.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

От няколко години имам бяло течение

zdraveite.ot nqkolko godini imam bqlo te4enie sega si napravix promivka sus smradlika.kak moga da go spra

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Вагиналното течение е нормално, то овлажнява лигавицата и предпазва от инфекции. Ако е прекалено силно и те притеснява, ако има неприятен мириз, ако усещаш някакъв сърбеж или парене, най-добре е да се консултираш с гинеколог.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Вагиналното течение е нормално, то овлажнява лигавицата и предпазва от инфекции. Ако е прекалено силно и те притеснява, ако има неприятен мирис, ако усещаш някакъв сърбеж или парене, най-добре е да се консултираш с гинеколог.
    +1
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ако ти зацапва бельото посети гинеколог.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз имам въпрос какво точно характеризирате течението щото аз не съм засичала колко често имам некво белезникава течност по гащите а не ми е дошло още на 12 съм и се притеснявам щото не трябвало да за цапва гащите а моя проблем е точно такъв дали не е признак че ще ми идва скоро или нз плс кажете щото ако е няква болест абе нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си