби да боравя...Първоначално написано от Axel_f
mindscan
ae patko zagubena.. ne si4ki sme ot sf.. ko me eba 4e ne te interesuva f dr-te gradove ? imate si sofianci tam si pravete takava anketa..![]()
Axel_f написа:
и за заглавието също ... ''ислезнали'' кво трябва да означаваЕ за това изказване заслужаваш 2 по български...![]()
mindscan
Първо желание- Първа английска с английски и френскиМали на върха на щастието съм
![]()
Мисля че има вече такава тема.........
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев